Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben melyik van (60 db)

Debrecenben melyik szülész-nőgyógyásznak van magánrendelése?

Tudtok ajánlani vkit, aki rendes és figyelmes? Egy leend? kismama.

Legjobb válasz: Én is debreceni vagyok. Én dr. Zatik Jánoshoz járok, a Kandia és a Szent Anna utca sarkán van a magánrendelõje, és a Klinikán dolgozik fõállásban, szülész-nõgyógyászként. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem csak a pénzért csnálja, szívvel-lélekkel nõgyógyász. Alapos, körültekintõ, jó humorú, és nagyon jó szakember. Mindenkire annyi idõt szán, amennyit igényel, nem dob ki, ha befejezte a vizsgálatot, hanem leülsz vele és átbeszélitek a dolgokat. Mindent mond elõre, így mindig tudod mi lesz a következõ lépés. Ha valami gonod van, vagy valami aggaszt, bármikor fel lehet hívni telefonon, és ha nem tudja felvenni, visszahív mindenkit. Én biztonságban és jó kezekben érzem magam mellette. Én csak tiszta szívbõl tudom ajánlani õt mindenkinek. Én nála szeretnék szülni mindenképpen, ha a szabadságolás nem szól közbe:) Kellemes babavárást, és jó egészséget!

Én is debreceni vagyok. Én dr. Zatik Jánoshoz járok, a Kandia és a Szent Anna utca sarkán van a magánrendelõje, és a Klinikán dolgozik fõállásban, szülész-nõgyógyászként. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem csak a pénzért csnálja, szívvel-lélekkel nõgyógyász. Alapos, körültekintõ, jó humorú, és nagyon jó szakember. Mindenkire annyi idõt szán, amennyit igényel, nem dob ki, ha befejezte a vizsgálatot, hanem leülsz vele és átbeszélitek a dolgokat. Mindent mond elõre, így mindig tudod mi lesz a következõ lépés. Ha valami gonod van, vagy valami aggaszt, bármikor fel lehet hívni telefonon, és ha nem tudja felvenni, visszahív mindenkit. Én biztonságban és jó kezekben érzem magam mellette. Én csak tiszta szívbõl tudom ajánlani õt mindenkinek. Én nála szeretnék szülni mindenképpen, ha a szabadságolás nem szól közbe:) Kellemes babavárást, és jó egészséget!

Debrecenben melyik bababoltba, bevásárlóközpontba érdemes bemenni? Tesco, fórum? Hol vannak most akciók?

Legjobb válasz: Amikor a kérdést kiírtad vagyis tegnap volt babaexpo a hódos sp. csarnokban. ott sok mindent ki lehet fogni. a brendonban is van kuponakció a tescoban is sokszor vannak picuri hetek/ahol johnsons termékek vannak olcsóbban.. szóval lemaradtál róla...

Amikor a kérdést kiírtad vagyis tegnap volt babaexpo a hódos sp. csarnokban. ott sok mindent ki lehet fogni. a brendonban is van kuponakció a tescoban is sokszor vannak picuri hetek/ahol johnsons termékek vannak olcsóbban.. szóval lemaradtál róla...
Attól függ mit akarsz venni! Én rengetegszer vásárolok a Brendonban tápszert és poharas bébidesszertet, nekünk bevált, issza a fiam. De ruhát sose vennék, iszonyt árak vannak. Azt újat a Tescoból, Scamp bodyt a babaszoba.hu-ról, "használtat" pedig turiból, börzérõl vagy vatera/teszvesz-rõl szoktam. Játékot meg épp ott, ahol akciós. Pelenka nekünk a Rossmann-os vált be mind minõség, mind ár tekintetében. Itt szoktam még venni Kecskeméti bébiételt is venni, itt a legolcsóbb, mert szinte minden hónapban leakcióznak belõle.
Jah, az instant babateát és a tejpépet a Müllerbõl veszem. Dupla méretû kiszerelésben van azért az árért, amit máshol a normálért kell fizetni.
Jah, és még annyi, h akció (szinte) mindig van mindenhol. A honlapjaikon szoktam megnézni az aktuálist (ha nem jött a postával), és abból tudom mikor miért hova érdemes mennem.


Debrecenben melyek azok a helyek ahol le lehet tölteni az 50 óra kötelezõ önkénteskedést? Van valami lista?

Legjobb válasz: Írj az [email protected] címre õk rengeteg lehetõséget kínálnak és nagyon sok tapasztalatuk van

Írj az [email protected] címre õk rengeteg lehetõséget kínálnak és nagyon sok tapasztalatuk van
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nincs valami lista vagy ilyesmi?
Komplett lista nincs, nagyon sokszínûek. Ha írsz nekik szívesen elmondják, hogy mik az aktuális lehetõségek. Szokott lenni állatmenhely, gyerekjátszóház, hátrányos helyzetûek segítése, irodai tevékenység, fesztiválok, stb..
Gimnazista vagy? A mi sulinkba adtak listát, ahova mi mehetünk. Ha szeretnéd, írj és elküldöm az intézmények neveit, akivel a mi sulink kapcsolatban van. :) (jó sokkal)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem, még nem vagyok gimis, szeptemberben leszek az. A listát megköszönném. :)
Jó, mindjárt elküldöm privátban. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Debrecenben mely üzletekben/boltokban van lehűtve a 2, 5 Literes Pepsi? :D

Sürg?sen kéne:D

Legjobb válasz: Bolyai úti non-stopban szerintem van.

Bolyai úti non-stopban szerintem van.
Mi azt szoktuk hogy teszkóban bedobjuk a hûtõpult mélyére, és ha addig nem veszi ki senki (általában az árufeltöltõk allergiásak erre), akkor kész is a megoldás!

Debreceni Tescoban van tablet jelenleg? Azokra gondolok, melyek a katalógusukban vannak?

Olyan valaki válaszára várok elsősorban, aki mostanában járt a Debreceni Tescoban(Én tegnap este voltam, és látta-e, hogy van-e már tablet, vagy sem, mert nekem azt mondták, hogy még nincs, és nem tudják, hogy mikor jön.

Debrecenben hol vannak bölcsödék? Melyik jó? Nehéz bekerülni?

Jöv? júniusban bölcsibe kellene adnom a lányom,de nem tudom,hogy hol vannak bölcsödék és hogy mikor kell jelentkezni,vagy már lekéstem?

Legjobb válasz: hol laktok?a m környékünkön(újkert) vagy egy jó pár:õsz utca,honvéd,Károlyi,martonfalvi amiket konkrétan tudok,ezen kívül van az áchim andráson.szerintem már most kellett volna májusban jelentkezned.menj el több bölcsibe is,érdeklõdj a lehetõségekrõl.fiam az õsz utcaiba fog járni,ez állítólag nagyon jó.

hol laktok?a m környékünkön(újkert) vagy egy jó pár:õsz utca, honvéd, Károlyi, martonfalvi amiket konkrétan tudok, ezen kívül van az áchim andráson.szerintem már most kellett volna májusban jelentkezned.menj el több bölcsibe is, érdeklõdj a lehetõségekrõl.fiam az õsz utcaiba fog járni, ez állítólag nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A Böszörményi út vonzáskörzete érdekel.Jövõ júli.1-tõl lenne esedékes.jól tudom, hogy csak akkor veszik fel a gyereket ha van munkáltatói igazolás?

Debrecenben melyik Rossmannban van a legnagyobb essence kínálat?

Legjobb válasz: Az Aranybikánál lévõben is és a Piac utcán lévõben is sok van :)

Az Aranybikánál lévõben is és a Piac utcán lévõben is sok van :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A Debreceni Egyetem épületei közül melyikben van az A/17-es terem?

Legjobb válasz: De szerintem a kémiaiban van.

De szerintem a kémiaiban van.
A kérdező hozzászólása: A tárgy: Bevezetés az oktatás és az iskola világába 8alapszakos tanári modul), ha esetleg így tudja valaki.
Milyen szakos vagy?
A kérdező hozzászólása: Szaktól függetlenül van meghirdetve a tantárgy. Én az agrárra gyanakszom, valaki szerint a fõépület -1. szintjén van. A kémiában K/-es jelöléssel vannak a termek. Azért köszi! :)
Sikerült megtudni hol van a terem?Én is nagyon szeretném megtudni, ha tudod légyszi írd meg. köszönöm
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg már késõn írok, de hátha egyszer, valamikor még valakinek hasznos lesz: Az A17-es terem a fõépület alagsorában van, lifttel vagy a II-es teremmel szemben lépcsõkön tudsz oda lejutni. A lépcsõ után balra, majd a sarkon megint balrafordulsz, mégy egy kicsit és ott lesz a terem valahol a sötétben a csövek alatt. :D

Debrecenben hány uszoda van? Melyik van a legtovább nyitva?

Legjobb válasz: 10 mp volt kiguglizni... http://portal.debrecen.hu/turizmus/egeszsegessport/egeszsegt.. Szívesen.Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!