Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a vagy (467 db)

Szerintetek van valami jel, amiből fel tudnám ismerni azokat a debreceni csajokat vagy mindegy más városbelieket is akár, akik nem ilyen külső meg vagyon mániások?

Az ilyen páwa imádókat meg különösen kerülöm, plusz a celeb, 5000 ismerőssel rendelkező, népszerű, nagyszájú csajokat sem kedvelem, ők szoktak kicsúfolni, meg lealálzni, szóval a rendesebb, együttérző szívű, jó fej, huncut, játékos, pimasz lányok a gyengéim leginkább, akik értelmesek, hűségesek és odabújósak meg ragaszkodó típusok leginkább.

Legjobb válasz: Én is keresem az ilyen debreceni lányokat haver... Nem túl sokat látni...

Én is keresem az ilyen debreceni lányokat haver... Nem túl sokat látni...
Sok ilyen van, de a legtöbb lánynál általában az önbizalom hiány üti ki a biztosítékot, vagy ha neki kell lépnie mert a fiú nem mer :-)
bazzeg én meg pont egy debreceni csajal foggok találkozni :) 198km :)

Nem megy valaki Szolnokról Debrecenbe? Vagy akár Debrecenből Szolnokra és vissza Debrecenbe holnap vagy a hét elején?

A fiam szerdán lesz két éves, vettem Tesz-veszen egy oroszlánt olyan méteres körüli plüssöt, és el kéne hozni Debrecenbe Szolnokról. Nem segítene valaki?????

Debreceni Egyetem vagy a gödöllői Szent István Egyetem?

Vadgazda mérnökin szeretnék továbbtanulni. Melyik iskolát ajánljátok?

Legjobb válasz: Hm. Alapvetõen a debrecenit javasolnám, de mivel vadgazda mérnökirõl van szó ezért azt mondom mindegy. Pl melyik helyen érzed jobban magad? Ne észérvek alapján dönts hanem szív alapján. Ez fontos. Pl ha a debreceni egyetem sokkal jobban bejön akkor ott érdemes. Ha a gödöllõi köt téged sok dolog miatt akkor meg ott.

Hm. Alapvetõen a debrecenit javasolnám, de mivel vadgazda mérnökirõl van szó ezért azt mondom mindegy. Pl melyik helyen érzed jobban magad? Ne észérvek alapján dönts hanem szív alapján. Ez fontos. Pl ha a debreceni egyetem sokkal jobban bejön akkor ott érdemes. Ha a gödöllõi köt téged sok dolog miatt akkor meg ott.


Debreceni anyuka vagy? Vagy csak Debrecenben vásárolod a gyerekruhákat?

Segítség kellene: hol és mennyiért lehet Debrecenben gyermekruhát kapni?

Legjobb válasz: Én a Kossuth utcan egy bizományiban szoktam vásárolni.Darab áras minden mosva vasalva vállfán nem,méret,szín szerint.Kisgyerek ruhák nem tudom vannak e.A baba ruhák mint az újak pár száz forintért. :)

Én a Kossuth utcan egy bizományiban szoktam vásárolni.Darab áras minden mosva vasalva vállfán nem, méret, szín szerint.Kisgyerek ruhák nem tudom vannak e.A baba ruhák mint az újak pár száz forintért. :)
Szia! Én debreceni vagyok. A Széchenyi u. 108. alatt van bababizományi, illetve a Kossuth utcán.Itt szoktam vásárolni. Nagyon jó áron.300 ft-1000 ft-ig nagyon jó felsõket, bodykat, polót, nadrágot lehet kapni.

Nyíregyházán vagy Debrecenben a H&M-be jelenleg van ilyen fürdőruha?

http://www.vanity.hu/29310-h-m-bikini-also Tudom, hogy ez csak az alsó.. Nem tudom, hogy fogok-e válaszokat kapni, de bízok benne, hogy valaki épp járt ott, vagy épp fürdőruha vásárlás közepette látott ilyet. Előre is köszönöm a válaszokat.:)

Legjobb válasz: én múlt héten voltam a debreceniben, de ilyen nem volt. hasonló szabással szivárványszínû volt, de abból is elég kevés és nagyon pici méretek.

én múlt héten voltam a debreceniben, de ilyen nem volt. hasonló szabással szivárványszínû volt, de abból is elég kevés és nagyon pici méretek.
Ha itt esküdtetek Debrecenben, akkor nem is kérik!
A kérdező hozzászólása: Vidéken esküdtünk.
igen akkor új kell
nálunk nem kértek ilyesmit .... személyi és kész

Debrecenben a Mechwart vagy a Péchy az erősebbb?

én péchy-s vok haverom Mechwart-os és mondja nekem h a péchy egy szar meghogy nemérsemmit sztem meg sokkel erössebb...

Legjobb válasz: Mechwart, 2 tesóm is odajárt és nagyon durva volt, legerõsebb szakközép Debrecenben. :/

Mechwart, 2 tesóm is odajárt és nagyon durva volt, legerõsebb szakközép Debrecenben. :/
meg igazából a szaktól is függ de a német kéttannyelvû gépész elég durva :D
A kérdező hozzászólása: hát azt aláirom h erössebb sok embertöl halottam de akkoris kiállok amelett h a péchy az nem szar söt többet jelent a mechwarton kivöl akár erösebb akár nem .. ha a péchyben végez valaki könyebben megy fõsulira meg könnyebben helyezkedik el
ez marhaság
hát szerintem meg nem verseny, mindkettõ jó a maga módján és kész. mondjuk nem tudok nyilatkozni annyira, mert a péchyt nem ismerem, csak a mechwartot (azt is csak tesóimtól) én meg csokis vagyok.
Mind a kettõ elég gyenge, de ébredj már fel a Péchy nem egy jó iskola oda csak azért megy az ember mert máshová nem veszik fel. Amit ott tanulsz annak háromszorosát kell a Mechwartban és tízszeresét a Fazekasban tanulni.
hulyeseg.mindenhol ugyanazt tanitjak rajtad mulik hogy tanulsz.nem verseny ez csak a fazekas tag kossuth osok vanak versenyben es utalak egymast.mindegyik ugyanolyan jo suli.

Debreceni Gimnáziumot vagy Szakközépiskolát keresek! Ti hova jártok? Mi a véleményetek? Debrecenben melyikbe suliba jártok?

Legjobb válasz: mit szeretnél érettségit szakmát ? A kereskedelmi pl jó suli mondjuk én az Irinyibe és a Könnyûipariba jártam

mit szeretnél érettségit szakmát ? A kereskedelmi pl jó suli mondjuk én az Irinyibe és a Könnyûipariba jártam
Tágos vagyok mar második éve, csak ajánlani tudom de csak akkor ha jók a képességeid, mivel erõs iskola Ha erõs sulit akarsz akkor tág kossuth fazekas Ha középerõs/átlagostól szeretnél akkor csokonai vagy ady Szerintem ha gimnáziumon gondolkozol akkor ezek közül válassz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Inkább gimnáziumba mennék. Az Irinyit és a könnyûiparit nem nagyon szeretném. :) Mi a véleményetek pl: Dienes, Csokonai-ról? Nem ismerem a sulikat Debrecenben :/
A kérdező hozzászólása: 4-es átlagom van. A felvételikre pedig nagyon készülök:D Angol és Német/Francia nyelvek érdekelnek. A 4 évfolyamos általános tantervvel és az 5 évfolyamos angollal is ugyanúgy érdekel :D

Debrecenben a bérletre mit kell ráírni a diákigazolványról, a vonalkód alatti számot vagy az azonosítót?

Lányomat meg akarták büntetni a múltkor mert a vonalkód alatti szám van ráírva, jelzem már 5-dik éve és még most szólnak, hogy nem jó!

Legjobb válasz: Az OM azonosítót kell ráírni, ami 7-tel kezdõdik. Nem csak Debrecenben hanem mindenhol. Most vezették be. És a diákok érdekét szolgálja, mert ha elhagyja a diákot a helyette kapott igazoláson is szerepel ez az OM azonosító, ha iskolát vált a diákon ugyanaz az OM szám lesz. Tehát nem kell mindig új bérlet. Ellentétben a régi rendszerrel, ahol ahány igazolvány vagy igazolás annyi féle szám.

Az OM azonosítót kell ráírni, ami 7-tel kezdõdik. Nem csak Debrecenben hanem mindenhol. Most vezették be. És a diákok érdekét szolgálja, mert ha elhagyja a diákot a helyette kapott igazoláson is szerepel ez az OM azonosító, ha iskolát vált a diákon ugyanaz az OM szám lesz. Tehát nem kell mindig új bérlet. Ellentétben a régi rendszerrel, ahol ahány igazolvány vagy igazolás annyi féle szám.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!