Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol ecdl vizsgát tenni, (1 db)

Debrecenben hol lehet ecdl vizsgát tenni, meg egyáltalán felkészülni rá?

Mir?l szól a vizsga, és mégis mire lehet használni, ha informatikából éretségizek van értelme ezt is letenni?

Legjobb válasz: Ha ötösre érettségizel infóból az felér egy ECDLlel.A vizsga ugyanarról szól,mint az infó érettségi,és ugyanazt kell tudni,hogy megkapd a papírt.Egy munkaadót manapság nem az érdekel,hogy van-e ECDLed,hanem hogy tudod-e használni a számítógépet.

Ha ötösre érettségizel infóból az felér egy ECDLlel.A vizsga ugyanarról szól, mint az infó érettségi, és ugyanazt kell tudni, hogy megkapd a papírt.Egy munkaadót manapság nem az érdekel, hogy van-e ECDLed, hanem hogy tudod-e használni a számítógépet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
Asszem a TAG-ban szoktak lenni tanfolyamok valakinek a szervezeseben...de a piac utcan van egy okj-s kozpont, ott szerveznek ilyet - ez tuti -, nevet viszont nem mondok a reklam miatt ;) allomas fele a bal oldalon a petofi ter elott
Szia én a Mechvart-ban vizsgáztam belõle.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

HVG vagy Popcorn magazin gyakorlatnak?

Sziasztok.Nem tudok választani melyik helyet válasszam szakmai gyakorlatnak.

17

Nehéz az egészségügyi vizsga?

1

Szintemelő kémiából?

Idén érettségiztem kémiából középszinten, 93%-os lett, de igazából mindegy, mert már elsőtől emelt szintűt terveztem és továbbra is tervezek, úgyhogy ezt csak így azért csináltam, hogy kipróbáljam magam és legyen viszga-tapasztalatom. Tehát a lényeg hogy jövőre megcsinálom az emelt szintet, de nem májusban szeretném, hanem már az őszi időszakban, viszont a tanárom azt mondta, hogy nem biztos, hogy szintemelőt lehet így tenni, ezért járjak utána, viszont semmilyen erre utaló információt nem találtam sehol, ezért remélem valaki tudja :)

3

Ugye más is rontotta el elsősegély vizsgán?

annyira izgultam, hogy véletlenül a stabil oldalfekvést nem magam felé fordítottam hanem a másik irányba..és mondta a vizsgabiztos hogy nem jó én meg nem tudtam mi a baj..csak ebben az a gáz hogy mindig tudtam itthon is gyakoroltam meg még az órákon is és MINDIG tudtam, de vmiért annyira izgultam hogy rossz fele fordítottam :(( de sikerült átmentem, de utána olyan szomorú voltam mert előtte mindig jól csináltam..na de nem is ez a lényeg :D remélem van más is aki eltévesztette az egyik legkönnyebb dolgot a vizsgán :)

6

Hol van villámolvasás tanfolyam?

Ez tényleg müködik??

Ha igen el tudná mondani mire kell figyelni?

1

1, Mit tudtok ezekről a képzésekről? 2, Megéri ezekre menni? 3, Hogy lehet ezekkel elhelyezkedni? 4, Van róla tapasztalatotok?

1
2
3

Ezeket azért csinálnám fizetősön,mert nincs jobb ötletem.van így értelme?

1

Tudtok nőknek olyan szakmákat amiben viszonylag sokat tudsz keresni?

10

Munkaugyin keresztul jelentkeztem pincer tenfolyamra. Azt mondtak akit felvesznek felhivjak akit nem anak level megy. En semit se kaptam most mi van akor?

elmeletileg hetfon indul a tanfolyam. Telefonon nem hivtak levelet sem kaptam. Akor nem vettek fel? Miert nem tudnak valamit reagalni?

3

Marketing és reklámügyintéző okj-s képzésnél mit takar a számítástechnika, , tantárgy"/modul? Milyen típusú feladatokat kell csinálni? Ez szövegszerkesztés, vagy valami speckós dolog?

1

Mi a különbség a gyakorló kozmetikus és kozmetikus között?

A Lia iskolába jelentkeznék, de lehetőségek között mindkettő szerepel, és nem értem mi a különbség köztük.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!