Találatok a következő kifejezésre: Debreceni Klinikán szülni, (18 db)

Milyen a Debreceni Klinikán szülni?

Mekkora szabadságot adnak a döntéshozásban? pl mit szeretnék,mit nem, velem maradhat e a baba a szülés után? a párom végig mellettem lehet? kedvesek? minden élményt,tapasztalatot szívesen fogadok...

Legjobb válasz: Én ott szültem, nem túl felszerelt, a körülmények felejthetõk, de maga a szülés pozitív élmény maradt, a szülésznõk és az orvosok is nagyon rendesek! Az én orvosom Dr. Török Péter , nagyon jó!

Én ott szültem, nem túl felszerelt, a körülmények felejthetõk, de maga a szülés pozitív élmény maradt, a szülésznõk és az orvosok is nagyon rendesek! Az én orvosom Dr. Török Péter , nagyon jó!

Kismamák márciusra vagyok kiírva a Debreceni klinikán szeretnék szülni mit kell vinnem magammal magamnak, és a babának? Elsősorban az érdekel aki ott és már megszült de minden válasz érdekel köszi szépen

Legjobb válasz: Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.

Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat nagyon hasznosak
Szia! Jót mosolyogtam az utolsó listáján, a smincuccon konkrétan.Szerintem nem sminkeléssel leszel elfoglalva, de te tudod. Én négy hónapja szültem ott, akkor nem kellett betét, adtak annyit, amennyi kellett.És papucs sem kellett a férjemnek a szülõszobára.A többi rendben van.Még annyi jótanács, hogy sötét törölközõt vigyél, mert azon nem látszik a vér.Mindenképp vigyél a wc-re valamit, én domestos törlõkendõt vittem, de vihetsz ilyen wc-re rakható védõt, nem tudom, hogy mi a neve.Remélhetõleg fürdõszobás szobába kerülsz, ha nem , az nagyon gáz.
Én se ugy értettem a sminkcuccot, de végulis az, legalább egy spirál, fultisztito meg arckrém .nem? azért kicsit legyen emberi kulsonk sztem:)

Debreceni Klinikán szült valaki mostanában? Mit kell tennem, ha egyágyasban szeretnék vajúdni és szülni?

Vagy hogy is van ez? És ha utána egyágyas szobában szeretnék lenni?

Legjobb válasz: A privát üzenetedre válaszolva: Odamégy Sápy doktorhoz,leteszel az asztalra 3-4 százezer forintot és még a fenekedet is tükörfényesre nyalják! Pénz beszél kutya ugat. A többi kedves válaszadónak üzenem,hogy elnézést a stílusért,de a kedves kérdezõ is ilyesmi stílusban írt nekem privit,aa elsõ baba? kérdésemre!

A privát üzenetedre válaszolva: Odamégy Sápy doktorhoz, leteszel az asztalra 3-4 százezer forintot és még a fenekedet is tükörfényesre nyalják! Pénz beszél kutya ugat. A többi kedves válaszadónak üzenem, hogy elnézést a stílusért, de a kedves kérdezõ is ilyesmi stílusban írt nekem privit, aa elsõ baba? kérdésemre!
off. Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Még az is érdekelne, hogy pl. branült mindenknek tesznek be? Vagy csak akkor, ha szükség van rá?
ahhoz fogadott dokidnak kell lennie, . igen van 4 szoba a szülõszobán de ahhoz kell lennie dokidnak, amúgy függönnyel le vannak választva az ágyak szóval ott is egyedül szülsz.. és ha lekerültél osztályra, az is térítéses, de lehet ezt elõre le kell fixálni. 10 ezer forint/fõ/éj ha apa is veled van akkor már 15 ezer, és akkor ugye 2-en vagytok a szobában és a baba, de veled lehet apa éjjel nappal, sõt õ is kap egy ebédet., míg bent vagytok a klinikán. de ezt mind elõre kell lefixálni!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. és 3. válaszoló! Én nem írtam neked privit, sajnálom, ha valaki a nevemben durvaságokat írt! Mindenkinek köszönöm a válaszokat!


Van itt olyan kismami aki november végén, december elején fog szülni a debreceni klinikán?

az els? babámat várom és december 6-ra vagyok kiírva. izgulok, úgyhogy jó lenne valaki ismer?s :)

Legjobb válasz: Én november 28-ra vagyok kiírva.:)

Én november 28-ra vagyok kiírva.:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó :) én dec.6-ra, de mindenki szerint hamarabb lesz meg :) kisfiú? kislány?

A Debreceni Klinikán Bartha Tünde doktornőnél milyen volt szülni?

Van róla tapasztalata vkinek?

Legjobb válasz: Igazából nem tudom a nevét, de ha alacsony, vörös akkor én nála szültem. Igazából semleges a tapasztalatom, elég nyafis voltam a szülés alatt, de a végén megdicsért, hogy ügyes voltam:) Én nem így éreztem:)Hiányoltam viszont az utasításokat.Csak annyit mondott, hogy nyomjak, azt hogy hogy meg mint, meg hogy vegyem a levegõt azt nem.Elsõ gyereknél nem is tudtam:) De hallottam sok rosszat más szüléseknél, az enyém szerintem tûrhetõ volt!

Igazából nem tudom a nevét, de ha alacsony, vörös akkor én nála szültem. Igazából semleges a tapasztalatom, elég nyafis voltam a szülés alatt, de a végén megdicsért, hogy ügyes voltam:) Én nem így éreztem:) Hiányoltam viszont az utasításokat.Csak annyit mondott, hogy nyomjak, azt hogy hogy meg mint, meg hogy vegyem a levegõt azt nem.Elsõ gyereknél nem is tudtam:) De hallottam sok rosszat más szüléseknél, az enyém szerintem tûrhetõ volt!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Igazából én sem tudom hogy néz ki :-) mert a dokim elment most pár napra és mivel már bármikor szülhetek, az õ nevét írta fel nekem, hogy vele meg van beszélve, átadott neki és bejön hozzám ha addig szülök, míg õ nincs.Ezért írtam ki a kérdést de nem ismerem ezt a doktornõt!Nekem viszont már második szülésem lesz, úgyhogy nagyjából tudom milyen a dolog. Mindenesetre köszönöm a választ!
azt hiszem én tudom kirõl van szó vörös hajú alacsony. azt hiszem õ szedte ki a varratomat de nem kérdeztem a nevét. elég kedvesnek tûnt..
Az én szobatársam nála szült, de az nem vörös hajú volt, hanem szõke és szemüveges!!! Fent van iwiw-en, hátha úgy, látásra jobban ráismersz majd. Sajnos nem tudok róla mást írni, a szobatársamnak nagyon bejött. A vörös hajú, az másik doki, a nevét pontosan már nem tudom, engem õ vett fel a szülészeten. Könnyû szülést!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Bartha Tünde szõke, nem szemüveges és nem alacsony, nem tudom kirõl beszéltek... Én Bartha doktornõ magánbetege vagyok, nála akarok szülni, én olyan nõktõl is kértem tanácsot vele kapcsolatban, akik már szültek nála, õk ajánlották mindketten - jó szakembernek tartják.Mindent elmagyarázott, minden kérdésünkre válaszolt, a párommal is beszélgetett, õt is bevonta a vizsgálatba, gondolom, ha lehet, szülésnél sem lesz ez másképp, ha így tervezzük.

Mit kell, mit visztek a szülőszobára? Én a Debreceni klinikára megyek szülni.

Legjobb válasz: Szia! Én törölközõt tusfürdõt vizet vittem,de lehet hogy ez kórházanként változik,hogy mit lehet bevinni. Könnyû szülést!

Szia! Én törölközõt tusfürdõt vizet vittem, de lehet hogy ez kórházanként változik, hogy mit lehet bevinni. Könnyû szülést!
Szia!Én 10 hete szültem ott és nem otthonról mentem:(((Így semmit nem volt idõ vinni!De mindent adtak!
11.17 vagyok, még annyit, hogy a közös wc-undorító volt, a cigányasszonyok oda jártak bagózni, és hagy ne mondjam milyen mocsok volt benne..
Én vizet vittem fel, telefont (ami a konkrét szülés alatt apánál volt), zoknit (bár tél volt). Törölközõt adnak (fent le kell zuhizni), tusfürdõt is. Nekünk elég volt a pelus amit adtak, de popsitörõt vittem, krémmel nem kentem (még akkor, mert mondták a nõvérek, hogy a johnson-os törlõ eleve krémes). Ja, a dm-be lehet kapni pelenkázóalátétet (eldobható), engem párszor megmentett (vagyis az ágyam, mert tuti akkor pisilt, amikor levettem cserélni a pelust-lány egyébként). A budi tényleg undi, de oda is vittem wc-kendõt (szintén dm). És nem muszáj fizetned a magánszobáért, ami az egyik folyosón van, abba van wc/zuhi, és ingyen van.
én wc papírt vittem, zsebkendõt, telefont, fényképezõt, hajgumit, bugyit, óriás tena betétet, meg az irataimat, ja meg szõlõcukrot.
A kérdező hozzászólása: Szia 11:17. Valóban nem vihettél be semmit a vajúdóba még a telódat sem, én még ilyet nem is hallottam?Debiben szültél a klinikán? Egyébként köszönöm a válaszaitokat sokat segítettetek!
11.17 vagyok..sajnos velem a férjem nem volt ott, mert amúgy nála lett volna a telefon, de külföldön volt:( amikor megérkeztem a szülõszobára akkor adtak rám kórházi cuccot és a táskámat bezárták egy szekrénybe, de én levadásztam a takarítónõt és kiszedtük a telót, elvileg mobil nem lehet nálunk mert zavarja a gépeket:) de ez hülyeség, viszont anyós a kórház vonalas telefonján fél óránként zargatott, állandóan le az ágyról oda a telefonhoz, hiába kézi készülék és hordozható nem hozták oda:DD amikor meg megszültem és az õrzõbe voltam akkor már lehetett használni.Még valamit, reggel tízkor kerültem be akkor meg is kaptam a beöntést, és utána még kaptam ebédet és vacsit is, mondtam nekik, már kaptam beöntést azt mondták nem baj egyek csak kell az energia. Amúgy ha a párod veled tud lenni szülés alatt akkor mindenképpen legyen nála víz vagy valami kis dobozos itóka, a szülõágyon már nem lehetett inni, de nagyon kiszáradtam és nem adtak vizet..pedig ha egy kortyot is ihattam volna közben akkor hamarabb végeztünk volna, amikor varrtak már össze akkor szánt meg a takarítónõ és hozott nekem egy pohár vizet.

Van aki Debrecenben fog szülni a klinikán Június hónapban? Június 13-ra vagyok kiírva ma vagyok éppen 21 hetes.Találkozhatok esetleg majd valakivel?

Annyira jó lenne ha lenne valaki akivel esetleg egyszerre lennénk bennt.Nem érezném magam egyedül.Lenne akivel közösen babázzunk.

Debreceni Klinikán fogok szülni, oda miket kell be vinnem babámnak? És ami a babának kellenek ilyen gyógyszertári dolgok pl: a köldökre hidrogén-peroxid stb, ilyeneket már vegyem be?

Legjobb válasz: Általában akórházba babáknak nem kell vigyél semmit,mégha rooming-in-be is mennél szülés után. Ott biztosítanak neked mindent. Legalábbis Gyulán így van!

Általában akórházba babáknak nem kell vigyél semmit, mégha rooming-in-be is mennél szülés után. Ott biztosítanak neked mindent. Legalábbis Gyulán így van!
Szia! Én Egerben fogok szülni, és csak pelenkát kell bevinnem. De én rákérdeztem a szülésznõnél, onnan tudom. Boldog babavárást!
Én 2hónapja szültem ott, semmit nem kellett vinni. Mindent adnak, ruhát is, de ha akarod a tiedet is használhatod, de sztem felesleges. A köldökét csak sima gézlappal törölték át mindennap, semmit nem használtak, utána én sem használtam semmit itthon. Szépen begyógyult neki. Nagyon kedvesek a csecsemõsök. Ha van bmi kérdésed írhatsz privit is.
A kérdező hozzászólása: a 3. válaszolónak, írnék, de valamiért nem engedi a gép, de csak neked, az elõzõ kettõhöz írhatnék, de a tiédnél nem! Lenne 1000000 kérdésem :)
A [email protected] írhatsz, várom a kérdéseidet.

A debreceni Klinikán szeretnék szülni, aki ismer ott jó orvosokat, akikkel jó tapasztalatuk volt szülés alkalmával elküldené a nevüket? Nem ismerek senkit.

Legjobb válasz: Szia!Bár én még nem szültem,de a 36. hétben vagyok és az én dokim Krasznai Zoárd.Eddig semmi gondom nem volt vele,nagyon lelkiismeretes és kedves.Boldog babavárást!

Szia!Bár én még nem szültem, de a 36. hétben vagyok és az én dokim Krasznai Zoárd.Eddig semmi gondom nem volt vele, nagyon lelkiismeretes és kedves.Boldog babavárást!
Szia az én dokim is Krasznai Zoárd, és nagyon megbízom benne. Lelkiismeretes, kedves orvos, így igaz!!Nála rendesebb dokival még nem találkoztam. (Sokkal kedvesebb, mint a körzeti nõgyógyászom, annak nem is mondok már semmit, nem igazán érdekli..Egy leletemet se látta eddig.) 32 hetes kismama
Én a klinikán szültem 6 hete, nem volt fogadott orvosom de maximálisan meg voltam elégedve mindenkivel. Sok orvossal találkoztam mert voltak problémák. Szerintem felesleges orvost választani mindenki nagyon lelkiismeretes.
Szia! Én még nem szültem a klinikán, majd szeptemberben fogok, én Dr. Zatik Jánoshoz járok, nekem nagyon kedves, aranyos orvos.
Én két hete Dr. Török Péternél szültem, szuper volt!!!!

Debrecenben Szülés után a korházban (Klinika. Haza menetelekkor megkapom a baba születési anyakivonatát? Vagy hogy működnek ezek a dolgok? Januárban fogok szülni.

Legjobb válasz: Én a Kenézyben szültem, de gondolom ugyanúgy mûködik ez a klinikán is. Odajön az anyakönyvvezetõ, kitölti a nyomtatványokat, majd a születési bizonyítványt postán hazaküldik.

Én a Kenézyben szültem, de gondolom ugyanúgy mûködik ez a klinikán is. Odajön az anyakönyvvezetõ, kitölti a nyomtatványokat, majd a születési bizonyítványt postán hazaküldik.
Én is a Kenézyben szültem, de babám átkerült a Klinikára így ott is láttam, hogy mennek a dolgok... konkrétan ugyanúgy. Jön az anyakönyvvezetõ a szobákba, kitölti a papírokat és kipostázzák az anyakönyvi kivonatot. Kb. két hetesen kaptuk meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!