Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a vagy a Kenézy-ben (2 db)

Debrecenben inkább a Kenézy-ben vagy a Klinikán érdemesebb szülni? Tapasztaltak, írjatok!

Legjobb válasz: ruhát már nem adnak, betét és pelenkát is vigyél mert nem biztos hogy elég lesz vagy eleget adnak ! és az túlzás hogy olyan jók a körülmények..

ruhát már nem adnak, betét és pelenkát is vigyél mert nem biztos hogy elég lesz vagy eleget adnak ! és az túlzás hogy olyan jók a körülmények..
dehogynem adnak ruhát!!!!! szülés után kapsz egy papírruhát és lehet kérni hálóinget de kérni kell!!! pelust is kapsz Libero-t néha tényleg kevés lehet de 3 -4 db-ot adnak és lehet még kérni ! CSAK KÉRNI KELL!!!!! NEM SZÉGYEN. ÉN NEM A FALAKAT A CSEMPÉT A VAKOLÁST NÉZTEM AZ ELLÁTÁS EMBERI VOLT .
igaza van az elõttem szólónak, felesleges a ruha meg a pelenka és a betét, mert annyit adnak amennyi csak kell. Biztos nem engedném, hogy éjszakára elvigyék tõlem a gyermekemet, csakis a klinikára megyek legközelebb is. Úgy tudom ha a Kenézyben szülsz, és a babának valami baja van, akkor át kell járni másik épületbe hozzá. Én mikor szültem a folyosóra nem tudtam kimenni napokig, nemhogy másik épületbe.

Debrecenben a Klinikán vagy a Kenézy-ben szüljek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Mindenképpen a klinika:) Hallomásból is meg tapasztalat alapján is. Egyik ismerõsöm most babázik ott, mármint koraszülött babáját látogatja 2 naponta... mert 150 km-re lakik onnan. Nagyon bababaráthely, azt mondja. :)

Mindenképpen a klinika:) Hallomásból is meg tapasztalat alapján is. Egyik ismerõsöm most babázik ott, mármint koraszülött babáját látogatja 2 naponta... mert 150 km-re lakik onnan. Nagyon bababaráthely, azt mondja. :)
Szia! Unokatesóm felesége nemrég szült a Kenézyben, nagyon meg volt elégedve. A Klinika is biztos jó, ott általában jó az ellátás.
A klinikán nagyon rendes volt mindenki, pedig nem volt fogadott orvosom és császárral szültem.
Debreceni vagyok, én a Klinikán fogok! Több oka is van! Az egyik hogy pl. 4 barátnõmbõl csak 1 mondta hogy aranyosak voltak vele, a másik 3 azt mondta soha többet. Addig míg nincs komplikáció sem a babával sem veled, arra tökéletes a Kenézy, csak hogy ezt nem lehet tudni! Ha baj van a babával egybõl a klinikára szállítják át! Úgyh én mindenképpen Klinika, ott ha ne adj isten bármi történne helyben el tudnak látni megfelelõ jó szakemberek, engem és a babámat is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!