Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol milyen (44 db)

Debrecenben hol, milyen szórakozóhelyen vagy egyéb nyilvános helyen ismerkedhetnek sikeresen leszbikus lányok? Nem (csak) szexkapcsolat céljából

Legjobb válasz: nem tudom, hogy vannak-e kimondott leszbi gyûjtõhelyek,de sztem jobb szórakozóhelyeken, ha figyeled a táncparkettet...lehet tippelni, hogy ki másabb beállítottságú mint a többiek. bár manapság már csak "divatból" is nyomják a csajok egymásnak a tánctéren, hogy hergeljék a kanokat. egyszer haverommal mentem hazafele az egyetem sugárúton hajnalban és kat csaj ott ujjazta egymást az egyik lépcsõhát bejáratánál. mondtam is haveromnak, hogy maradjunk már "mûvelõdni" egy kicsit,de fáradt volt, úgyhogy mennüni kellett, pedig én néztem vna:P szóval konkrét helyet nem tudok mondani,de nyitott szemmel kell járni, gondolom az apró jelekbõl Te ki tudod szûrni, hogy ki az aki ideális Neked.

nem tudom, hogy vannak-e kimondott leszbi gyûjtõhelyek, de sztem jobb szórakozóhelyeken, ha figyeled a táncparkettet...lehet tippelni, hogy ki másabb beállítottságú mint a többiek. bár manapság már csak "divatból" is nyomják a csajok egymásnak a tánctéren, hogy hergeljék a kanokat. egyszer haverommal mentem hazafele az egyetem sugárúton hajnalban és kat csaj ott ujjazta egymást az egyik lépcsõhát bejáratánál. mondtam is haveromnak, hogy maradjunk már "mûvelõdni" egy kicsit, de fáradt volt, úgyhogy mennüni kellett, pedig én néztem vna:P szóval konkrét helyet nem tudok mondani, de nyitott szemmel kell járni, gondolom az apró jelekbõl Te ki tudod szûrni, hogy ki az aki ideális Neked.
Konkrét helyet én sem tudok mondani, ugyanis még csak a közelében sem lakok Debrecennek, de a legjobb barátom leszbikus, így tanácsot tudok adni. Õ már majdnem egy éve él párkapcsolatban egy olyan lánnyal, aki az elején heteronak mondta magát, pasija is volt, viszont miatta szakított a csávóval. Az elõtte lévõ barátnõjével ugyanígy jött össze. Azt mondja, a leszbikusság átragad az egyik lányról a másikra, csak ki kell használni a lehetõséget, amikor érzed, hogy lenne esélyed, és nem kell megijedni az elsõ nemleges válasz után, ugyanis szinte minden lány álmodozik arról néha, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. A másik pedig, hogy akármikor sétálunk valahol, elsõ pillantásra megállapítja, hogy leszbikus-e a lány, aki velünk szemben jön. A mozdulataiból, öltözködésébõl, apró gesztusokból. Nekem szinte sosem tûnik ez fel, de amikor õ mondja rögtön észreveszem én is, és így ki tudod szûrni azokat is akik csak divatból csinálják, mert õk azok akik próbálják minél jobban hangoztatni a dolgot. Az utca közepén esnek egymásnak egy másik csajjal, stb. Egy normális leszbikus, tapasztalataim szerint, ilyet nem csinál. Nem vonja magára a figyelmet, mégis feltûnik egy másik leszbikusnak, hogy mi a helyzet. Ezenkívül fontos, hogy élõben, bátran menj oda a lányokhoz, ismerkedj össze velük, netes társkeresõket viszont hanyagold, mert ott sok az ilyen divatleszbi. Remélem segítettem. Sok sikert!


Debrecenben hol kell kichippelni Playstation 1-et? Milyen CD-re kell kiírni a PS1 játékokat?

Lécci Írjatok

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy hol kell csak azt,hogy utánna egy sima cd-re kell kiírni.

Azt nem tudom, hogy hol kell csak azt, hogy utánna egy sima cd-re kell kiírni.

Milyen babakocsit vegyünk? Debrecenben hol érdemes megnézni?

100 ezernél többet nem akarunk adni érte, lehet használt is. Fõ szempont, hogy nagy kerekei legyenek, nem kell cipekedni tehát a súlya nem lényeges. Legyen hozzá hordozó és mózes is! Kisfiúnak.

Legjobb válasz: BRENDON babaáruház a füredi úton. Ahol a malompark van,meg a praktiker. Illetve a Babavilágban,a Nyugati utcán. Mi innen vettük a kocsinkat.Nagyon segítõkészek voltak. Összerakták,ki lehetett próbálni elég nagy a választék is,de barátiak az árak.Mi 75 ezerért vettük,teljesen ujjonan mózeskosárral.

BRENDON babaáruház a füredi úton. Ahol a malompark van, meg a praktiker. Illetve a Babavilágban, a Nyugati utcán. Mi innen vettük a kocsinkat.Nagyon segítõkészek voltak. Összerakták, ki lehetett próbálni elég nagy a választék is, de barátiak az árak.Mi 75 ezerért vettük, teljesen ujjonan mózeskosárral.

Debrecenben hol vannak olyan liftek, amelyeket meg lehet állítani és lehetne szexelni bennük, na és hogyna is működik a liftes szex, aki próbálta már milyen volt?

Legjobb válasz: Tegnapelõtt reggel attól ideges voltam, hogy valaki a földszinten nem csukta be rendesen a liftajtót, 16 órát dolgozom naponta, ha valaki dugás miatt tartja fel a liftemet én felszaladok és szájoncsapom. El kell menni parkba, ott is lehet állva [email protected] 21L

Tegnapelõtt reggel attól ideges voltam, hogy valaki a földszinten nem csukta be rendesen a liftajtót, 16 órát dolgozom naponta, ha valaki dugás miatt tartja fel a liftemet én felszaladok és szájoncsapom. El kell menni parkba, ott is lehet állva [email protected] 21L
vegyél saját liftet és azt használd, mert mi van ha éjszakásból vagy munkából, akárhogy is de éjjel menne haza valaki fel a 9. emeltre ti meg ott... bocs, ez bunkóság, nagyfokú tapintatlanság, önzõség. a lift mindenkié, tessék akkor a közös költségbe is több pénzzel beszállni!
Bejutsz egy 10 emeletes házba, hajnali kettõkor a kutya sem használja, és még stop gomb sem kell. Felmentek vele a 10-re, és hajrá:)
Azért mondtam, hogy a 10-re, mert idõ, mire leér a földszintre. Egyébként van olyan, hogy a cipõdet az útjába rakod, és még ki is lehet akkor belõle ugrani:)
Igen, az már más, h ha vki hívja a liftet, akkor illedelmesen kiugranának belõle, h pl. a boltból hazamenõ Mariska néni is tudjon liftezni és felmenni a 9. emeletre vele az akkor vásárolt paprikával, paradicsommal, liszttel és köménymaggal!
a liftaknába kell b*szni, ott max a szerelõ lát meg.

Debrecenben hol lehet villámos cicanadrágot venni? És milyen árban van?

http://stylebyme.blog.hu/2010/12/03/cicanadrag_mustra Ezek között van. Ha esetleg tudtok valamelyik másik hollétér?l is, írjatok%

Legjobb válasz: azt nem tudom, de itt lehet, h van hasonló. sõt, sztem jobbak is:) bár lövésem nincs, h lehet-e innen rendelni vagy van-e valami online shopjuk. http://shop.blackmilkclothing.com/

azt nem tudom, de itt lehet, h van hasonló. sõt, sztem jobbak is:) bár lövésem nincs, h lehet-e innen rendelni vagy van-e valami online shopjuk. http://shop.blackmilkclothing.com/

Debrecenben van valahol édességbolt? Olyat keresek ahol ilyen kimérős dolgokat árulnak mint a vásárokon. Van ilyen? Hol? Milyen árban?

köszi:)

Legjobb válasz: kimérõsben nem vagyok biztos, de édességbolt a csemete utcai megállónál van pl.

kimérõsben nem vagyok biztos, de édességbolt a csemete utcai megállónál van pl.
A kérdező hozzászólása: az már bezárt sajnos:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!