Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a van (618 db)

Nyíregyházán vagy Debrecenben a H&M-be jelenleg van ilyen fürdőruha?

http://www.vanity.hu/29310-h-m-bikini-also Tudom, hogy ez csak az alsó.. Nem tudom, hogy fogok-e válaszokat kapni, de bízok benne, hogy valaki épp járt ott, vagy épp fürdőruha vásárlás közepette látott ilyet. Előre is köszönöm a válaszokat.:)

Legjobb válasz: én múlt héten voltam a debreceniben, de ilyen nem volt. hasonló szabással szivárványszínû volt, de abból is elég kevés és nagyon pici méretek.

én múlt héten voltam a debreceniben, de ilyen nem volt. hasonló szabással szivárványszínû volt, de abból is elég kevés és nagyon pici méretek.

Debrecenben hol vannak mostanában a legjobb bulik?

Legjobb válasz: Brutál,Deep, White Angel 17/f debreceni :Dde a white elég sznob hely!!!

Brutál, Deep, White Angel 17/f debreceni :Dde a white elég sznob hely!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :-)


Debrecenben belvárosban vannak rock kocsmák? Hol? Hova járnak a debreceni rockerek?

Legjobb válasz: Pl a Jazz meg a Bakelit, azt hiszem a Csokonai színháznál vannak, legalábbis a Bakelit biztos. de van még a Fácán sörözõ meg az Ibolya, azok a Bem tértõl kicsit visszább vannak. az Ibolya a villamos vonalán van, a Fácánhoz be kell sétálni egy kis utcába. (de nem jut eszembe az utca neve most) használd a google-t.

Pl a Jazz meg a Bakelit, azt hiszem a Csokonai színháznál vannak, legalábbis a Bakelit biztos. de van még a Fácán sörözõ meg az Ibolya, azok a Bem tértõl kicsit visszább vannak. az Ibolya a villamos vonalán van, a Fácánhoz be kell sétálni egy kis utcába. (de nem jut eszembe az utca neve most) használd a google-t.
Kikötõ.A csónakázó tó épületében, oldalt.A jazz az biztos nem.Ja meg a Létai út végefelé balra egy utcába.
Debrecen elsõ számú rock kocsmája a Fácánkakas sörkert a Maróthi György utcán. Mindenféle korosztály elõfordul benne. A másik a Kikötõ a Nagyerdõn. Mellette az Új Vigadóban szoktak lenni koncertek. Esetleg még az Ibolya, de az igénytelen hely, vagy még a Perényi 1., ott is szoktak lenni koncertek.
Igénytelen hely az Ibolya, de minden debreceni egyetemista tudja, hogy az a legnagyobb fless, ha Ibolya a buli végállomása:)

Szerintetek mi az Is. Enért van az, hogy állandóan debreceni lányokkal bocsátkozom beszélgetésbe itt? Ennyire unatkoznak Debrecenben a lányok?

Vagy Debrecen vagy Nyíregyháza vagy t.k.m tudja mi arrafelé, de véletlenül sem Bács-Kiskun megyeiek...

Legjobb válasz: ez a Debrecen már az agyamra megy napi 100 kérdés szól Debrecenrõl. Néha írd be a keresõbe is.

ez a Debrecen már az agyamra megy napi 100 kérdés szól Debrecenrõl. Néha írd be a keresõbe is.
Azért mert hazudnak. Baromira nem akarnak téged megismerni, ezért azt hazudják, hogy messze laknak. Sajnálom, ez van. És Te amúgy csajozni jársz ide?
Érdekes én hajdú-bihari vagyok, de csak pesti, pécsi, gyõri, dunaújvárosi, miskolci, szegedi, veszprémi, székesfehérvári lányokkal futottam még össze.
Én Bács-kiskun megyei vagyok.... És Lány... de még senkivel sem próbáltam itt összejönni... :) 22
én is debreceni vagyok .. :P xd

Debrecenben a Kenézyben ugye van babamama-szoba? És szülés után mennyi idővel kapom meg a babámat?

Legjobb válasz: Debreceni vagyok, bár a Klinikán szültem, de a baráti körömtõl tudom, hogy van baba mama szoba, de fizetõs ill. ha rendbe rakják egybél megkapod a babát!

Debreceni vagyok, bár a Klinikán szültem, de a baráti körömtõl tudom, hogy van baba mama szoba, de fizetõs ill. ha rendbe rakják egybél megkapod a babát!
Persze van baba-mama szoba. 2 ágyas és van egy 1 ágyas baba-mama szoba is, a 2 ágyas nem fizetõs, a külön ágyast nem tudom! A második kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nekem egy kicsit komplikált volt a szülésem, a babámat két nap után hozhatták ki csak, addig én mentem be hozzá! :( http://www.kenezykorhaz.hu/szuleszeti-es-nogyogyaszati-osztaly

Debrecenben a zéróban mostanában mennyibe kerülnek a fehérnemük? Hol van debrecenben olcsóbb fehérnemübolt?

Legjobb válasz: A Zeroban nem tudom mennyi, de valószinûleg hasonlít a kínai árakhoz. Van egy nagyon olcsó fehérnemû a Rákóczi utcán, a buszmegálló mellett, akkor ott a millió kínai, zsibi, turik, bár ez már izlés kérdése:) A Kínaiban egy egész jó melltartó 800Ft tól kezdõdik, a kevésbé esztétikusak 400-500 tól. Egyszer a Nagyállomáson sikerült egy tök szép push-up melltartót vettem kb 2 éve 200Ft-ért:) És csak most ment tönkre teljesen ezen a nyáron. A zsibin a bugyik és zoknik olyan 200-300 Ft tól kezdõdnek, a férfi dolgok egy kicsit többe kerülnek. Vagy ha nem ilyen jellegû boltot keresel, hanem jót, nézz szét a drága boltokban, hátha van valami leértékelés, egész jókat ki lehet fogni!

A Zeroban nem tudom mennyi, de valószinûleg hasonlít a kínai árakhoz. Van egy nagyon olcsó fehérnemû a Rákóczi utcán, a buszmegálló mellett, akkor ott a millió kínai, zsibi, turik, bár ez már izlés kérdése:) A Kínaiban egy egész jó melltartó 800Ft tól kezdõdik, a kevésbé esztétikusak 400-500 tól. Egyszer a Nagyállomáson sikerült egy tök szép push-up melltartót vettem kb 2 éve 200Ft-ért:) És csak most ment tönkre teljesen ezen a nyáron. A zsibin a bugyik és zoknik olyan 200-300 Ft tól kezdõdnek, a férfi dolgok egy kicsit többe kerülnek. Vagy ha nem ilyen jellegû boltot keresel, hanem jót, nézz szét a drága boltokban, hátha van valami leértékelés, egész jókat ki lehet fogni!

Debrecenben hol van nyitva vasárnap estig dohánybolt a belvárosban?

Legjobb válasz: szinte minden sarkon van már egy dohánybolt!.. illetve 0-24-ig vannak nyitva. (legtöbbjük)

szinte minden sarkon van már egy dohánybolt!.. illetve 0-24-ig vannak nyitva. (legtöbbjük)

Debrecenben a zsibiben ami van kínais büfé annak van honlapja?

Legjobb válasz: Nem hinném.. az csak egy bódé:) De az étlap ki van téve, ha emiatt érdeklõdsz.

Nem hinném.. az csak egy bódé:) De az étlap ki van téve, ha emiatt érdeklõdsz.
Régen tényleg nem volt, de ma már van Facebook-ja, szóval meg lehet találni õket, és rendelni is lehet.
igen itt van a fészen http://www.facebook.com/DebrecenZsibogoKinaiBufe és ott a fényképek között a menüsor is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!