Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben melyik van magánrendelése (2 db)

Debrecenben melyik szülész-nőgyógyásznak van magánrendelése?

Tudtok ajánlani vkit, aki rendes és figyelmes? Egy leend? kismama.

Legjobb válasz: Én is debreceni vagyok. Én dr. Zatik Jánoshoz járok, a Kandia és a Szent Anna utca sarkán van a magánrendelõje, és a Klinikán dolgozik fõállásban, szülész-nõgyógyászként. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem csak a pénzért csnálja, szívvel-lélekkel nõgyógyász. Alapos, körültekintõ, jó humorú, és nagyon jó szakember. Mindenkire annyi idõt szán, amennyit igényel, nem dob ki, ha befejezte a vizsgálatot, hanem leülsz vele és átbeszélitek a dolgokat. Mindent mond elõre, így mindig tudod mi lesz a következõ lépés. Ha valami gonod van, vagy valami aggaszt, bármikor fel lehet hívni telefonon, és ha nem tudja felvenni, visszahív mindenkit. Én biztonságban és jó kezekben érzem magam mellette. Én csak tiszta szívbõl tudom ajánlani õt mindenkinek. Én nála szeretnék szülni mindenképpen, ha a szabadságolás nem szól közbe:) Kellemes babavárást, és jó egészséget!

Én is debreceni vagyok. Én dr. Zatik Jánoshoz járok, a Kandia és a Szent Anna utca sarkán van a magánrendelõje, és a Klinikán dolgozik fõállásban, szülész-nõgyógyászként. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem csak a pénzért csnálja, szívvel-lélekkel nõgyógyász. Alapos, körültekintõ, jó humorú, és nagyon jó szakember. Mindenkire annyi idõt szán, amennyit igényel, nem dob ki, ha befejezte a vizsgálatot, hanem leülsz vele és átbeszélitek a dolgokat. Mindent mond elõre, így mindig tudod mi lesz a következõ lépés. Ha valami gonod van, vagy valami aggaszt, bármikor fel lehet hívni telefonon, és ha nem tudja felvenni, visszahív mindenkit. Én biztonságban és jó kezekben érzem magam mellette. Én csak tiszta szívbõl tudom ajánlani õt mindenkinek. Én nála szeretnék szülni mindenképpen, ha a szabadságolás nem szól közbe:) Kellemes babavárást, és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Senki nem ismeri õket?
Deli Tamás nagyon jó orvos, császár után naponta többször is megnézett. Lelkiismeretes, emberséges, pedig nem dogadott orvos volt. Ifj. Orosz László pont az ellentéte, nagyképû, lekezelõ és nála a pénz számít!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!