Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol bizományi (2 db)

Debrecenben hol van jó és olcsó baba- és gyerekruha bizományi?

Legjobb válasz: Füli bizományi a monostorpályi úton van a kishegyesin a füredi-egyetem sugárút sarkán a mester utcán a kölcseyvel szemben.most ennyi jut eszembe

Füli bizományi a monostorpályi úton van a kishegyesin a füredi-egyetem sugárút sarkán a mester utcán a kölcseyvel szemben.most ennyi jut eszembe

Debrecenben hol találok bizományi bababoltot?

A babakocsinkat szereteném becserélni nagyobbra és könnyebre. Érdemes ilyen helyre beadni?

Legjobb válasz: Én sosem próbálkoztam ilyen üzletekkel,de sok netes fórumon meg lehet hirdetni egy babakocsit. Eladod és az árából veszel egy másikat,lehet,hogy még jobban is jársz. Én mindent így adok el illetve veszek meg. Mondjuk ez nem a kérdésedre válasz,de remélem segítettem :)

Én sosem próbálkoztam ilyen üzletekkel, de sok netes fórumon meg lehet hirdetni egy babakocsit. Eladod és az árából veszel egy másikat, lehet, hogy még jobban is jársz. Én mindent így adok el illetve veszek meg. Mondjuk ez nem a kérdésedre válasz, de remélem segítettem :)
Füli-bababizományi Debrecen Monostorpályi u 33.Ha felhivod a boltot minden problémádat megoldják.tel>0620-5933610.
Szia! A Fülin kívül még van a Kishegyesi úton, a Tesco környékén, és egy kisebb (fõleg ruhákkal) a Jerikó utca elején. A Kishegyesi úton lévõben is elég sok a babakocsi. Remélem, segítettem. Szép napot!
Az egyik helyen a Törpi be, akár le is vásárolhatod az árát. új vagy használt ruhákat is vehetsz az árból még aznap.Rugalmasak. torpibababizi.hu
Ez így igaz. Én is le tudtam vásárolni a már nem használt babakocsim értékét ruhákra. Nagyon sok ruha van a Törpiben. Amin pici sérülés is van, át sem veszik. De ami a legfontosabb: nagyon jó, olcsó áraik vannak! Csak ajánlani tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!