Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol jó (152 db)

Debrecenbe hol kapható jó áron Álomvilág légzésgfigyelő?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy Debrecenben hol kapható, de mi innen rendeltünk Álomvirág légzésfigyelõt: http://bambino.hu/legzesfigyelo_alomvirag Nagyon megbízható bababolt, többször vásároltam már tõlük más dolgokat is.

Szia! Nem tudom, hogy Debrecenben hol kapható, de mi innen rendeltünk Álomvirág légzésfigyelõt: http://bambino.hu/legzesfigyelo_alomvirag Nagyon megbízható bababolt, többször vásároltam már tõlük más dolgokat is.
Innen is szoktam rendelni sok mindent, szintén meg vagyok elégedve a bolttal, és itt egy kicsivel olcsóbb is: http://www.minimano.hu/termekeink/biztonsagi_eszkoz/legzesfi..

Debrecenben hol vannak bölcsödék? Melyik jó? Nehéz bekerülni?

Jöv? júniusban bölcsibe kellene adnom a lányom,de nem tudom,hogy hol vannak bölcsödék és hogy mikor kell jelentkezni,vagy már lekéstem?

Legjobb válasz: hol laktok?a m környékünkön(újkert) vagy egy jó pár:õsz utca,honvéd,Károlyi,martonfalvi amiket konkrétan tudok,ezen kívül van az áchim andráson.szerintem már most kellett volna májusban jelentkezned.menj el több bölcsibe is,érdeklõdj a lehetõségekrõl.fiam az õsz utcaiba fog járni,ez állítólag nagyon jó.

hol laktok?a m környékünkön(újkert) vagy egy jó pár:õsz utca, honvéd, Károlyi, martonfalvi amiket konkrétan tudok, ezen kívül van az áchim andráson.szerintem már most kellett volna májusban jelentkezned.menj el több bölcsibe is, érdeklõdj a lehetõségekrõl.fiam az õsz utcaiba fog járni, ez állítólag nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A Böszörményi út vonzáskörzete érdekel.Jövõ júli.1-tõl lenne esedékes.jól tudom, hogy csak akkor veszik fel a gyereket ha van munkáltatói igazolás?

Debrecenben hol van jó röplabda oktatás?

Már próbáltam keresni a neten is,de semmi.Hol találhatnék Debrecenben,nem túl drágán?

Legjobb válasz: A Debreceni röplabda csapatnál

A Debreceni röplabda csapatnál


Debrecenben hol van jó babaruha turkáló?

és mikor érdemes menni, illetve milyen árak vannak?

Legjobb válasz: Köszönöm Carmen22! :) Mindig kedves, intelligens válaszaid vannak, örülök, hogy debreceni vagy szintén:)))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm Carmen22! :) Mindig kedves, intelligens válaszaid vannak, örülök, hogy debreceni vagy szintén:) ))
A kérdező hozzászólása: Az epreskerti is nagyon érdekel, mert a közelben lakok!
A széchenyi utcán is van egy a buszvégállomástól kicsit a piac utca felé ha sétálsz.Én vagy 2 hete vettem nagyon jó cuccokat a lányomnak.Azt hiszem 2200/kg .Állitólag augusztusban már õszi téli cuccok is lesznek.
A Széchenyi utcaiba én is be szoktam térni, meg régebben jó volt az, ami a Tesco mellett a Róza szõnyegházzal egy udvarban van. És szintén örülök, h karmen szintén debreceni!:)
itt vagyok.. köszönöm! nagyon jól esett.. epreskerti turik: a 4 es busz bulgár utcai megállójánál a coop áruház melletti zöldséges pavilonban amerikai turi a mikepércsi út elején az erõmü utáni megálló - sajnos nem tudom a nevét- egy gyógyszertárra és masszázsszalonra néz. abban az utcában -epreskert utca - közepén van egy sima kertesház annak az aljában is van egy nemrég nyilt turi még egyikben sem voltam .
Ha gondolod megirom a telszámom priviben és járhatunk sétálni ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó lenne!:) Beállítottam, hogy lehessen privit írni :)
Sziasztok, nem tudtok esetleg a dobozi ltp. környékén is valami jó helyet?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen közel gondoltad, de a Csapó utca Árpád tér fele esõ részén az emeletes házsk aljában van két bababizományi: az egyik különösen jó 300-400 Ft-ért pl. nagyon jó kis kardigánt lehet venni.

Debrecenben hol vannak nagyon jó turkálók?

Melyik darab illetve kilo áras? A Kossuth utcaiban voltam, nagyon jó ruhák vannak ott!

Legjobb válasz: Én a Kishegyesi úti turiba jártam amikor még Debrecenben laktam,a Tesco mellett van!Ott darab és kilós is van.

Én a Kishegyesi úti turiba jártam amikor még Debrecenben laktam, a Tesco mellett van!Ott darab és kilós is van.
érdekelne, hol van az a turi konkrétan.... :D

Debrecenben hol vannak jó turik?

Legjobb válasz: hadakft.hu nezd meg a honlapjukat, hogy van-e turijuk Debrecenben. Super turi, a legjobb!

hadakft.hu nezd meg a honlapjukat, hogy van-e turijuk Debrecenben. Super turi, a legjobb!
Én ezekbe szoktam vásárolni, babaruha szempontjából szerintem ezek a legjobbak: Alexandra könyvesbolt mellett (Piac u.)- darabáras Pesti u., Vágóhíd u., Széchenyi u. - ez egy cég, de itt is ki lehet fogni - a vállfás részében inkább (darabáras és kilós is van) Régi DOMUS mögött (Dózsa Gy. u.) a vállfás részében van kilós és darabáras is, de egy csomószor vettem már gyönyörû címkés, új babaruhákat 7-800 Ft-ért. Minõségi, angol termékek, meg se közelítik a bolti cuccokat, az áruk meg a bolti ár töredéke. 15 hós kislány anyukája
Nyílt egy új a Mester utca 10-ben. Jók az árak!
A Csapó utcán, a Fórum mögött, nagyon szuper turi van!

Debrecenben hol van a legjobb használt babaruhabolt vagy turi ahol jó babadolgokat lehet venni?

Legjobb válasz: A legjobb nem tudom hol van, de a cívis posta mögött van egy bababizományi :) ilyen ordenáré narancssárga épület :)

A legjobb nem tudom hol van, de a cívis posta mögött van egy bababizományi :) ilyen ordenáré narancssárga épület :)

Debrecenben hol van nagyon jó turi?

Olyan turit keresek,ahol nem agyonhasznált ruhák vannak.3 évesemre keresnék ?szi-téli ruhákat.

Legjobb válasz: A Piac utcán a Siesta cipõbolt mellett van egy, a Monostorpályi úton van egy bababizományi a Nagybani piaccal szemben, a Csapó utca vége felé nyílt egy gyerekbizományi, ott is nagyon jó cuccok vannak olcsón (a Csillag utcával szemben van kb.), illetve a Galamb utcai nagy turiban (a Vágóhíd utcából nyílik, majdnem szemben a Zsibivel) péntekenként lehet nagyon szuper ruhákat kifogni (érdemes már kora reggel ott lenni, mert akkor van bálabontás és hamar elkapkodják a jó cuccokat).

A Piac utcán a Siesta cipõbolt mellett van egy, a Monostorpályi úton van egy bababizományi a Nagybani piaccal szemben, a Csapó utca vége felé nyílt egy gyerekbizományi, ott is nagyon jó cuccok vannak olcsón (a Csillag utcával szemben van kb.), illetve a Galamb utcai nagy turiban (a Vágóhíd utcából nyílik, majdnem szemben a Zsibivel) péntekenként lehet nagyon szuper ruhákat kifogni (érdemes már kora reggel ott lenni, mert akkor van bálabontás és hamar elkapkodják a jó cuccokat).
A kérdező hozzászólása: Hûûha, lehet válogatni, nagyon köszi az infót
Szia!Én a Pesti utcán szoktam jókat túrni a babának!
Aztaaa, az elsõ válaszoló aztán jó sokat leírt! Én még annyit tennék hozzá, h a Zsibinél lévõnek van boltja a Füredin, az Ázsia mögött is. És itt egy oldal: http://www.torpibababizi.hu/ Még meg is tudod nézni, h van-e miért elmenni. Amúgy a tóciban van. Jah, és bizományi van a Füredi-Egyetemsugár út sarkán, meg a Mester-Bethlen sarkon is.
Én a széchenyi utcai turiba járok, pont kedden vásároltam be a lányomnak egy csomó klassz cuccot.

Debrecenben hol lehet gravírozott kutyabilétát jó árban venni?

Ilyen kis csont alakúra gondoltam el?l a kutyusom nevével hátul pedig telefonszámmal :) A Fressnapf-ban esetleg lehet, vagy ?k nem foglalkoznak ilyennel? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Mister Minit-ben gravírral együtt 2.000 forint. Van többféle biléta, van csontikás is, sõt még a betûtípust is te választhatod ki. :) (Régen a Malomparkban volt a Mister Minit az emeleten, a Praktiker mellett. Most nem tudom, hol, de szerintem még ugyanott.)

Mister Minit-ben gravírral együtt 2.000 forint. Van többféle biléta, van csontikás is, sõt még a betûtípust is te választhatod ki. :) (Régen a Malomparkban volt a Mister Minit az emeleten, a Praktiker mellett. Most nem tudom, hol, de szerintem még ugyanott.)
Tesz-vesz, vagy vatera, ott is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) Fizu után elmegyek megnézem! Jöhetnek még tippek! :)
Bár nem Debreceni vagyok, de mi vettünk az állatkereskedésbe 200Ft-ért egy csontot, volt többféle méret, fajta és a tescóba van nálunk gravírozás 500Ft-ért belegravírozták a nevét, ugyanennyiért a telefonszámot.
Nekünk Red Dingo bilétánk van, a legnyagyobb változat. Nagyon jó minõségû: http://dogshop.hu/index2.php?oldal=fm&tipus=26
Batthyány utca. a kulcsmásolóban 1200 forint
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek! A Mr. Minitben csak kerek van és azt is rendelésre csinálják. a Fressnapfban nincs, az állatorvosnál viszont 3400 Ft-ért vannak szépek! :) A Batthányin majd meglesem még!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!