Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben lehet fél (12 db)

Debrecenbe vettek fel, de amint lehet Szegedre mennék át, hogyan lehet?

Újrafelvételizni nem akarok, mert így is halasztottam egy évet. Ugyanarra a szakra jönnék. Már félévkor is lehet vagy csak 1 év után? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. A kérdésre a válasz: én úgy gondolom idén könnyebb volt bekerülni, mint tavaly. Am környezetmérnökire. Te hova szeretnél?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kérdésre a válasz: én úgy gondolom idén könnyebb volt bekerülni, mint tavaly. Am környezetmérnökire. Te hova szeretnél?
A kérdező hozzászólása: És akkor újra elsõs lennék?
Erre nincs kötött szabály. Jóformán bármikor lehet, hiszen ez mind egyéni elbírálással megy, az szte-n múlik az egész.
A kérdező hozzászólása: Nekem messze még az Msc.
Nálunk ennek a szaknak nincs is mesterképzése.
MSC-t másik szakon szeretnék majd. SzakIRÁNYra gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Sztem igen. Am Msc-re gondolsz?
Jaa, értem. Szerinted szakirányválasztás elõtt közvetlen meg lehet lépni? Nagyon nem szimpatizálok a sulim által ajánlott szakiránnyal...
A kérdező hozzászólása: Azért szeretnék Szegedre menni, mert ott lakok és nem szeretek távol lenni a családtól. A sulival eddig semmi bajom.
Mert nem tetszik ez a képzés a DE-n? És elõször mérlegeltél, hogy a másik 10 közül hova menj? Szóba jött a BME is? Bocsi a kérdésekért, de nem tudom, hogy a te vagy a sorstársad kérdését keresem-e fél órája :D
Én úgy tudom nálunk újra kell felvételizni. De beszámíthatod az addigi tantárgyaidat, ha bizonyos %-ban egyezik az itteni tantervi követelménnyel.
óvodapedagógiára, ha összejön :)
Felhívod/felkeresed az SZTE adott karának a tanulmányi osztályát és megkérdezed.
felvettek debrecenbe? és milyen szakra? nehéz volt bekerülni? bocsi hogy nem válaszoltam a kérdésedre, cserébe én sem leszek mérges ha nem veszed figyelembe az enyémet:$ bocsi a kíváncsiságomért, de én is oda szeretnék menni
Nekem is. Most elõre gondolkozom. (Én is elsõs vagyok)

Ha szegedi vagyok és Debrecenbe vettek fel egyetemre akkor hol lehet szociális támogatást kérni?

Milyen papírok kellenek hozzá? Mennyit lehet igényelni? Köszönöm a válaszokat el?re is! :)

Legjobb válasz: Az egyetemit majd az egyetemnél lehet igényelni. Az összeget nem te mondod meg, majd amennyit adnak annyit kapsz. Illetve otthon (Szegeden) igényelhetsz Bursa Hungaricát, keress utána a googleben.

Az egyetemit majd az egyetemnél lehet igényelni. Az összeget nem te mondod meg, majd amennyit adnak annyit kapsz. Illetve otthon (Szegeden) igényelhetsz Bursa Hungaricát, keress utána a googleben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) A mennyi alatt azt értem h hány fajtát.

Debrecenben lehet kapni fél havi buszbérletet?

Legjobb válasz: Szerintem mindenhol lehet kapni

Szerintem mindenhol lehet kapni
A kérdező hozzászólása: Lehet, de én csak felnõttrõl tudok, és nekem diák kéne
Lehet, tegnap vettem.
A kérdező hozzászólása: De diákot vettél?
Igen, diákot. :)


Debrecenbe bármikor fel lehet menni a fórum tetőre?

Előre is köszi.

Legjobb válasz: Fent( 3-4 emelet) a parkoló van szóval igen :) Sötétben gyönyörû a kilátás!

Fent( 3-4 emelet) a parkoló van szóval igen :) Sötétben gyönyörû a kilátás!

Debrecenben lehet kapni a kék, zöld és a sárga színű monsteren kívül másik félét? És ha igen akkor hol?

Legjobb válasz: A malomparki Intersparban láttam az új monstert, Rehab néven. 325 forint ha jól emlékszem.

A malomparki Intersparban láttam az új monstert, Rehab néven. 325 forint ha jól emlékszem.
Itthon csak ezt a 3 félét lehet kapni. Neten tudsz rendelni külföldrõl sokfélét, drágán.

Van Debrecenben valami olyan épület, aminek fel lehet mászni a tetejére, és 'jó' a kilátás?

Jóvá szeretnék tenni valamit, amit elcsesztem, és az egyik barátnőmet felszeretném vinni oda. Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: A Kölcsey tetején van egy kis park, presszóval; az üveg lifttel lehet felmenni, de nem mindig van nyitva. A portán megmondják, hogy mikor lehet menni. A Fórum negyedik emeleti parkolójából is jó a kilátás és nem macerás lemenni. A Nagytemplom tornyába is fel lehet menni - van valamennyi belépõ... (én ide vinném a csajt) Biztos hogy alkalmanként máshova is fel lehet menni, de biztonsági okok miatt nagyon vigyáznak ezzel a kérdéssel...

A Kölcsey tetején van egy kis park, presszóval; az üveg lifttel lehet felmenni, de nem mindig van nyitva. A portán megmondják, hogy mikor lehet menni. A Fórum negyedik emeleti parkolójából is jó a kilátás és nem macerás lemenni. A Nagytemplom tornyába is fel lehet menni - van valamennyi belépõ... (én ide vinném a csajt) Biztos hogy alkalmanként máshova is fel lehet menni, de biztonsági okok miatt nagyon vigyáznak ezzel a kérdéssel...
Nagytemplom tornya szerintem nagyon jó kilátást add és csak 2-3 száz forint a belépõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Lottózni már ATM-nél is lehet
A kérdező hozzászólása: tippmixelni is? :) ))

A debreceni húszemeletes tetejére fel lehet menni?

A párommal szeretnénk szétnézni onnan :)

Legjobb válasz: nem

nem

Debrecenben Dr Aranyosi Jánost fel lehet kérni, hogy vezesse le a szülést? Ha nem, akkor helyette kit ajánlanátok, aki hasonlóan szakmailag és emberileg is toppon van és megbízható, kedves? !

Legjobb válasz: biztos fellehet. Sápi Tamást is nagyon dícsérik Bartha Tündét is én egyedül Zatik Jánost nem ajánlom az egy állat bunkó.

biztos fellehet. Sápi Tamást is nagyon dícsérik Bartha Tündét is én egyedül Zatik Jánost nem ajánlom az egy állat bunkó.
Bartha T. nagyn nagyon jó Sápy iszonyat drága Aranyosi nagyon kedves Zatik és Török Péter viszont 2 állat...
DR. Juhász Alpár Gábort ajánlom. Bartha Tündét tényleg mindenki dícséri még senkitõl nem hallottam rosszat. Nem tudom hol szüleszt Aranyosi, mert õ most az OTI-ban és Magánban rendel. Amúgy a Klinikán volt. Hívd fel és kérdezd meg. Rendes, biztos nem fog semmi rosszat mondani. Kicsit dilis Aranyosi, ha ez bejön neked Juhász AG jó lehet, mert õ vizsgálatokon visszafogottabb volt, de szülésnél nagyon laza. Szakmailag nagyon jó.
szia! nem tudom vállal-e még szülést, de ha sikerül felkérned, légyszi írd már meg feltétlen mennyit kér érte. Én is nála szülnék, ha lehet majd, na meg ha egyszer végre sikerül teherbe esnem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!