Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben lehet-e az Egészség és Biomag (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az van hogy a suliba lehet hogy lesz úszás?

Tudom hogy azt válaszolnátok hogy tanulj meg de nem tudok igazából mély vízbe még csak egyszer úsztam. És az nem megy hogy amikor följövök a víz alól levegőt vegyek főleg mélyvízbe

9

Kitiltani a hajléktalanokat az EGÉSZ fővárosból?

ezek normálisak? és mégis hol kellene élniük?
rendeletet akarnak arról, hogy csakis vidéki kisvárosokban élhetnek hajléktalanok a külterületeken? az ész megáll komolyan.

ez megint legalább annyira abszurd, mint az a fantasztikus ötletük, hogy a hajléktalanokat pénzbírsággal sújtani.. az ész megáll.

szerintetek? mégis hova kéne menniük?

(a hajléktalanszállókat hagyjuk, nyilván ők is mennének, ha olyanok lennének a körülmények. azért annak oka van, ha inkább a fagyoskodást választják, mint a fedelet ...)

6

Sok magyar miért vannak utálattal a magyar rovásírás iránt?

Sok fórumon olvasom, hogy a magyarok bizonyos hányada tűzzel-vassal a magyar rovásírás ellen van. Komplett gyűlöletbeszédeket írnak a magyar rovásírás ellen.
A magyarok eme hányadának mi bajuk lehet a magyar rovásírással? Pedig senki sem erőlteti rájuk, nem is kötelező megtanulni. Értetlenül állok azelőtt, hogy ezeknek az embereknek mi bajuk van.
Például engem sem zavar, hogy sokan művelik a régi magyar írást.

10

Mit adjunk búcsúajándéknak egy kedves szomszédnak?

35 éves nő, külföldre költözik. 10 éve vagyunk szomszédok és egy baráti társaság alakult ki, 6-an vagyunk, mármint 6 különböző szomszéd. Sokat buliztunk együtt, vacsoracsatákat rendeztünk, a gangon minden este beszélgetünk, borozunk stb.

1

Mi volt életed legrosszabb döntése? Megbántad?

18

Hol vannak a legjobb vidéki rockkocsmák?

Elsősorban a Dunántúl érdekelne, főleg olyan helyek, ahol koncertek is vannak hétvégente.

3

SOS! Közlekedési szabálysértés miatt, lehet később problémám? (erkölcsi)

Az történt, hogy jogsi nélkül motoroztam és elkaptak itt az utcába a házamtól 10méterre.
Szeretnék majd menni rendőrtisztire, vagy katonasághoz.
De ugye ott nézik az erkölcsit.
Mennyire számít az ilyen kihágás bele? Vagy az ilyen annyira nem gázos??

2

Már senki nem maradt rajtam kívül?

Ahogy végigmegyek bárhol, az utcán, a metrón, boltokban, egyre inkább azt látom, hogy az emberek nagy része el van korcsosulva. Legyen az a viselkedésük, a fiatalok egymást alázzák, ettől lesznek jó fejek, de rengeteg felnőtt ember sem különb ennél. Az országunk gazdasági helyzete romokban, a miniszterelnökünk egy cigány származású ember. Hova fajul még ez a világ, miért nem lehet minden olyan, mint régen volt? Mikor még nem volt ennyi bűnözés, az emberek jó zenéken nőttek fel, és jó társaságok voltak?

7

Páromnak Farias a vezetékneve. Szerintetek milyen keresztnév illene hozzá? Fiú és lány nevek is érdekelnének!

14

Hogyan törjek ki?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!