Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol venni (517 db)

Debrecenben hol lehet melegítő hatású lóbalzsamot venni?

Legjobb válasz: Közel sem vagyok Debrecenhez, de talán egy 100FT-os boltban vagy One Euro Marketben. Nálunk ott kapható és gondolom ilyen van Debrecenben is.

Közel sem vagyok Debrecenhez, de talán egy 100FT-os boltban vagy One Euro Marketben. Nálunk ott kapható és gondolom ilyen van Debrecenben is.
menj ki vasárnap a vásárba ott ordibálják...
A Piac utcai Bioboltban (a Kistemplomtól számítva a 2. kapualjban) van.

Debrecenben hol lehet One Direction-ös szilikon karkötőt venni?

ha egyáltalán lehet! :/

Legjobb válasz: szerintem nem lehet. Bár semmi közöm nincs Debrecenhez, azt tudom, hogy csak mostanában lesznek Magyarországon 1D-s cuccok. Ha Debrecenben ilyen nagyobb plázában van Claire's, akkor ott találsz. Már ha karkötõ is lesz.

szerintem nem lehet. Bár semmi közöm nincs Debrecenhez, azt tudom, hogy csak mostanában lesznek Magyarországon 1D-s cuccok. Ha Debrecenben ilyen nagyobb plázában van Claire's, akkor ott találsz. Már ha karkötõ is lesz.


Debrecenben hol lehet olcsón 1 vagy 2 gigás microsd memóriakártyát venni?

Legjobb válasz: Nem debreceni vagyok, de pl. Tatán a Tescoba kaptam elfogadható áron. Debrecenben van Tescó?

Nem debreceni vagyok, de pl. Tatán a Tescoba kaptam elfogadható áron. Debrecenben van Tescó?
A kérdező hozzászólása: van, akkor megnézem ott is, köszi:)

Debrecenben hol tudok venni shea vajat? Lehet kapni egyáltalán? Vagy csak netről tudnék rendelni?

köszönöm a válaszokat, el?re is

Legjobb válasz: Én is debreceni vagyok:) én tõlük szoktam rendelni, mert személyesen is átvehetõ csomó helyen, én a corába szoktam kérni, de sok helyre lehet Debrecenben is. na szóval innen: http://www.zoldpolc.hu/1060-arc-es-testapolas/201-shea-vaj-f..

Én is debreceni vagyok:) én tõlük szoktam rendelni, mert személyesen is átvehetõ csomó helyen, én a corába szoktam kérni, de sok helyre lehet Debrecenben is. na szóval innen: http://www.zoldpolc.hu/1060-arc-es-testapolas/201-shea-vaj-f..

Debrecenben hol tudok venni szurkolói dudát? (az sem biztos hogy ez a pontos neve, de így tudom a legpontosabban leírni, az a gázzal működő nyomós duda) egyszerűen fogalmam sincs hogy hol kéne keresnem

Még van 1-2 tippem, de aki tud segíteni annak megköszönném :)

Legjobb válasz: nemtudom, hol lehet de még ilyet lehet látni supermarketekben is, amúgy légkürtnek hívják és sûrített levegõvel mûködik, a szurkoló duda az más, azt fújni kell... EB idején még a Tescoban is lehet venni :DD

nemtudom, hol lehet de még ilyet lehet látni supermarketekben is, amúgy légkürtnek hívják és sûrített levegõvel mûködik, a szurkoló duda az más, azt fújni kell... EB idején még a Tescoban is lehet venni :DD

Debrecenben hol lehet legolcsóbban Kecskeméti bébiételeket venni?

Legjobb válasz: ez változó,mikor hol akciós.Szokott a dm-ben,rossmanban,tescoban is akció lenni.A rossmanban múlt héten volt, akkor 199-ért lehetett venni.A müllerest nem próbáltad még?A gyümölcsök nagyon finomak ez a bebivita márka,ugyanúgy 190 grammos,minõségre mint a kecskeméti.Egyébként úgy emlékszem német cég,tehát megbízható.Akciósak lesznek a gyümölcsök, 185 ft lesz 30-10.06-ig.meg a nestle 250 grammos menü is akciós lesz 295 lesz, meg az 50 grammos milupa tejpép 1250-rõl 995.érdemes szétnézni a müllerben

ez változó, mikor hol akciós.Szokott a dm-ben, rossmanban, tescoban is akció lenni.A rossmanban múlt héten volt, akkor 199-ért lehetett venni.A müllerest nem próbáltad még?A gyümölcsök nagyon finomak ez a bebivita márka, ugyanúgy 190 grammos, minõségre mint a kecskeméti.Egyébként úgy emlékszem német cég, tehát megbízható.Akciósak lesznek a gyümölcsök, 185 ft lesz 30-10.06-ig.meg a nestle 250 grammos menü is akciós lesz 295 lesz, meg az 50 grammos milupa tejpép 1250-rõl 995.érdemes szétnézni a müllerben
bocs nem 50, hanem az 500 grammos milupa tejpép

Debrecenbe hol lehet tetra pelenkát venni? Vagy esetleg internetes oldalon hol lehet rendelni?

Legjobb válasz: Gondolom ott is van hiper Tesco, ott is lehet venni.

Gondolom ott is van hiper Tesco, ott is lehet venni.
A Piac utcán a bababoltban (Az Omnia udvarban) sokszor még le is akciózzák. Meg nagyon jót láttam a Corával szemben levõ (talán Kenguru) bababoltban is, ott 2, 4 és 8 darabos kicsomagolásban. Vettem belõle, nagyon jó a minõsége, és sokadik mosás után is hófehér és újszerû.
Itt nagyon olcsón, gyorsan tudsz rendelni pelust is, 31 Ft / db-tól! http://www.torpibababizi.hu

Debrecenben hol vannak olyan boltok, ahol lehet venni laboreszközöket?

és egy db kémcsõ mennyibe kerül? hülyének néznének, ha én csak 1-2, max 3 db-ot vennék? (csak azért gondolom ezt, mert szerintem onnan leginkább a Vegyipari, meg a különbözõ iskolák vásárolnak, és gondolom egy iskola csak nem vesz 1 db kémcsövet, vagy akármit, hanem több tucatot és kicsit furán nézne ki, hogy én meg bemegyek, hogy -Jó napot, szeretnék egy kémcsövet.) ? 15L

Legjobb válasz: XD én megcsináltam. De tök rendesen kiszolgáltak :D Nem gond nekik, hogy sokat, vagy keveset. Amúgy arra készülj fel, hogy megkérdezik, milyen kémcsövet kérsz. Engem eléggé váratlanul ért a kérdés, de azóta kaptam egy egész katalógust, amibõl válogathatok. Száz valamennyi forint azt hiszem egy 18 cm-es kémcsõ. Mondjuk nem tudom, merre lehetne Debrecenben ilyen boltot találni, ha a neten rákeresel biztos kidob vmit.

XD én megcsináltam. De tök rendesen kiszolgáltak :D Nem gond nekik, hogy sokat, vagy keveset. Amúgy arra készülj fel, hogy megkérdezik, milyen kémcsövet kérsz. Engem eléggé váratlanul ért a kérdés, de azóta kaptam egy egész katalógust, amibõl válogathatok. Száz valamennyi forint azt hiszem egy 18 cm-es kémcsõ. Mondjuk nem tudom, merre lehetne Debrecenben ilyen boltot találni, ha a neten rákeresel biztos kidob vmit.
A kérdező hozzászólása: köszi :P majd megnézem valahol (:

Debrecenben hol lehet kismama nadrágot venni, nem horror áron?

Elsősorban melegítő nadrág érdekelne. Köszönöm!

Legjobb válasz: Aprod.hu keress rá pont a napokban láttam 1000ft-ért kismama nadrágot Debrecenben.

Aprod.hu keress rá pont a napokban láttam 1000ft-ért kismama nadrágot Debrecenben.
Vagy tudom ajánlani a Tesz-veszt, Vaterát, én is onnan rendeltem C&A-s kismama farmert 3 ezer forintért.
A kérdező hozzászólása: Netrõl ruhát nem rendelek, azért köszönöm! Mindenféleképpen boltra gondoltam, ahol fel tudom próbálni, látom az anyagát és melegítõnadrág érdekelne!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!