Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben van ruha turi (6 db)

ez engem is érdekelne
A kérdező hozzászólása: Ez jó senki nem tudja!!!
Az Alexandra könyvesbolt mellett, a Piac utcán van egy kisebb angol turi, Én azt ajánlanám. 24/L

Debrecenben hol van olyan turi, ahol báli ruhát tudnék venni?

Áprilisban lesz iskolabál a nyolcadikosoknak, és báli ruhában kell megjelenni. 14 éves leszek (áprilisban) 166 cm, átlagos testalkatú, barna hajú és barna szem?. Milyen színek állnának jól, és hol tudok ruhát venni?


Debrecenben van kismama ruha turi?

Legjobb válasz: Sajna én még nem találtam! 25. hetes kismami

Sajna én még nem találtam! 25. hetes kismami
sajna én sem, 21 hetes kismama.
Nem turi, de vannak a turi árában új és használt kismama ruhák http://www.torpibababizi.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a 3-ik válaszolónak a segítséget!!
Kedves kismamák! Megnyílt Pintácsi Viki kismama ruházati boltja, Debrecenben a Piac utca 77 szám alatt. 20% os nyitási akcioval, 10.000 forint felett pedig, ajándék Viki KÖNYV vagy CD- vel várjuk a pocakos kismamákat.

Van olyan hely Debrecenben, akár turi, vagy bizományi, ahol felnőtt női ruhákat be lehet adni kilós vagy darabáron?

A legtöbb ruha újszer? vagy új. Egy részét már leadtam a Vöröskeresztnek, ezeket már nem tudom ingyen adni, mert nekem is sok pénzbe voltak.

Legjobb válasz: Üdv! November közepén indul gyerek-felnõtt bizományi a Csapó u. 90. alatt. Jelenleg felnõtt-gyermek turi-butik, új,- újszerû ruhákkal, táskákkal, bizsukkal. Csak újszerû, divatos, márkás darabokat várunk, 104-es mérettõl. érdeklõdni személyesen az üzletben, vagy a www.facebook/DivatButik.hu oldalon keresztül lehet!

Üdv! November közepén indul gyerek-felnõtt bizományi a Csapó u. 90. alatt. Jelenleg felnõtt-gyermek turi-butik, új, - újszerû ruhákkal, táskákkal, bizsukkal. Csak újszerû, divatos, márkás darabokat várunk, 104-es mérettõl. érdeklõdni személyesen az üzletben, vagy a http://www.facebook/DivatButik.hu oldalon keresztül lehet!

Debrecenben hol van jó KILÓS turi ( fõleg nõi és gyermek ruha érdekelne)?

3 év után most költöztem vissza a városba, jó lenne feltérképezni!

Legjobb válasz: A pesti 9 szám alatt bent az udvarban van egy egész jó (felnõtteknek). Ez kilós, meg van pár vállfás is. Meg ha az újkertben vagy járatos, a borbíró téren van egy csúnya rikító narancssárga kocka épület, ott van babaruha turi. Nem tudom milyenek, csak azt hogy van, és ha jól láttam elég sok.

A pesti 9 szám alatt bent az udvarban van egy egész jó (felnõtteknek). Ez kilós, meg van pár vállfás is. Meg ha az újkertben vagy járatos, a borbíró téren van egy csúnya rikító narancssárga kocka épület, ott van babaruha turi. Nem tudom milyenek, csak azt hogy van, és ha jól láttam elég sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) !! A Pesti utcai tényleg jó, a másikat pedig megnézem, nem veszítek vele:) . Azóta én találtam egy jót a Csapó utca Piac utcai végénél, a volt Match áruház mellett, felnõtt-, gyerek- és cipõ is van, nagyjából jó minõségû is, csak viszonylag picike.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!