Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben van Ha (88 db)

Debrecenben milyen boltokat ajánlotok ha bálra szeretnék venni valami szép ruhát? Olyasmi mint a bershka féle ruhák, Debrecenben vannak szép ruhák a bershkában vagy milyen választék van?

Legjobb válasz: Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.

Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.
Báli ruhát én a Kálvin téren vennék.

Debreceni genetikán ha, az uh-k is rendben vannak mindenképp fel ajánlják a magzatvízvételt?

16. heti afp-s szűrésen, 1:95 lett a down arányom...

Legjobb válasz: Nekem felajánlották, kérdeztem, hogy javasolja-e, és egyértelmûen igen volt a válasza a doktornak. Ha nem akarod, nem mész bele, de minden uh leleten ott van hogy nem 100% valamilyen megfogalmazásban, és te pedig az aláírásoddal ellen is jegyezted, hogy tudsz róla. Az amniocentézis legalább biztos eredményt ad.

Nekem felajánlották, kérdeztem, hogy javasolja-e, és egyértelmûen igen volt a válasza a doktornak. Ha nem akarod, nem mész bele, de minden uh leleten ott van hogy nem 100% valamilyen megfogalmazásban, és te pedig az aláírásoddal ellen is jegyezted, hogy tudsz róla. Az amniocentézis legalább biztos eredményt ad.
A kérdező hozzászólása: És már meg van az eredményed? Mi miatt javasolták?
Már a lányom is megszültett azóta. Magas volt a down arány és 33 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam amnión, nekem 1:95 lett a down arány, az uh-kon minden rendben volt. Nagyon bizakodok és félek :( 28 vagyok.

Debrecennek több vonatállomása is van? Ha igen, melyik a villa hotelhez legközelebb levő?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb ha a nagyállomáson szállsz le a vonatról, rögtön ott van elõtte a villamos megálló, felszállsz a villamosra és a Nagyerdõnél leszállsz.

A legegyszerûbb ha a nagyállomáson szállsz le a vonatról, rögtön ott van elõtte a villamos megálló, felszállsz a villamosra és a Nagyerdõnél leszállsz.
Van bizony több is, Tócóvölgy, Szabadságtelep, Csapókert mind debreceni megálló, a legközelebb a Csapókert van a hotelhez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Abban tudnál segíteni, hogy a nagyállomástól, illetve a Csapókerti megállótól milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni a hotelhez? A DKV honlapján sehol nem találom...
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Debrecenben van Honvédségi laktanya vagy állomány és ha van mi a neve?

pl mint Szolnokon ott 34. Bercsényi László Különleges M?veleti Zászlóalj , az érdekel hogy van e ilyen Debrecenben és mi a neve

Legjobb válasz: Igen van, sõt az egyik legnagyobb alakulat az országon, az 5. Bocskai István Lövészdandár. Ezen belül található még az 5/24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóalj. A laktanya neve pedig Kossuth Laktanya.

Igen van, sõt az egyik legnagyobb alakulat az országon, az 5. Bocskai István Lövészdandár. Ezen belül található még az 5/24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóalj. A laktanya neve pedig Kossuth Laktanya.
5 Perce még nyitva volt.

Debrecenben van kutyamegőrző? És ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én tudok valakit,aki magánháznál vállal kutyamegõrzést. Megbízható,én is nála szoktam hagyni a kutyámat, ha el kell utaznom. 2 ezerét vállal/nap. Ha érdekel,írj privit.

Én tudok valakit, aki magánháznál vállal kutyamegõrzést. Megbízható, én is nála szoktam hagyni a kutyámat, ha el kell utaznom. 2 ezerét vállal/nap. Ha érdekel, írj privit.

Debrecenben van gumiasztal edzés? Ha van akkor hol?

Esetleg a free running és a parkour is érdekel. (elnézést, ha nem tudtam helyesen leírni :) )
Külön-külön van, együtt nincs.Semmi értelme nem lenne.
minden suliban van pingpongasztal...
A kérdező hozzászólása: És az iskolákba csak úgy be lehet menni ping-pongozni ha fizetünk?
ha nem fizetsz akkor is. Leszarják ki van ott (nálunk legalábbis :P)
A kérdező hozzászólása: Én fedett helyre gondolok. Nálunk nem szarják le. XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!