Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hova menni 4D-s (1 db)

Debrecenben hova érdemes menni 4D-s ultrahangra?

Legjobb válasz: http://www.deoec.hu/ http://www.ditroi.hu/ Nagyerdei Nõgyógyászati Centrum http://www.naprendelo.hu/ Ezkrõl tudok, remélhetõleg tudtam segíteni.

http://www.deoec.hu/ http://www.ditroi.hu/ Nagyerdei Nõgyógyászati Centrum http://www.naprendelo.hu/ Ezkrõl tudok, remélhetõleg tudtam segíteni.
Lézer Magánrendelõ - Mester u. 3-5. Mi ott voltunk és fantasztikus 4ds- felvételek készültek!
Én nemrég voltam 4D-s ultrahang vizsgálaton a Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Centrumban (Debrecen, Weszprémy u.22.). A Klinikán is dolgozó Tajtiné Török Klára rendel itt (Dr.Sápy Tamás irányításával). Ök csinálják a legrégebben a 4D-t a városban és a legmodernebb gépük is nekik van. MINDENKINEK CSAK AJÁNLHATOM! Bejelentkezés: 30-403-1763
Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum, Debrecen Weszprémy u.22. http://www.nnc.hu
Valaki megmondaná nekem, hogy a Nagyerdei rendelõben mennyiért csinálják a 4D-s ultrahangot? Köszi!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

16 hetesen gyomorfájdalom. Mitől?

3

Lehetséges, hogy három hónapig nem veszi észre valaki, hogy terhes, mert pl. a hasa nem olyan nagy?

Volt két tesztem pár hete, amik azonnal erős pozitívak lettek, de utána csak egy nagyon-nagyon halvány csík maradt, majd másnap negatív... Közben amúgy állandóan rosszul vagyok, hányingerem van, ég a gyomrom, puffadok, és állandóan éhes vagyok! Plusz a folyamatos szédülés, ájulásérzés, álmosság...

4

37 hetes terhes vagyok nyilalást érzek ez joslo?

lefelé nyilal ez mit jelent ez a joslo?

1

15 majdnem 16 hetes terhes vagyok, ma menstruáció szerű görcsöm volt ez még mindig normális és a méhem növekszik?

4

Debreceni Klinikán melyik orvost keressem?

Tavaly és idén is elvesztettem egy-egy magzatot korai stádiumban. A következő terhességemet csak nagyon alapos kivizsgálás után szeretném tervezni. Hasonló cipőben jár valaki? Melyik orvost keresem, aki odafigyel Rám és figyelembe veszi a problémámat?

2

Ha én enyhén vérszegény vagyok, akkor a babámnak sincs elegendő vére? (bocsánat ha hülye kérdés)

27 hetes kismama vagyok.

8

Október 15-re voltunk kiírva aznap c1222 a méhszáj, tegnap c2333. Szerintetek?

2

3-4 mm-es embriot hány hetesnek diagnosztizálnak?

2

Van itt olyan anyuka a terhessége vége felé toxémiás lett? Bent kellett maradnod a kórházban szülésig, vagy haza engedtek?

A sógornőm kórházban van kedd óta,tegnap este azt mondták neki,hogy valószínű,hogy toxémiája van.Egyik orvos azt mondja 29 hetes,másik hogy 31 hetes.Amióta terhes folyamatosan össze-vissza mondják neki a terhességi heteket,na de nem ez most a lényeg,hanem,hogy ha adnak rá neki gyógyszert,hogy még legalább 5-6 hétig bent tudjon maradni a baba,akkor hazaengedik,vagy már bent kell hogy maradjon szülésig?

7

Lehetséges ez? 19Hetes vagyok. A többi lent

A védönő szerint 23hetesen már életképes babát fogok tudni világra hozni. Én agodok mert veszélyeztettet terhes vagyok,és nem biztos hogy végig bent marad a pici

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!