Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol bizományi bababoltot (1 db)

Debrecenben hol találok bizományi bababoltot?

A babakocsinkat szereteném becserélni nagyobbra és könnyebre. Érdemes ilyen helyre beadni?

Legjobb válasz: Én sosem próbálkoztam ilyen üzletekkel,de sok netes fórumon meg lehet hirdetni egy babakocsit. Eladod és az árából veszel egy másikat,lehet,hogy még jobban is jársz. Én mindent így adok el illetve veszek meg. Mondjuk ez nem a kérdésedre válasz,de remélem segítettem :)

Én sosem próbálkoztam ilyen üzletekkel, de sok netes fórumon meg lehet hirdetni egy babakocsit. Eladod és az árából veszel egy másikat, lehet, hogy még jobban is jársz. Én mindent így adok el illetve veszek meg. Mondjuk ez nem a kérdésedre válasz, de remélem segítettem :)
Füli-bababizományi Debrecen Monostorpályi u 33.Ha felhivod a boltot minden problémádat megoldják.tel>0620-5933610.
Szia! A Fülin kívül még van a Kishegyesi úton, a Tesco környékén, és egy kisebb (fõleg ruhákkal) a Jerikó utca elején. A Kishegyesi úton lévõben is elég sok a babakocsi. Remélem, segítettem. Szép napot!
Az egyik helyen a Törpi be, akár le is vásárolhatod az árát. új vagy használt ruhákat is vehetsz az árból még aznap.Rugalmasak. torpibababizi.hu
Ez így igaz. Én is le tudtam vásárolni a már nem használt babakocsim értékét ruhákra. Nagyon sok ruha van a Törpiben. Amin pici sérülés is van, át sem veszik. De ami a legfontosabb: nagyon jó, olcsó áraik vannak! Csak ajánlani tudom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért alszik többet a 2, 5 hónapos babám?

Az mitől van, hogy napközben többet alszik, mint szokott? Az éjszakát már jópár hete átalussza (20-21től reggel 6ig). Napközben 3 óránként eszik, így kéri. Ebből a 3órából vagy másfelet alszik és másfelet ébren van, vagy 1órát alszik, 2őt ébren van. Mostanában viszont nem 1 órákat alszik, hanem 2-3-4et. Most is már 2,5 órája alszik. Nem problémázok ezen, had pihenjen, had aludjon, csak érdekelne, hogy mitől van ez? Jobban elfárad? Mikor ébren van beszélgetünk, mutogatom neki a játékokat, sétálunk, tuti hogy nagyon lefárad agyilag, dehát ez eddig is így volt, mikor kevesebbet aludt. Vagy növekedési ugrás? Vagy front? Vagy mi? Köszönöm.

3

Akinél megindult a koraszülés, hanyadik hétben jártatok? (Hogy) sikerült leállítani? Ha igen, hány hétig hordtad még?

8

5 hónapos kislányom ha leteszem játszani, nyomban elkezd "hisztizni". Miért lehet ez?

1

Milyenek a Rák babák?

akinek már kicsit nagyobb a gyermeke-mik a tapasztalatok?milyen tulajdonságok,személyiségjegyek mutatkoznak meg?

1

Nálunk viszonylag "későn" 2hónapos kor körül kezdődött a hasfájás, az infacol csak nagyobb sírást, görcsöket okozott. Mivel tudnék segíteni ennek a csöpp lánynak?

Egyértelmű hogy a szelek bántják,feszítik a pociját,mert őrült tempóban húzkodja fel a lábait,olyankor a cici sem segít,még jobban sír tőle.Hála istennek nem több órás sírások ezek,csak míg meg nem könnyebbül.Korábcn valahogy jobban viselte,most sír és fel is ébreszti a puki.Próbáltuk az infacolt,de csak rosszabb volt.Hasra teszem olyankor,körzök a kis lábaival,hasát is próbálom masszírozgatni,illetve a végbél környékét popsikrémmel,vagy büfiztetni próbálom stb..úgy sajnálom szegénykémet ahogy kínlódik.Mivel tudnék mfg regítenhg neki,tudtojm ajánlani valamit?Most a Colief cseppeken gondolkodom.Ismeritek,bevált?Vagy valamilyen homeós dolog?

10

Mikortól altatjuk párnán a gyermeket és gyerekágyon?

eddig sima matracon kiságyban hálózsákban alszik.18hós

3

Van értelme plus betétet rakni a pelenkába éjszakára?

Kisfiam 7 hónapos. Eddig az Aldis pelus jó volt éjszakára, mostmár az sem jó. A Pampers még rosszabb, reggelre 10 óra alvás után tiszta pisi az egész hasa.
Az jó megoldás ha veszek betétet és belerakom a pelusba éjszakára?

6

Szerintetek melyik néven anyakönyveztessük a lányokat? Salamon Rozi, vagy Salamon Rozina.

7

2 hetes babám nyelve az anyatejtől lehet fehér lepedékes?

7

Valaki használta a bioptron lámpát a babája tűzfoltjára?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!