Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol ecdl (2 db)

Debrecenben hol lehet ecdl vizsgát tenni, meg egyáltalán felkészülni rá?

Mir?l szól a vizsga, és mégis mire lehet használni, ha informatikából éretségizek van értelme ezt is letenni?

Legjobb válasz: Ha ötösre érettségizel infóból az felér egy ECDLlel.A vizsga ugyanarról szól,mint az infó érettségi,és ugyanazt kell tudni,hogy megkapd a papírt.Egy munkaadót manapság nem az érdekel,hogy van-e ECDLed,hanem hogy tudod-e használni a számítógépet.

Ha ötösre érettségizel infóból az felér egy ECDLlel.A vizsga ugyanarról szól, mint az infó érettségi, és ugyanazt kell tudni, hogy megkapd a papírt.Egy munkaadót manapság nem az érdekel, hogy van-e ECDLed, hanem hogy tudod-e használni a számítógépet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
Asszem a TAG-ban szoktak lenni tanfolyamok valakinek a szervezeseben...de a piac utcan van egy okj-s kozpont, ott szerveznek ilyet - ez tuti -, nevet viszont nem mondok a reklam miatt ;) allomas fele a bal oldalon a petofi ter elott
Szia én a Mechvart-ban vizsgáztam belõle.

Hol végezhetek Debrecenben Ecdl Start tanfolyamot?

Légyszi a pontos nevet/címet is írjátok le.Köszi.

Legjobb válasz: Nem a kérdésre válaszolok elnézést, de nekem jó lett az érettségim és az felér egy ECDL nem tudom ilyen vizsgával. Ezzel mit tudok kezdeni?

Nem a kérdésre válaszolok elnézést, de nekem jó lett az érettségim és az felér egy ECDL nem tudom ilyen vizsgával. Ezzel mit tudok kezdeni?
A kérdező hozzászólása: Ne hari, de ha nem válaszolsz a kérdésemre akkor ne írj más kérdést sem ide!!!Arra külön hely van!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de ezeken már rég túl vagyok...A netes lehetõségeket már átrágtam.Olyan cím kéne ahol ténylegesen índul is tanfolyam!Pl iskolában szervezõdik és külsõsök is mehetnek, vagy bármi ami aktuális .
Csak ott tudsz érdeklõdni, ahol van ilyen tanfolyam. Miért nem hívod fel õket? Én csak netes kereséssel nem elégednék meg, érdeklõdni kell! A mi iskolánkban is van ECDL tanfolyam (másik megye), mégsem indítanak minden évben. Eredményes keresgélést!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!