Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a korházban ki (5 db)

Ki szül (t) Debrecenbe a Kenézy kórházban?

Azért kérdezem, mert ott azt mondta az ultrahangos csaj, hogy ha az apuka be akar jönni az uh-ra akkor délután kett?t?l lehet párban menni. De engem a doki reggelre hiv. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: Lakatosné Kopasz Dzsennifer

Lakatosné Kopasz Dzsennifer
A kérdező hozzászólása: Én nem nevet kérdeztem, hanem hogy ha engem reggelre hivnak be, de délután lehet úgy be menni hogy a párom is ott legyen az ultrahangon, akkor hogy csináljuk ?
Hivd fel a nõvéreket a nõgyógyásztaton és ott kérdezz utánna. Sajnos nem szültem még ott és ahol lakom ott sztk ben van az uh-genetikai -

Debrecenben Ki szült a Kenéziben ügyeletes orvosnál? Szülés előtt felkerestétek a kórházat, hogy ott akartok szülni?

Ott akarok szülni de nem fogadott orvosnál nem tudom mi a menete és hogy mit kell vinnem.

Legjobb válasz: Nekem orvosom volt,de anyukám ott szült.Írj privit,szívesen válaszolok!

Nekem orvosom volt, de anyukám ott szült.Írj privit, szívesen válaszolok!
Bocsi, ezt jól megírtam.Tehát nekem orvosom volt, de anyukámnak nem.De voltak körülöttem olyanok is akinek nem volt orvosa.
Szia! Nekem nem volt orvosom és szülés elõtt csak az apás szülésre felkészítõ tanfolyamon voltunk. Nem kellett bejelenteni, hogy itt szeretnék szülni.

Debrecenben a Kenézy kórházban ki jár (t)?

Azért kérdezem, mert pontosan nem tudom, hogy ha a párom is beakar jönni uh-ra az tényleg délután 14:00-t?l 14:15-ig teheti meg? Ha valaki már tapasztalta kérem irja már meg, hogy is van ez. Köszi :)

Legjobb válasz: Én is a Kenézybe járok, bár én mindig délelõtt megyek. De úgy tudom egy ismerõsömtõl, hogy igen, délután már beengedik az apukát is.

Én is a Kenézybe járok, bár én mindig délelõtt megyek. De úgy tudom egy ismerõsömtõl, hogy igen, délután már beengedik az apukát is.
A kérdező hozzászólása: Szia. Én is mindig délelõtt mentem eddig. Köszönöm hogy válaszoltál.


Debrecenben a Kenézy korházban ki melyik orvost ajánlja? Dr. Szamolya Mihályról (ha jól írom a nevét:) mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Igen, nagyon jó.Én hozzá járok,nála születtem (szóval ha jól számolok legalább 22 éve dolgozik ott) minden tesómmal együtt, kedves, alapos, nagy tudású orvos.:D

Igen, nagyon jó.Én hozzá járok, nála születtem (szóval ha jól számolok legalább 22 éve dolgozik ott) minden tesómmal együtt, kedves, alapos, nagy tudású orvos.:D
Nagyon jó orvos, bár én Dr. Kovács Lászlónál fogok szülni, de a barátnõm Szamolyánán szült, és nagyon meg volt vele elégedve.

Van-e aki a debreceni Kenézy Kórházba jár terhesgondozásra? Ki az orvosa és mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: 32+3 hetes terhes vagyok,és a Kenézybe járok Dr. Demeter Miklóshoz,tudom ajánlani mert kedves aranyos doki!!!ritka az ennyire törõdõ orvos!!! meg is fogadtam,így már annyira nem is félek a szüléstõl!

32+3 hetes terhes vagyok, és a Kenézybe járok Dr. Demeter Miklóshoz, tudom ajánlani mert kedves aranyos doki!!!ritka az ennyire törõdõ orvos!!! meg is fogadtam, így már annyira nem is félek a szüléstõl!
A kérdező hozzászólása: Én 16+3 hetes vagyok, és nincs orvosom. Elsõ baba és gondolkodom, hol szüljek és kinél.
Szia! Én 16+4 vagyok ma. tehát egyidõs terhesek vagyunk! Én Dr Tarczali Dezsõhöz járok. Ami jó benne, hogy jó sokat beszél. Nekem meg pont ez kell, mert sokszor nem is jutna eszembe mit kérdezzek. Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi jól vagyok, ma voltam vérvételen, AFP stb. Debreceni vagy?
Én pénteken voltam AFP-n , csütörtökre meg is lesz az eredmény. Nem vagyok debreceni
Én is a Kenézybe járok s az orvosom pedig Szilvási Ferenc. Én 22 hetes vagyok a második babánkkal. Az elsõvel végig Demeterhez jártam én is, de mikor szültem szabira ment, így átadott Szilvásinak. Most pedig a második terhességemnél hozzá járok. Mindkét orvos jó szerintem. Demeter végig normális volt.A barátnõm 4 hete nála szült s azt mondta rendes , kedves figyelmes volt. Szilvásiban sem csalódtam, nagyon rendben volt minden az elsõ szülésemnél. Remélem most is az lesz.Mindkettõt nyugodt szívvel ajánlom Neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!