Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben van Ha (94 db)

Debrecenben milyen boltokat ajánlotok ha bálra szeretnék venni valami szép ruhát? Olyasmi mint a bershka féle ruhák, Debrecenben vannak szép ruhák a bershkában vagy milyen választék van?

Legjobb válasz: Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.

Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.
Báli ruhát én a Kálvin téren vennék.

Debreceni genetikán ha, az uh-k is rendben vannak mindenképp fel ajánlják a magzatvízvételt?

16. heti afp-s szűrésen, 1:95 lett a down arányom...

Legjobb válasz: Nekem felajánlották, kérdeztem, hogy javasolja-e, és egyértelmûen igen volt a válasza a doktornak. Ha nem akarod, nem mész bele, de minden uh leleten ott van hogy nem 100% valamilyen megfogalmazásban, és te pedig az aláírásoddal ellen is jegyezted, hogy tudsz róla. Az amniocentézis legalább biztos eredményt ad.

Nekem felajánlották, kérdeztem, hogy javasolja-e, és egyértelmûen igen volt a válasza a doktornak. Ha nem akarod, nem mész bele, de minden uh leleten ott van hogy nem 100% valamilyen megfogalmazásban, és te pedig az aláírásoddal ellen is jegyezted, hogy tudsz róla. Az amniocentézis legalább biztos eredményt ad.
A kérdező hozzászólása: És már meg van az eredményed? Mi miatt javasolták?
Már a lányom is megszültett azóta. Magas volt a down arány és 33 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam amnión, nekem 1:95 lett a down arány, az uh-kon minden rendben volt. Nagyon bizakodok és félek :( 28 vagyok.

Debrecennek több vonatállomása is van? Ha igen, melyik a villa hotelhez legközelebb levő?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb ha a nagyállomáson szállsz le a vonatról, rögtön ott van elõtte a villamos megálló, felszállsz a villamosra és a Nagyerdõnél leszállsz.

A legegyszerûbb ha a nagyállomáson szállsz le a vonatról, rögtön ott van elõtte a villamos megálló, felszállsz a villamosra és a Nagyerdõnél leszállsz.
Van bizony több is, Tócóvölgy, Szabadságtelep, Csapókert mind debreceni megálló, a legközelebb a Csapókert van a hotelhez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Abban tudnál segíteni, hogy a nagyállomástól, illetve a Csapókerti megállótól milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni a hotelhez? A DKV honlapján sehol nem találom...
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Debrecenben van Honvédségi laktanya vagy állomány és ha van mi a neve?

pl mint Szolnokon ott 34. Bercsényi László Különleges M?veleti Zászlóalj , az érdekel hogy van e ilyen Debrecenben és mi a neve

Legjobb válasz: Igen van, sõt az egyik legnagyobb alakulat az országon, az 5. Bocskai István Lövészdandár. Ezen belül található még az 5/24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóalj. A laktanya neve pedig Kossuth Laktanya.

Igen van, sõt az egyik legnagyobb alakulat az országon, az 5. Bocskai István Lövészdandár. Ezen belül található még az 5/24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóalj. A laktanya neve pedig Kossuth Laktanya.

Debrecenbe vannak olyan lámpák, amelyekbe vannak kamerák és lefotóznak ha átmész a sárgán, esetleg a piroson? És utána jön a csekk? Mit tudtok errõl?

Legjobb válasz: Én arról sem tudok, hogy máshol lennének. Ezt is csak valami idióta kezdte el terjeszteni..

Én arról sem tudok, hogy máshol lennének. Ezt is csak valami idióta kezdte el terjeszteni..
Árpád tér pl...
Azért valami forrás is jöhetne mellé.
Menj ki és nézd meg, legalább 8 kamera fel van szerelve az oszlopokra, a Kassai felõl ha mész és piros a lámpa és megállsz nézz majd körbe és meglátod.
Sõt, ilyen van az országban ezer más helyen is. Több helyen tesztelnek ilyen rendszert, de csak Szolnokon és Veszprémben volt/van olyan ami alapján büntetnek is. A debrecenirõl meg : [link]
5 Perce még nyitva volt.

Debrecenben van kutyamegőrző? És ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én tudok valakit,aki magánháznál vállal kutyamegõrzést. Megbízható,én is nála szoktam hagyni a kutyámat, ha el kell utaznom. 2 ezerét vállal/nap. Ha érdekel,írj privit.

Én tudok valakit, aki magánháznál vállal kutyamegõrzést. Megbízható, én is nála szoktam hagyni a kutyámat, ha el kell utaznom. 2 ezerét vállal/nap. Ha érdekel, írj privit.

Debrecenben van gumiasztal edzés? Ha van akkor hol?

Esetleg a free running és a parkour is érdekel. (elnézést, ha nem tudtam helyesen leírni :) )
Külön-külön van, együtt nincs.Semmi értelme nem lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!