Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben van ruha (27 db)

Debrecenben milyen boltokat ajánlotok ha bálra szeretnék venni valami szép ruhát? Olyasmi mint a bershka féle ruhák, Debrecenben vannak szép ruhák a bershkában vagy milyen választék van?

Legjobb válasz: Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.

Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.
Báli ruhát én a Kálvin téren vennék.

Hol vannak jó turkálók Debrecenben? Baba ruhák érdekelnek elsősorban!

Leírnátok a turkáló nevét, címét és, hogy kiló vagy darabárasok a termékek!

Legjobb válasz: Szia! A Monostorpályi úton vagy egy, ahol darabárasak a ruhák, és rengeteg ruha van.Nem tudom mi a neve, ha kifele mész, jobb oldalon van, és babakocsik vannak kint az üzlet elõtt.Még a nagybani elõtt van, de közel hozzá. /Z/

Szia! A Monostorpályi úton vagy egy, ahol darabárasak a ruhák, és rengeteg ruha van.Nem tudom mi a neve, ha kifele mész, jobb oldalon van, és babakocsik vannak kint az üzlet elõtt.Még a nagybani elõtt van, de közel hozzá. /Z/
Az én gyerekem ruhái nagyrészt a volt Domus mögötti turkálóból származnak :) Azt hiszem kilóra megy a dolog, de én még nem voltam, csak anyukám jár oda - hetente többször :DDD


Hol van lehetőség Debrecenen belül ruha adományozására?

Több zsák gyerekruha áll itthon, jó állapotúak, csak nekünk már nem kellenek, és szeretnénk eladományozni.

Legjobb válasz: Kérdezd meg a védõnõt, õ mindig tud olyan kisgyerekes családot, ahol örülnek neki:)

Kérdezd meg a védõnõt, õ mindig tud olyan kisgyerekes családot, ahol örülnek neki:)
A vörös kereszthez is beviheted.(cím: Erzsébet utca 24/a.)

Debrecenben milyen ruhák vannak az új turkálóban (Piac u. )?

Van sok kisméret? ruha?

Legjobb válasz: Nézd meg...

Nézd meg...
A kérdező hozzászólása: meg fogom...

Debrecenben van valahol olcsó esküvői ruha szalon?

Esetleg környéke is szóba jöhet.

Legjobb válasz: Olcsót nem nagyon tudok, de a Royal elég jó, sztem.

Olcsót nem nagyon tudok, de a Royal elég jó, sztem.

Debrecenben van kismama ruha turi?

Legjobb válasz: Sajna én még nem találtam! 25. hetes kismami

Sajna én még nem találtam! 25. hetes kismami
sajna én sem, 21 hetes kismama.
Nem turi, de vannak a turi árában új és használt kismama ruhák http://www.torpibababizi.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a 3-ik válaszolónak a segítséget!!
Kedves kismamák! Megnyílt Pintácsi Viki kismama ruházati boltja, Debrecenben a Piac utca 77 szám alatt. 20% os nyitási akcioval, 10.000 forint felett pedig, ajándék Viki KÖNYV vagy CD- vel várjuk a pocakos kismamákat.

Hajdúböszörményben és Debrecenben hol vannak olyan menyasszonyiruha szalonok ahol megfizethetö, olcsóbb áron szép ruhát kapok?

Legjobb válasz: Szia! ÉN Debrecenben a Szeremlei utcáról kölcsönöztem a ruháimat (menyasszonyi, újasszony, két koszorúslány ruha) és összesen 65 ezer forintot fizettem érte. Nagyon szép ruhák vannak, és a hölgy tudja mi áll jól az arának. Én teljes mértékben meg voltam vele elégedve, ráadásul bejártam egész Debrecent és õ volt a legolcsóbb is meg nagyon szép ruhái is vannak. Szerelem Szalon a neve, ja és amúgy itt mindent megtalálsz, nem csak ruhával foglalkoznak, hanem mindennel. (fotós, zenekar, étterem....)

Szia! ÉN Debrecenben a Szeremlei utcáról kölcsönöztem a ruháimat (menyasszonyi, újasszony, két koszorúslány ruha) és összesen 65 ezer forintot fizettem érte. Nagyon szép ruhák vannak, és a hölgy tudja mi áll jól az arának. Én teljes mértékben meg voltam vele elégedve, ráadásul bejártam egész Debrecent és õ volt a legolcsóbb is meg nagyon szép ruhái is vannak. Szerelem Szalon a neve, ja és amúgy itt mindent megtalálsz, nem csak ruhával foglalkoznak, hanem mindennel. (fotós, zenekar, étterem....)
Anita szalon Debrecenben. nagyon ajánlható.

Van debrecenben mosoda? Hány forint hétköznapi ruhákat mosni?

Legjobb válasz: Ha van nagy Tesco a városban akkor ott megnézheted,a szolgáltató/üzlet soron szokott lenni,telefonos bolt, misterminit,T-mobil,stb meg mindenféle kicsi üzlet köztük a mosodával is gyakran találkozni lehet. (Bp-i voltam,nem ismerem Debrecent, csak tippet adtam.)

Ha van nagy Tesco a városban akkor ott megnézheted, a szolgáltató/üzlet soron szokott lenni, telefonos bolt, misterminit, T-mobil, stb meg mindenféle kicsi üzlet köztük a mosodával is gyakran találkozni lehet. (Bp-i voltam, nem ismerem Debrecent, csak tippet adtam.)
Biztos, hogy van, és biztosan nem éri meg. Egy mosás 500-1000 Ft körül szokott lenni.
Van. Görgey 14. hátúl a garázsoknál. http://tisztasagforrasa.hu

Hol van Debrecenben vagy Szolnokon olyan turkáló, ami nem csak eladja a ruhákat, hanem bárkitől meg is vásárolja a már nem használt cuccait?

Legjobb válasz: Debrecenben az Ady és a Fórum között. (nem tudom, milyen utca). meg Józsán.

Debrecenben az Ady és a Fórum között. (nem tudom, milyen utca). meg Józsán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!