Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol diákmunkát (10 db)

Debrecenben hol lehet diákmunkát válalni a közvetítőkön kívül?

Van három diákközvetít?, ott nincs semmi olyan ami jó lenne,valami könnyü munka kéne, szórólapozás stb, csak júniusra.

Legjobb válasz: Figyeled a hírdetõújságokat (Szuperinfó, Hírforrás stb., én Debrecen közelében lakom, nem tudom, melyik van ezek közül nálatok is).

Figyeled a hírdetõújságokat (Szuperinfó, Hírforrás stb., én Debrecen közelében lakom, nem tudom, melyik van ezek közül nálatok is).
A kérdező hozzászólása: Abba nincs diákmunka


Hol érdemes diákmunkát vállalni Debrecenben?

vállalatok, cégek, raktárak, gyárak. Árukészlet feltöltés kizárt, szalag mellé nem igazán szeretnék menni. Tippek?

Debrecenben diákmunkát hol vállalhatnék? Bővebben lent!

14 multam decemberben. Lány vagyok, és szeretnék diákmunkát szerezni magamnak pénzért. Aki tud ajánlani valamit kérem segitsen. Előre is Köszönöm!

Debrecenben nyárra NEM DIÁKMUNKÁT hol talál egy 22 éves lány?

22 éves lány vagyok érettségivel kisgyermekgondozó szakképesítéssel, kevés kereskedelmi gyakorlattal és keresek akármilyen munkát. Hülye válaszokkal kíméljenek. Kb június közepétől augusztus végéig kellene gyári munka vagy bármi ami adódik ha valaki tud ilyet kérem szóljon, tudom korainak tűnik de jobb előbb mint lemaradni róla. Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha az akármilyen munkába a piackutatás is belefér, akkor írj privátot, és tudok neked javasolni. Ide nem szivesen írok ilyet.

Ha az akármilyen munkába a piackutatás is belefér, akkor írj privátot, és tudok neked javasolni. Ide nem szivesen írok ilyet.

Hol találhatnék Debrecenben diákmunkát minél hamarabb?

Már majdnem minden diákszövetkezetnél voltam, de még mindig nincs munka. Tudna valaki segíteni?

Hol találok diákmunkát Debrecenben vagy környékén?

17 éves, Debrecen környéki lány vagyok.Már tavaly is szerettem volna dolgozni,de munkát nem találtam sehol.Nyáron szeretnék gy?jteni a nyár végi nyaralásra,nem szeretném a szüleimet lehúzni,mert nem lesz olcsó.Nem csak Debrecenben,a környez? településeken is elvállalnám,akár gyerekfelügyelés,akár takarítás,boltban kisegítés, stb. lenne.Szerintetek hol kellene nézel?dnöm?Munkaközvetít?k sajna kizárva,már 2 éve be vagyok regisztrálva,de még egyszer sem kaptam semmit.És a legtöbb munkájuk 18 éven felüli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!