Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben hol 4D-s (4 db)

Debrecenben hol érdemes 4D-s UH-ot csináltatni?

Legjobb válasz: Mi Rajnainál szoktuk, nem fix áras, amennyit akarsz, annyit adsz érte, borzasztó kedvesek, és hozzáértõek. :)

Mi Rajnainál szoktuk, nem fix áras, amennyit akarsz, annyit adsz érte, borzasztó kedvesek, és hozzáértõek. :)
Igen!
A kérdező hozzászólása: 13:06 Nektek is 10000 ft-ba került?
Én is Ditroinál voltam 2x is és nagyon meg voltam elégedve.Õ egyébként UH specialista is.14.héten biztosra mondta hogy kislány és be is jött.
11.23-as, nyugodtan menj, abszolút nem kell számítani még egy csúnya nézésre sem! :) Zatikot személy szerint nagyon nem kedvelem, a párom volt nála hallgatóként, neki sem túl jók a tapasztalatai, bár az nyilván más minõség. Én jót róla még nem hallottam, drága, és szerintem tapló.
A kérdező hozzászólása: A Belvárosi Uh-osra gondolok. http://www.4dultrahang.info.hu/ Errõl tapasztalatok?
Zatik drága és nem is túl rendes orvos a tapasztalataim szerint. Egy egyszerû rákszûrésen voltam nála, 8000ft-ba került és nem mondanám hogy elégedett voltam vele...
Én eddig mindíg 5000-et adtam neki, de most nincs rá annyim max. 2-3000ft. Nem mertem volna elmenni ha nem írod hogy akkor is rendes ha kevesebbet ad neki az ember, de így valószínûleg elmegyek.Köszi :) 5+5 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Zatik dr rendelõjébõl nincsenek tapasztalatok? (Szent Anna)
Nem kerül fixen semennyibe, annyiba, amennyit adsz érte. Kaptunk dvd-t, amin van vagy 60 kép, meg kaptunk eddig kinyomtatva is 10et. Összesen 3 db 4d-s ultrahangon voltunk eddig, és a 3ért 12õt fizettünk összesen.
A kérdező hozzászólása: Rajnai dr. is ad DVD-t? Hány perces? Mennyibe kerül?
Én volt hogy 5öt adtam (12. héten), de olyan is volt, hogy csak 2 ezret. :) Akkor sem nézett csúnyán, sõt, utána is abszolút ugyanolyan kedves volt. Pedig a 2 ezer nem egy nagy összeg.
Mennyit szoktatok adni Rajnainak? Egy sima uh? 4D uh?
Én is Rajnai doktorhoz jártam, 3szor is mentünk, mivel nem volt drága-)
Mi Ditrói Péternél voltunk, 10.000.- Ft-ba került és nagyon kedvesek voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok:) !

Debrecenben hol lehet 4D-s ultrahangot csinálni? Mennyibe kerül egy ilyen babamozizás?

Megszeretnénk skubizni a kis pocaklakót:))

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! További jó babaváró heteket:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! További jó babaváró heteket:)
A http://4d-ultrahang-babamozi.hu/oldalon összegyûjtöttem az összes 4D ultrahang rendelõt egy térképre. Közvetlen link Debrecenre 6 rendelõvel : http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=2152..
Láttátok már a Nagyerdei 4D Utrahang web lapját!? Nagyon szép!!! http://www.nnc.hu
Én a NAGYERDEI 4D Centrumban voltam. Ott egy klinikai profi ultrahangos dolgozik, csak a klinikainál sokkal modernebb készülékkel. Nemcsak nagyon kedves a hölgy, de látszik, hogy nagyon érti a szakmáját! AJÁNLOM MINDENKINEK! Tel.: 30/4031-763 Debrecen(Nagyerdõ), Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, az ultrahang rendelések szerdán és szombaton vannak.
Én A Rajnai Magánrendelõt javaslom.Szuper volt az egész babamozi!!!Gyönyörû képek és nagyon klassz DVD sikerült. http://www.drrajnai.hu 06-30-9634-482
Én Nap rendelõt javaslom, kifogástalan volt. A többiek mind elcsodálkoztak, milyen jó minõségû képet kaptam.
Szia! A LÉzer rendelõrõl én is hallottam, hogy nagyon jó. Tudomásom szerint az egyik legjobb ultrahangos orvos dolgozik ott. Viszont 20 hetes korod elõtt nem érdemes menni, mert utána látszik a legjobban, a legszebben. Boldog babavárást!
bocsika elirtam a telefonszámot.52/321-798
szia.mi most voltunk egy hete, nagyon jo volt!leirom a cimet.Debrecen, Mester u.3-5.LÉZER Magánrendelö. Bejelentkezés ezen a számon.52/321-7798 itt utána nézhetsz.www.lezermaganrendelo.hu
Szia én is pont erre készülök lassan, csakhogy sokmindenkitõl hallottam, hogy sok helyen végzik, de igazából olyan helyre érdemes menni ahol a monitorok mögött hozzáértõ, szakmai tapasztalattel rendelkezõ emberek vannak. És ha már ott vagy akkor legyen értelme is ne csak a bébidben gyönyörködj, hanem egyúttal orvosilag is ellenõrzik hogy minden rendben e!!! Én a Klinikára megyek úgy hallottam ott az ott dolgozó professzorok végzik sok sikert

Hol lehet Debrecenben 4D-s UH-t vegeztetni?

Legjobb válasz: Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :).

Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. http://www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :) .
Ja, a NAP rendelõben Molnárné Õri Angéla vizsgált.
Dr.Ditrói Péter Károli Gáspár u 16.www.ditroi.hu Az elõzõ hozzászóláshoz, Angéla nagyon profi.
Én is Naprendelõben voltam, csatlakozom Angéla dícséretéhez.
lehet a nagyerdõn is+ a jerikó utcán a Baba Center-nél!
Én a Debreceni Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Centrumban voltam 4D ultrahangon és csak ajánlhatom õket! Az ultrahangost Török Klárának hívják és nagyon kedves és a legjobb a szakmájában (úgy hallottam). CÍM: Debrecen, Weszprémy u. 22. (bejárat a Kardos u. felõl) Bejelentkezés: 30/403-1763
Debreceni Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum http://www.nnc.hu 30/4031763
Mi is találtunk egy 4D ultrahangost Debrecenben. Nagyon korrekt volt :) (idemásolom amit a weblapjukon találtam) NOBILIS 4D Ultrahang magánrendelõ Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna (mi a neve alapján találtunk rá mert mások is õt ajánlották) Bejelentkezés: 06-30-217-5556 Debrecen Nagy Lajos király tér 5. http://www.nobilismaganrendelo.hu [email protected]


Hol van Debrecenben 4D-s UH? És mennyi körül van a vizsgálat? (ft)

Legjobb válasz: Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.

Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.
Szia! Én a Lézer Magánredelõben voltam, ami a Mester u. 3-5. szám alatt van. Az 52/321-798 számon lehet bejelentkezni. Egyébként nagyon meg voltam velük elégedve kedvesek voltak, úgyhogy a másodikra is oda szeretnék menni! (10.000.-Ft volt) Üdv. 26. hetes kismami
Én is a Lézer Magánrendelõben voltam és nagyon rendesek voltak 10000 ft volt.
A Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Ultrahang Centrumot ajánlom mindenkinek! Nagyon kedvesek és profik. A legjobb ultrahangossal dolgoznak a városban. Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028 Debrecen, Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, ez Dr.Sápy Tamás magánrendelõje is, aki pedig a meddõségi központ vezetõje a klinikán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!