Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a van szűlésre (7 db)

A Debreceni Klinikán van szülés felkészítő tanfolyam? Mikor szervezik? Hogy kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Ott majd érdeklõdök. De akkor azt nem értem, hogy hányszor is kell elmenni?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Ott majd érdeklõdök. De akkor azt nem értem, hogy hányszor is kell elmenni?
A szülészet portáján kell adatlapot kérni, kitölteni és visszaadni a portásnak. kb. 2 hét mulva levélben értesitenek hogy mikor kell menni 2 alkalommal lesz mindig délután. Legjobb 30-36 hét között menni. Ingyenes. Mehetsz egyedül is , pároddal vagy bárkivel.
Szia! 4 alkalom van. Az elsõ kettõ apukákkal ajánlott, a másik 2 egyedül. 1.szülésrõl néztünk 1 videót, 2. szülõszoba látogatás 3. szoptatásra felkészítés 4. gyermekágyas osztály megtekintése Jópofa dolog. 34 hetesen kellett menjek elõször. A portán kérsz egy papírt, kitöltöd és ott le is adod, majd küldik a levelet, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Jó szórakozást! :)

Debrecenben a Kenézyben van szűlésre felkészítés kipapáknak?

Legjobb válasz: szia.énis ott fogok szülni!és igen van,30ik terhességi hétig lehet elvégezni a "tanfolyamot".de ott kell érdeklödnöd,hogy pontosan hogy van.sok sikert és szép szülést "neked és párodnak".

szia.énis ott fogok szülni!és igen van, 30ik terhességi hétig lehet elvégezni a "tanfolyamot".de ott kell érdeklödnöd, hogy pontosan hogy van.sok sikert és szép szülést "neked és párodnak".
Én most vagyok 37hetes kismama.Két dokitól is kérdeztem és mind a kettõ azt válaszolta hogy nem kötelezõ.Mosolyogtak és legyintettek!

Debrecenben a Kenézyben ugye van babamama-szoba? És szülés után mennyi idővel kapom meg a babámat?

Legjobb válasz: Debreceni vagyok, bár a Klinikán szültem, de a baráti körömtõl tudom, hogy van baba mama szoba, de fizetõs ill. ha rendbe rakják egybél megkapod a babát!

Debreceni vagyok, bár a Klinikán szültem, de a baráti körömtõl tudom, hogy van baba mama szoba, de fizetõs ill. ha rendbe rakják egybél megkapod a babát!
Persze van baba-mama szoba. 2 ágyas és van egy 1 ágyas baba-mama szoba is, a 2 ágyas nem fizetõs, a külön ágyast nem tudom! A második kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nekem egy kicsit komplikált volt a szülésem, a babámat két nap után hozhatták ki csak, addig én mentem be hozzá! :( http://www.kenezykorhaz.hu/szuleszeti-es-nogyogyaszati-osztaly


A debreceni Klinikán végig együtt van a baba a mamával? Nem viszik el szülés után?

Legjobb válasz: Szülés után egy 5 percre viszik el a szomszéd helységbe,megfürdetni ,lemérni stb..aztán 2 óra az õrzõben de ott is veled lehet .Ezután pedig végig.

Szülés után egy 5 percre viszik el a szomszéd helységbe, megfürdetni , lemérni stb..aztán 2 óra az õrzõben de ott is veled lehet .Ezután pedig végig.
Nekem este 10kor született a kisfiam, aztán fürdették stb. és utána aznap éjszakára elvitték.Felajánlották én meg mondtam, hogy igen szeretném.Mondjuk én ahol vajúdtam, ott szültem és ott volt a megfigyelés is és csak másnap vittek le, mert vártunk egy szobára.
igen ott lesz veled míg le nem visznek osztályra. 1 hete szültem itt, nagyon friss az élmény 1 hetes kissrác anyukája :)
A kérdező hozzászólása: Akkor tkp mennyi idõre, és mikor viszik el?
Amíg rendbe teszik, illetve szülés után kérheted hogy vigyék el miután letelt a megfigyelési idõ , hogy tudj pihenni.De ezt le is írták.

Debrecenben Dr Aranyosi Jánost fel lehet kérni, hogy vezesse le a szülést? Ha nem, akkor helyette kit ajánlanátok, aki hasonlóan szakmailag és emberileg is toppon van és megbízható, kedves? !

Legjobb válasz: biztos fellehet. Sápi Tamást is nagyon dícsérik Bartha Tündét is én egyedül Zatik Jánost nem ajánlom az egy állat bunkó.

biztos fellehet. Sápi Tamást is nagyon dícsérik Bartha Tündét is én egyedül Zatik Jánost nem ajánlom az egy állat bunkó.
Bartha T. nagyn nagyon jó Sápy iszonyat drága Aranyosi nagyon kedves Zatik és Török Péter viszont 2 állat...
DR. Juhász Alpár Gábort ajánlom. Bartha Tündét tényleg mindenki dícséri még senkitõl nem hallottam rosszat. Nem tudom hol szüleszt Aranyosi, mert õ most az OTI-ban és Magánban rendel. Amúgy a Klinikán volt. Hívd fel és kérdezd meg. Rendes, biztos nem fog semmi rosszat mondani. Kicsit dilis Aranyosi, ha ez bejön neked Juhász AG jó lehet, mert õ vizsgálatokon visszafogottabb volt, de szülésnél nagyon laza. Szakmailag nagyon jó.
szia! nem tudom vállal-e még szülést, de ha sikerül felkérned, légyszi írd már meg feltétlen mennyit kér érte. Én is nála szülnék, ha lehet majd, na meg ha egyszer végre sikerül teherbe esnem.

A Debreceni klinikán mit kell vinni a szülőszobára vagy mit lehet? Ott van vajúdó szoba sok vagy "szalagon" megy a szülés? Vagy hogy van az?

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a te kérdésedhez kapcsolódik szorosan, de kinél fogsz szülni?? És a válaszoló kinél szült?? Nekem most kell orvost választanom, és nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon szorítok neked!

Bocsi, hogy nem a te kérdésedhez kapcsolódik szorosan, de kinél fogsz szülni?? És a válaszoló kinél szült?? Nekem most kell orvost választanom, és nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon szorítok neked!
nem tudom miért kellett lepontozni szerintem teljesen jó választ adtam. elsõ voltam ! nem lesz és nem volt fogadott dokim. 2 éves kislány anyukája és 32 hetes kismama.
Nekem csak 1 vizet lehetett bevinni, orrcseppet, (meg voltam kicsit fázva), meg bevittem az asthma gyógyszeremet. Ennyi. De nem is kellet volna más. Egy nagy teremben mûködik a vajúdás, függönyökkel vannak elválasztva a kismamák. Én egy olyan helyiségbe voltam, h. egyik oldalt mellettem függöny, másik oldalt, meg ilyen nõvér szoba szerûség, ahol a gyógyszereket tartják. A mellett, meg már a szülõszoba. Én végig hallottam minden kismamát aki elõttem szült, h. nyom, h. felsír a babája, h. megakadt a baba, vitték császárra rögtön (ez egy kicsit ijesztõ volt. Amelyik nap én szültem, 2010 dec 23.-án, 17 kismama szült. Szóval elég sokan. Teli voltak a vajúdók, és az õrzõ is. Tudod, ahol 2 órát még megfigyelnek. Hát aznap a kismamákat aki lábra tudott állni, már 1 óra múlva mennie kellett szobára, mert kellett az ágya. Hát én nem tudtam lábra állni, én összeestem. Én vagy 5 óra hosszát voltam ott. Szóval eléggé szalagszerû az egész. Nagyon járkálni sem lehetett, akinek úgy könnyebb volt vajúdni, mivel nem volt annyi hely. A páromnak adtak egy zöld köpenyt, cipõjét sem kellett átvenni. Amikor ott voltam, 12 órát, és vajúdtam, annyira nem érdekelt, h. milyen az egész, h. szinte összeérnek a kismamák, akkor fel sem tûnt.
4. válaszoló vagyok! Az én dokim Dr. Czifra Imre, nõgyógyász szakorvos, neonatológus szakorvos, az aneszteziológia és az intenzív terápia szakorvosa. Szóval eléggé képzett orvos, és nagyon lelkiismeretes, õ sem mond tarifát. A szülésemet végig kísérte teljesen, ami nekem nagyon jó volt, h. õ altató orvos is, és kaptam EDÁt amikor csak szükségem volt rá a 12 óra vajúdás alatt. Annyit még, h. nem szaladgálnak félmeztelen a kismamák, kapnak egy agyonra mosott szakadt hálóinget a vajúdásra és a szülésre, ami végig gombos lefele, és csak combig ér. És persze a kb. 7 gombból, 3 hiányzik, szóval valóban van, h. elég sok minden kilátszik a kismamákból, de akkor sem félmeztelenek. De ott annyira nem foglalkoznak a kismamák, h. õk bizony szégyenlõsek, meg jaj, meg ne lásson valaki. Hát pl. mikor megszülsz, abban a véres, magzatmázas, pisis, magzatvizes rongyba visznek a megõrzõbe, amiben vajúdtál, szültél. Abban kell feküdnöd ott min. egy órát, alattad egy betét, még csak egy bugyi sem volt rajtam, ami megtartotta volna, h. ne mozduljon el. Ahogy írtam, tele volt az õrzõ, kismamával, ill. apukákkal. Mikor engem akartak vinni fürödni, leszálltam nagy nehezen az ágyról, és összeestem. Mindenem kint volt abból a rongyból, amim csak kint lehetett. Nem ájultam el, de úgy szédültem, mint még életemben soha. A nõvérke, meg egy apuka rakott vissza az ágyra. Annyira rosszul voltam, h. nem érdekelt, h. az a férfi, mit lát belõlem, v. mit nem. Bizonyára neki sem a piszkos gondolatok keringtek a fejében, hanem az, h. segítenie kell ezen a szerencsétlen, teljesen kiszolgáltatott nõn. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Huu ki pontozta le az elsõt, miért?:( Köszi a választ mindenesetre. Nincs fogadott dokim.:)
A kérdező hozzászólása: És lehet látni ilyen félmeztelenül a kismamákat is mikor kijön a baba vagy beöntést kap vagy szoptatni ráteszik a kicsit?Hülye kérdés tudom, de egy az hogy szégyenlõs vagyok iszonyatosan, másik meg hogy iszonyat féltékeny, és bent lesz a férjem is.:P

Mi a véleményetek Dr. Juhász Alpár Gáborról, aki a debreceni klinikán dolgozik? Rendes, normális orvos? Jó doki egyáltalán? Tapasztalatok? Van magánrendelője? Mennyibe kerülnek nála a vizsgálatok és mennnyibe a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ meg a linket is:) Olvastam már itt róla, a linket is, amit belinkeltél:) csak mind már 1-2 évvel ezelõtti kérdés volt és szerettem volna tudni, h most milyen és, hogy azóta lett e magánrendelõje és mennyit kér mostanában, mert gondoltam lehet 1-2 év alatt már õ is kér pénzt a vizsgálatokért vagy esetleg lett magánrendelõje:) Köszönöm szépen még1szer a választ! Várom a többiek véleményét is:) További szépeket!:) szia

A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ meg a linket is:) Olvastam már itt róla, a linket is, amit belinkeltél:) csak mind már 1-2 évvel ezelõtti kérdés volt és szerettem volna tudni, h most milyen és, hogy azóta lett e magánrendelõje és mennyit kér mostanában, mert gondoltam lehet 1-2 év alatt már õ is kér pénzt a vizsgálatokért vagy esetleg lett magánrendelõje:) Köszönöm szépen még1szer a választ! Várom a többiek véleményét is:) További szépeket!:) szia
Ennek igazán örülök!! Szép napokat és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: * szülni
A kérdező hozzászólása: Szia:) Köszönöm szépen Neked is a választ!:) Igen, már azóta megtapasztaltam:) ) Tényleg nagyon kedves, hozzá járok és nála fogok szüli én is:) Köszi szépen még1szer! További szépeket és jó babázást!:)
Én nála szültem és nagyon kedves..bár lehet azóta már te is megtapasztaltad!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) További szépeket és jó babázást Nektek!:)
Utolsó vagyok!Dr.Bartha Tünde az orvosom.
Utolsó! Megkérdezhetem, hogy kihez jársz? Én is a Klinikára járok.
Szia! Én 5 hete szültem a Klinikán.Nem nála , de ismerem Õt!Úgy tudom nagyon jó doki, de egyre több a dolga!Uncsitesóm hozzá járt, elfogadta a pénzt, amit adtak neki!És a szülés napján is ott volt!Reggel vitték fel uncsimat szülõszobára, délután 3-kor még ott volt!És Juhász doktor ott hagyta, hogy neki mennie kell a gyerekekért a suliba:(((!Így aztán 4 órakor az ügyeletes doki sûrgõsségi császárt csinált, mert levált a lepény!Lehet, hogy ez egy kivételes eset volt, de bennem nagyon megmaradt!!!!Az én dokim egy percre sem hagyott volna magamra!!!
08:39-es Juhász Dokinak csak egy gyereke van(nem gyerekek) És Õ még most is csak ovodás. Csak a félreértések elkerülése végett. Bár jó régi kiírás, de pont most ráakadtam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!