Találatok a következő kifejezésre: Debreceni Klinikán szülést lehet (3 db)

Debrecenben a klinikán szülés után adnak hálóinget, vagy vinni kell? A baba kap ruhát, vagy szintén lehet neki is vinni?

A babákat pólyába teszik, vagy mint nyiregyházán, csak angol pólyába? A látogatás ott hogy van?

Legjobb válasz: Adnak hálóinget reggel és este is tehát felesleges bevinni sajátot. A babának ia adnak ruhát este õk fürdetik és akkor adnak rá tiszta kisinget és ijjatlan rugit de lehet sajátot is bevinni. Pólyába egyáltalán nem teszik. Pelenkát 5-6 db-ot adnak azt vigyél mert ált kevés volt és törlõkendöt is. Látogatni egész nap lehet.

Adnak hálóinget reggel és este is tehát felesleges bevinni sajátot. A babának ia adnak ruhát este õk fürdetik és akkor adnak rá tiszta kisinget és ijjatlan rugit de lehet sajátot is bevinni. Pólyába egyáltalán nem teszik. Pelenkát 5-6 db-ot adnak azt vigyél mert ált kevés volt és törlõkendöt is. Látogatni egész nap lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
Kedves kismama! A klinikán tiszta ruhát biztosítanak (kis ing és tipegõ, takaró, valamint lepedõ a kiságyba), de azért jó ha van saját takaró mert ha kicsit hûvösebb van akkor érdemes egy vastagabb pléd. Hálóinggel ugyan ez a helyzet, bármikor kapható. DE ha hétvégén szültök akkor legyen mindenbõl nálad is, mivel hétvégére álltalában minden kifogyóban van és akkor nem biztos, hogy tudnak adni. Elõzõ inf-hoz pedig csak annyit mondanék, hogy az 5-6 pelus bõven elég csak hallgass a csecsemõs nõvérekre, mivel igazuk van abban, hogy nem azonnal kell kivenni azt a "kakit" hagy fejezze be az a gyerek a dolgát mi sem állunk fel addig amíg nem végzünk. De majd úgy is megtudja az aki majd a saját pénzébõl veszi a pelust mivel nem mindegy hogy hány csomaggal kell venni egy hónapban.Én már tudom. Popsi törlõt mindenképpen vigyél.

Debreceni Klinikán beavatkozásmentes szülést lehet kérni, ha nincs komplikáció?

Mit szólnak, ha beállítok azzal a kéréssel, hogy hagyjanak a magam tempójában szülni, vagy csak egyen-szülés van ott is? Bababarát kórház min?sítése van, ez biztatónak t?nik. Még van 5 hónapom, de amilyen rémtörténeteket hallok, inkább elkezdek már most ezeken a dolgokon gondolkodni.

Legjobb válasz: Szia.Ezt a klinikától kellene megkérdezned.de lehet,hogy akkor egyszerübb lenne szülöothonba menned.

Szia.Ezt a klinikától kellene megkérdezned.de lehet, hogy akkor egyszerübb lenne szülöothonba menned.

A Debreceni klinikán mit kell vinni a szülőszobára vagy mit lehet? Ott van vajúdó szoba sok vagy "szalagon" megy a szülés? Vagy hogy van az?

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a te kérdésedhez kapcsolódik szorosan, de kinél fogsz szülni?? És a válaszoló kinél szült?? Nekem most kell orvost választanom, és nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon szorítok neked!

Bocsi, hogy nem a te kérdésedhez kapcsolódik szorosan, de kinél fogsz szülni?? És a válaszoló kinél szült?? Nekem most kell orvost választanom, és nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon szorítok neked!
nem tudom miért kellett lepontozni szerintem teljesen jó választ adtam. elsõ voltam ! nem lesz és nem volt fogadott dokim. 2 éves kislány anyukája és 32 hetes kismama.
Nekem csak 1 vizet lehetett bevinni, orrcseppet, (meg voltam kicsit fázva), meg bevittem az asthma gyógyszeremet. Ennyi. De nem is kellet volna más. Egy nagy teremben mûködik a vajúdás, függönyökkel vannak elválasztva a kismamák. Én egy olyan helyiségbe voltam, h. egyik oldalt mellettem függöny, másik oldalt, meg ilyen nõvér szoba szerûség, ahol a gyógyszereket tartják. A mellett, meg már a szülõszoba. Én végig hallottam minden kismamát aki elõttem szült, h. nyom, h. felsír a babája, h. megakadt a baba, vitték császárra rögtön (ez egy kicsit ijesztõ volt. Amelyik nap én szültem, 2010 dec 23.-án, 17 kismama szült. Szóval elég sokan. Teli voltak a vajúdók, és az õrzõ is. Tudod, ahol 2 órát még megfigyelnek. Hát aznap a kismamákat aki lábra tudott állni, már 1 óra múlva mennie kellett szobára, mert kellett az ágya. Hát én nem tudtam lábra állni, én összeestem. Én vagy 5 óra hosszát voltam ott. Szóval eléggé szalagszerû az egész. Nagyon járkálni sem lehetett, akinek úgy könnyebb volt vajúdni, mivel nem volt annyi hely. A páromnak adtak egy zöld köpenyt, cipõjét sem kellett átvenni. Amikor ott voltam, 12 órát, és vajúdtam, annyira nem érdekelt, h. milyen az egész, h. szinte összeérnek a kismamák, akkor fel sem tûnt.
4. válaszoló vagyok! Az én dokim Dr. Czifra Imre, nõgyógyász szakorvos, neonatológus szakorvos, az aneszteziológia és az intenzív terápia szakorvosa. Szóval eléggé képzett orvos, és nagyon lelkiismeretes, õ sem mond tarifát. A szülésemet végig kísérte teljesen, ami nekem nagyon jó volt, h. õ altató orvos is, és kaptam EDÁt amikor csak szükségem volt rá a 12 óra vajúdás alatt. Annyit még, h. nem szaladgálnak félmeztelen a kismamák, kapnak egy agyonra mosott szakadt hálóinget a vajúdásra és a szülésre, ami végig gombos lefele, és csak combig ér. És persze a kb. 7 gombból, 3 hiányzik, szóval valóban van, h. elég sok minden kilátszik a kismamákból, de akkor sem félmeztelenek. De ott annyira nem foglalkoznak a kismamák, h. õk bizony szégyenlõsek, meg jaj, meg ne lásson valaki. Hát pl. mikor megszülsz, abban a véres, magzatmázas, pisis, magzatvizes rongyba visznek a megõrzõbe, amiben vajúdtál, szültél. Abban kell feküdnöd ott min. egy órát, alattad egy betét, még csak egy bugyi sem volt rajtam, ami megtartotta volna, h. ne mozduljon el. Ahogy írtam, tele volt az õrzõ, kismamával, ill. apukákkal. Mikor engem akartak vinni fürödni, leszálltam nagy nehezen az ágyról, és összeestem. Mindenem kint volt abból a rongyból, amim csak kint lehetett. Nem ájultam el, de úgy szédültem, mint még életemben soha. A nõvérke, meg egy apuka rakott vissza az ágyra. Annyira rosszul voltam, h. nem érdekelt, h. az a férfi, mit lát belõlem, v. mit nem. Bizonyára neki sem a piszkos gondolatok keringtek a fejében, hanem az, h. segítenie kell ezen a szerencsétlen, teljesen kiszolgáltatott nõn. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Huu ki pontozta le az elsõt, miért?:( Köszi a választ mindenesetre. Nincs fogadott dokim.:)
A kérdező hozzászólása: És lehet látni ilyen félmeztelenül a kismamákat is mikor kijön a baba vagy beöntést kap vagy szoptatni ráteszik a kicsit?Hülye kérdés tudom, de egy az hogy szégyenlõs vagyok iszonyatosan, másik meg hogy iszonyat féltékeny, és bent lesz a férjem is.:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!