Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben ki jó nőgyógyász (3 db)

Debrecenben ki jó nőgyógyász?

Körzetileg kihez tartozok, ha a vénkertben lakok?

Legjobb válasz: Nagy István Géza vagy Székely valaki már nemis emlékszem a nevére annyira nem foglalkozott velünk. aláirta a papirokat engem pl soha nem vizsgált.

Nagy István Géza vagy Székely valaki már nemis emlékszem a nevére annyira nem foglalkozott velünk. aláirta a papirokat engem pl soha nem vizsgált.
A kérdező hozzászólása: És a kenézybe bárki mehet nõdokihoz?
én nem debreceni vagyok, de sajnos az eddigi dokim nem volt jó, és váltottam egy hete voltam éppen a Kenézyben Dr.Demeter Miklósnál, nagyon kedves, nyugtató orvos. Megszerettem nagyon! Merem ajánlani, de van magánrendelõje is csak nekem nincs pénzem rá.
Menj Zatik Jánoshoz a Szent annán van magánrendelõje nagyon rendes helyben van uh meg minden. 6000 körül van a vizsgálat. én is voltam nála szülés után
A kérdező hozzászólása: Nem várok babát. Vagyis nagyon remélem, épp az a baj, hogy egy hetet késik a menszeszem és menni akarok, mert nem rég óta élek nemiéletet így menni kéne ezért is, meg azért is, hogy megnyugodjak hogy nincs baba, mivel védekeztünk, és nem lyukadt ki a gumi
Elõkerestem Székely Péter a neve én egyébként a Böszörményi uton lakom, tehát mi hozzá tartozunk. Az sztk oldalsó bejáratán kell felmenni 1.em. mi hétfõn 12-14-ig jártunk hozzá. A védõnõ az Ibolya utcán van a gyógyszertár mellett hozzá szerdán 9-11 ig lehet menni. A vérvételt, vizeletvizsgálatot helyben végzik, az uh, nst pedig a klinikán.Kérdezz nyugodtan. Babát vársz már?
A kérdező hozzászólása: és helyileg hol van? köszönöm a válaszokat
Körzetileg ide kell járni de lehet mellette magánorvosod is, de akkor is menni kell. Ha nincs különösebb probléma akkor felesleges hogy állandóan vizsgáljanak. Uh a klinikán van, vérvétel stb az sztk-ban.
A kérdező hozzászólása: És akkor tudok máshova menni, ami nem magánrendelõ, és foglalkoznak az emberrel?
igen. de én elõtte a dokit felhívtam, és mondta hogy mikor lesz bent, mert van amikor mût és kicsit várni kell én 2órát vártam, de komolyan mondom, hogy nagyon megérte, mert jó orvos nagyon!!!!! itt a száma: http://netrendelo.hu/main.php?Esemeny_Id=VDJabWJYQjRZVGxLZEh.. de mondom van magánrendelõ is, ha az jobb neked.

Debrecenben keresnék jó nőgyógyászt, szülészorvost? Kit ajánlanátok, érdekelnek pozitív és negatív vélemények is?

Török Péterr?l ill. Sápy Tamásról milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Dr.Bartha Tünde!!!!!! Nála szerintem nincs jobb.Pedig nemigen van olyan orvos Debrecenben aki nem turkált még bennem:D De Õ az igazi!!!Megértõ,kedves,fiatal,már szült,talpraesett,bármikor elérhetõ.Bemegy éjszaka is,és bármilyen gonddal felhívhatod!!! http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lqnCNZf..

Dr.Bartha Tünde!!!!!! Nála szerintem nincs jobb.Pedig nemigen van olyan orvos Debrecenben aki nem turkált még bennem:D De Õ az igazi!!!Megértõ, kedves, fiatal, már szült, talpraesett, bármikor elérhetõ.Bemegy éjszaka is, és bármilyen gonddal felhívhatod!!! http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lqnCNZf..
Dr.Demeter Miklós.Õ a Kenézyben van, de nem anyagias.Nagyon rendes, bármikor hívhatod ha valami gond van.õt tudom ajánlani.Kérdezz nyugodtan!
Dr Ormos Márk volt a fogadott orvosom.Nagyon nagyon meg voltunk elégedve vele csak ajánlani tudom!Sápy Tamás nagyon jó doki, viszont megkéri az árát, illetve hallottam nem egysze, hogy nem ment be a szülésre, ki volt kapcsolva.
Barátnõm nála szült és nem volt elájulva, finoman szólva.Mástól is hallottam rosszakat róla.De ez is olyan, mint bármi más.Mindenki mást mond.
Major Tamásról esetleg hallott valaki valamit? Köszi.
Sápy tényleg jó, kedves, aranyos, de baromi drága. Alkalmanként 5-10 ezret kért, sõt megmondta, hogy a szülés 100.000-be kerül. Ezért is nem szültem nála. Nem azért mert nem akartam adni a dokinak, de mikor kerek-perec kijelentette, hogy ennyi a szülés és hátat fordítottam neki.
Utolsónak.A klinikáról pedig elég sok rosszat hallottam és sajnos saját tapasztalat, igaz nem nõgyógyászati.De nõgyógyászatiról sok rosszat hallottam.
Juhász Gábor szerintem is.Vagy Daragó Péter, õ is jó, pedig nem "sláger" doki.Én szerettem _Krasznai Zoárdot is.Akit én tuti kihagynék, az pont Demeter Miklós, én csak rosszat hallotam róla.Barátnõmnek minden vizsgálat nélkül hónapokon át írt fel olyan gyogyit, amitõl mint utólag kiderült, lehet hogy soha nem lehet gyereke.Ezen kívül mi jártunk gyógytornára az Ibolyára, és ne akard tudni, hány sérült gyerek volt ott, akik nála születtek.Pl megszülesztett egy faros 4 kilós kisfiút, aki útközben agyvérzést kapott.És még sorolhatnám.
Sápy Tamással én egyszer találkoztam, nagyon kedves, szimpatikus ember, jókat hallottam én is róla, de azt is, hogy kicsit drága sokba kerül. Én Juhász Alpár Gábort tudom nagyon ajánlani, én nála szültem, több ismerõsömnek is õ volt a dokija. Mindannyian meg vagyunk vele elégedve, nagyon kedves, szimpatikus, fiatal orvos, aki nem a markát tartja, a terhesgondozást sztk-rendelésen csinálja, így szinte semmiért nem kell fizetni! Tõlem még szülés után is alig akarta elfogadni a pénzt, bár akkor õ ügyeletes volt, nekem nem fogadott dokim volt.
Nekem nem volt fogadott orvosom, viszont az utolso 3 hétben szinte minden egyes nap a klinikàra kellett mennem, ilyen-olyan vizsgàlatok miatt. Pont ezért szinte minden orvossal sikerült talàlkoznom. :) A szülésnél DR. Ormos Màrk volt bent, és teljesen meg voltam vele elégedve. Korrekt, kedves és megbizhato! Sàpy Tamasrol is csak jokat hallottam eddig! De kérdezz bàtran, bàrmikor! (Bocsànat az ékezetekért, csak külföldröl irom)
én Demeterhez akarok menni... csak jót hallottam eddig róla... bár most kissé megijedtem

Debrecenben ki a jó nőgyógyász?

Legjobb válasz: Szia! Én körzetbe is hozzá tartozom, de van magánrendelése is Hajdúszoboszlón talán: dr Berecz János, az Ótemetõ utcai rendelõben (Ybl mellett) rendel körzetben. A bejáratnál megmondják mikor, vagy telefonon kérdezd meg. A rendelõ hamarosan az SZTK épületbe költözik át, de ma még itt voltak. Szülést állítólag nem vállal, de én még nem kérdeztem meg, van néhány hónapom. Nagyon figyelmes!

Szia! Én körzetbe is hozzá tartozom, de van magánrendelése is Hajdúszoboszlón talán: dr Berecz János, az Ótemetõ utcai rendelõben (Ybl mellett) rendel körzetben. A bejáratnál megmondják mikor, vagy telefonon kérdezd meg. A rendelõ hamarosan az SZTK épületbe költözik át, de ma még itt voltak. Szülést állítólag nem vállal, de én még nem kérdeztem meg, van néhány hónapom. Nagyon figyelmes!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!