Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a mit kell vinni a babának (6 db)

A debreceni Kenézy kórházban, mit kell vinni a babának és a mamának a bent lét alatt? Milyenek a szobák?

El?re is nagyon köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Szia! Én márciusban szültem és betétet, tisztasági felszerelést, hálóruhát, papucsokat vittem. A gyereknek semmit. Ha még egyszer mennék, még vinnék egy jó elektromos, v. könnyen mûködõ mellszívót. A szoba jó volt, én 6 ágyasban voltam.. A csecsemõsök nem igazán segítõkészek, ezért vinném a mellszívót!

Szia! Én márciusban szültem és betétet, tisztasági felszerelést, hálóruhát, papucsokat vittem. A gyereknek semmit. Ha még egyszer mennék, még vinnék egy jó elektromos, v. könnyen mûködõ mellszívót. A szoba jó volt, én 6 ágyasban voltam.. A csecsemõsök nem igazán segítõkészek, ezért vinném a mellszívót!

A debreceni Kenézy kórházban, mit kell vinni a szüléshez a mamának és a babának?

Legjobb válasz: Szia! A babának nem vittem semmit, csak a hazahozáshoz való dolgokat hozta apa. Magamnak vittem: Nagy betét, én Alwayst vittem. Wc papír, wc ülõke papírból. Póló, mert jó meleg volt, fehérnemû, váltás pizsama v, hálóing, mert sikerült többször összevérezni. Papírzsepi, tusfürdõ... Papucs, köntös... Ja és nálam volt mellszívó is, de nem elég jó ha legközelebb mennék, elektromosat vinnék. Vihetsz inni, szõlõcukrot ezt konkrétan a szüléshez, ha apás lesz apucinak kaját.

Szia! A babának nem vittem semmit, csak a hazahozáshoz való dolgokat hozta apa. Magamnak vittem: Nagy betét, én Alwayst vittem. Wc papír, wc ülõke papírból. Póló, mert jó meleg volt, fehérnemû, váltás pizsama v, hálóing, mert sikerült többször összevérezni. Papírzsepi, tusfürdõ... Papucs, köntös... Ja és nálam volt mellszívó is, de nem elég jó ha legközelebb mennék, elektromosat vinnék. Vihetsz inni, szõlõcukrot ezt konkrétan a szüléshez, ha apás lesz apucinak kaját.

Kismamák márciusra vagyok kiírva a Debreceni klinikán szeretnék szülni mit kell vinnem magammal magamnak, és a babának? Elsősorban az érdekel aki ott és már megszült de minden válasz érdekel köszi szépen

Legjobb válasz: Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.

Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat nagyon hasznosak
Szia! Jót mosolyogtam az utolsó listáján, a smincuccon konkrétan.Szerintem nem sminkeléssel leszel elfoglalva, de te tudod. Én négy hónapja szültem ott, akkor nem kellett betét, adtak annyit, amennyi kellett.És papucs sem kellett a férjemnek a szülõszobára.A többi rendben van.Még annyi jótanács, hogy sötét törölközõt vigyél, mert azon nem látszik a vér.Mindenképp vigyél a wc-re valamit, én domestos törlõkendõt vittem, de vihetsz ilyen wc-re rakható védõt, nem tudom, hogy mi a neve.Remélhetõleg fürdõszobás szobába kerülsz, ha nem , az nagyon gáz.
Én se ugy értettem a sminkcuccot, de végulis az, legalább egy spirál, fultisztito meg arckrém .nem? azért kicsit legyen emberi kulsonk sztem:)


Debreceni Klinikán fogok szülni, oda miket kell be vinnem babámnak? És ami a babának kellenek ilyen gyógyszertári dolgok pl: a köldökre hidrogén-peroxid stb, ilyeneket már vegyem be?

Legjobb válasz: Általában akórházba babáknak nem kell vigyél semmit,mégha rooming-in-be is mennél szülés után. Ott biztosítanak neked mindent. Legalábbis Gyulán így van!

Általában akórházba babáknak nem kell vigyél semmit, mégha rooming-in-be is mennél szülés után. Ott biztosítanak neked mindent. Legalábbis Gyulán így van!
Szia! Én Egerben fogok szülni, és csak pelenkát kell bevinnem. De én rákérdeztem a szülésznõnél, onnan tudom. Boldog babavárást!
Én 2hónapja szültem ott, semmit nem kellett vinni. Mindent adnak, ruhát is, de ha akarod a tiedet is használhatod, de sztem felesleges. A köldökét csak sima gézlappal törölték át mindennap, semmit nem használtak, utána én sem használtam semmit itthon. Szépen begyógyult neki. Nagyon kedvesek a csecsemõsök. Ha van bmi kérdésed írhatsz privit is.
A kérdező hozzászólása: a 3. válaszolónak, írnék, de valamiért nem engedi a gép, de csak neked, az elõzõ kettõhöz írhatnék, de a tiédnél nem! Lenne 1000000 kérdésem :)
A [email protected] írhatsz, várom a kérdéseidet.

Debreceni klínikán szülő kismamák! Mit kell magunkal vinni a babának?

Még van id?m a szülésig,de jó lenne már most tudni, hogy csak hazafele kell gondoskodni a babó ruhájáról, vagy bentre is magunknak kell vinni, ill. pelus? Tapasztalatok a klínikáról?

Legjobb válasz: Szia! Én még elõtte állok (38.hét), de egyik ismerõs februárban szült és azt mondta mindent adnak csak popsitörlõ kendõ és popsikrém nincs, azt vigyek ha szeretném hogy használják. Minden jót!

Szia! Én még elõtte állok (38.hét), de egyik ismerõs februárban szült és azt mondta mindent adnak csak popsitörlõ kendõ és popsikrém nincs, azt vigyek ha szeretném hogy használják. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!Neked már nem sok van hátra!!Úgy szeretnék már én is ott tartani!! :) ) Könnyû szülést kívánok Neked!!És jó babázást!!
Sziasztok! Én is februárban szültem itt és csak megakadt a szemem a kifejezésen, hogy "szeretném, hogy használJÁK"!:-)Ezzel kapcsolatban csak annyit szerettem volna mondani(hogy ne érjen nagy meglepetés), hogy nem õk fogják gondozni, tisztába tenni a babát hanem te, ugyanis mindent rád hagynak, egyedül fürdetni jönnek segíteni.Egyébként mindent úgy csinálsz ahogy "tanultad".Nekem sajna nincsenek túl jó tapasztalataim de nem akarlak riogatni és különben is lehet, hogy nektek jobb lesz, nem vagyunk egyformák.Könnyû szülést nektek és jó babázást!

Debrecenben a Kenézy-be mit kell vinni a babának?

39 hetes kismami

Legjobb válasz: Pelenka, body, zokni, rékli, pamutsapka, kabátka, takaró, valami baba hordozó (nem kenguru!). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem segítettem. Ui: Én vinnék szövet pelenkát is a feje alá stb mert ilyen pici korban még nagyon kell rá vigyázni tömegben, utcán...

Pelenka, body, zokni, rékli, pamutsapka, kabátka, takaró, valami baba hordozó (nem kenguru!). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem segítettem. Ui: Én vinnék szövet pelenkát is a feje alá stb mert ilyen pici korban még nagyon kell rá vigyázni tömegben, utcán...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!