Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a korházban (69 db)

Debrecenben a Kenézy Kórházban kell e bevinni minden napra a babának kis ruhát, vagy kórházit kap és elég csak azt vinni amiben hazahozzuk?

Legjobb válasz: Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!

Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!
Szia! Én novemberben szültem a Kenézyben és nem kellett semmit vinni a babának mindent ott adtak. Csak mikor jöttünk haza akkor vittünk a babára ruhát! 4 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Debrecenben a vasútállomásról hogyan lehet eljutni a Kenézy kórházhoz?

Mivel, hányassal, és hol kell leszállni? Köszönöm.

Legjobb válasz: A Nagyállomástól a 42-es busszal, a 7. megálló a Kenézy Gyula Kórház. Kicsit hosszabb vonalon jár, de jó még a 43-as busz is, ezzel a 13. megálló a Kenézy Kórház. Mindkét busz 30 percenként jár napközben. A 42-es buszra úgy tudsz felszállni, hogy át kell menni az aluljárón, majd rögtön jobb oldalt lesz a megálló. A 43-as a Nagyállomás elõl indul, az érkezési oldaltól kicsit jobbra kell menni, ott a végállomása.

A Nagyállomástól a 42-es busszal, a 7. megálló a Kenézy Gyula Kórház. Kicsit hosszabb vonalon jár, de jó még a 43-as busz is, ezzel a 13. megálló a Kenézy Kórház. Mindkét busz 30 percenként jár napközben. A 42-es buszra úgy tudsz felszállni, hogy át kell menni az aluljárón, majd rögtön jobb oldalt lesz a megálló. A 43-as a Nagyállomás elõl indul, az érkezési oldaltól kicsit jobbra kell menni, ott a végállomása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, hogy ilyen pontosan leírtad.

A debreceni Kenézy kórházban milyen a kaja?

Ott készülök szülni, és elõre éhes vagyok. :D

Legjobb válasz: Olyan, mint bármelyik kórházban. Nem fognak többfogásos lakomákat rendezni.... -.-'

Olyan, mint bármelyik kórházban. Nem fognak többfogásos lakomákat rendezni.... -.-'


A kórház honlapja
A kérdező hozzászólása: ok de azon belül hol és olyat szeretnék ahol képek is vannak, köszi

A problémám az, hogy visszér (kisebb beavatkozás) műtét előtt állok a debreceni Kenézy kórházban és nem tudom, hogy milyen mértékben "kellene" meghálálnom az orvosomnak, esetleg még az anesztesnek? Van valakinek "tapasztalata" a témában?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak,de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.

Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak, de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.

A debreceni Kenézy Kórházba mit vitettek a szülésre, és azt azt követõ napokra?

Milyenek a szobák, a csecsemõsök?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szépen felújították.Olyan lett,mint egy szálloda. Szépek,igényesek a szobák,saját fürdõszobával,csodaszép lett.Minden szoba 2 ágyas,van pár 1 ágyas is. A csecsemõsökkel sem volt gond.Vagyis nekem nem volt problémám velük. A szülésre magára semmi sem kellett.Egy kórházi hálóinget kaptam,abba szültem.A szobámba kerülés után,meg elõvettem a csomagom amit összepakoltam,és abból éltem. :) De ha konkrétan érdekel még valami,írj csak.

Szia! Nagyon szépen felújították.Olyan lett, mint egy szálloda. Szépek, igényesek a szobák, saját fürdõszobával, csodaszép lett.Minden szoba 2 ágyas, van pár 1 ágyas is. A csecsemõsökkel sem volt gond.Vagyis nekem nem volt problémám velük. A szülésre magára semmi sem kellett.Egy kórházi hálóinget kaptam, abba szültem.A szobámba kerülés után, meg elõvettem a csomagom amit összepakoltam, és abból éltem. :) De ha konkrétan érdekel még valami, írj csak.
En 2012 majusban szultem ott, a babanak szerintem vigyel egy kis sapkat, neha olyan kereszthuzat volt a csecsemoknek :( tarva nyitva volt minden. Volt pelus meg popsikrem is, de nem dogivel es volt olyan szoba ahol nem volt. Ruhat adnak a babara az nem lenyeges. Magadnak vigyel haloinget, szules utan abban kell lenni napokig h tudjon a doki vizsgalni. Szoptatos teat is vihetsz, vizet forralnak a teahoz, sot el is keszitik kancsoba ha oda adod a filtert. Mellszivot mindenkepp ajanlatos, nekem 2.nap beindult es tudtam fejni, jah es bimbo vedorol is gondoskodhaszt lehet nem fog kelleni de inkabb legyen ott :) en kinlodtam vele de segitett. max 1 honapig hasznaltam de nem rendszeresen. Jah es magadnak tegyel betetet mindenkepp, szules utan adnak par darabot de csak jobb h letusolsz es nem neked kell kerni.  A csecsemosokkel en nagyon megszivtam, valami rossz beosztast fogtam ki :) nem akarok senkit szidni, de hetekig sirtam a benti banasmod miatt, epp ezert most a klinikan szulok. Tanyert nem szukseges vinni, adnak mindent az etkezesekhez. Van a szobahoz huto is, oda tudsz tenni joghurtot, barmit! Textil pelust is tegyel 2-3 db-ot, legyen a babanak, meg pl a mellszivonak ha elmosod.

Debreceni klinikán szült anyukák! Mi a véleményetek? Milyen volt az ellátás? Mit vitetek be a korházba? Betétet kaptatok? Hány ágyasban voltatok? Ismerősötök volt?

Legjobb válasz: Betétet - majdnem pelust - kaptunk, ismerõsöm nem volt, nõvérek és szülésnõ kedvesek voltak, ellátás tehát a kaja szokásos kórházi, de meg lehetett enni, ÉN MOST IS Csak oda mennék, mert a szaktudást és felszereltséget nem lehet megfizetni. Én vidékrõl választottam a Klinikát. Szóval, szerintem azt a három napot te is ki fogod bírni. Ha este 6 elõtt szülsz, akkor az már az elsõ napnak számít :))

Betétet - majdnem pelust - kaptunk, ismerõsöm nem volt, nõvérek és szülésnõ kedvesek voltak, ellátás tehát a kaja szokásos kórházi, de meg lehetett enni, ÉN MOST IS Csak oda mennék, mert a szaktudást és felszereltséget nem lehet megfizetni. Én vidékrõl választottam a Klinikát. Szóval, szerintem azt a három napot te is ki fogod bírni. Ha este 6 elõtt szülsz, akkor az már az elsõ napnak számít :) )
10 hete szültem!És nagyon meg voltam elégedve!Mindenki nagyon kedves volt!Sokat segítettek!A babának adnak ruhát, pelust!Csak popsitörlõt vigyél!Neked is adnak betétét, minden nap többször kérdezik, hogy van e szükséged valamire!Mondjuk én vittem Tenát, nekem az jobban bevált a Tena fix hálós bugyival!2 ágyasban voltam és igen, volt ismerõsöm!:)
Szia!Én májusban szültem a Klinikán.A szülõszobáról csak pozitív élmenyem volt, a szülésznõk na és a dokim is nagyon rendesek voltak.szülésznõ nem volt fogadott, épp váltás volt , így 2 müszak is bent volt mig vajúdtam.A csecsemõs nõvérek elég vegyesek, van vagy 3 aki kedves aranyos volt, de a többi elég morcos.De a pálmát a gyermek fõorvos asszony vitte, na az kikészített 2 perc alatt, sírtam mikor kiment, állitólag mindenkivel ezt csinálja, ha szerencsés vagy nem fogod ki.A kaja nem valami jó, nekem hozták általában az ebédet.Betétet, és a babának pelenkát adnak, popsitörlõt és krémet viszont nem.Ismerõs egy csecsemõs nõvér volt, vagyis a sógornõm barátnõje, akkor ismertem meg, na õ tényleg sokszor segitett.
Bocsánat, valamiért nem jól linkeltem, de hidd el megéri végig olvasni! Üdv, egy szintén Klinikán szült 4 hónapos kislány anyukája!
Én juniusban szültem én nem fogadtam dokit de egy tündér szülésznõt igen és minden pénzt megér!!!!! elõtte is bekerültem egy hétre mert bevéreztem sokat voltam a szülöszobán és elég vegyes a társaság , vannak kedvesek de "bunkók"is de hol nem?! a csecsemõsök viszont undokok kivétel 1-2 ja és a fö orvosnõ engem is padlora tett 2 perc alatt:)
utolso vagyok én még vinnék wc ülöke papírt meg fertõtlenitö kendöt mert a wc-k nem valami jók fõleg szülésre ugye beöntés után stb nekem hasznos volt összetettem a 2 kezem hogy tettem el:) ja meg az eldobhato bugyi az is egy jo dolog meg betét mert amit adnak akkora hogy takarozni lehet vele:)
Én császárral szültem végül. 100%-ig meg vagyok elégedve a Klinikával, és dolgozóival. Vajúdás alatt volt egy kicsit "bunkóbb" szülésznõ, de már nem emlékszem, mondtam neki valami poénosat és rögtön megszelidült. :) Vigyél még magaddal fürdõszivacsot, mert, ha netán császáros leszel, akkor nem tudsz a kötésed miall 4 napig zuhanyozni. Kapcsozzák a sebet, 4 nap múlva szedik ki õket. Császárral 5 napig voltam bent 3 ágyas szobában, természetesen a babával.

Debrecenben a Kenézy Gyula kórházban milyen fájdalomcsillapítókat lehet kérni szűlés közben?

Én már 3-szor szültem ott, de soha sem kaptam semmit, a kislányom a legfiatalabb ? most 5 éves, februárra vagyok kiírva, jó lenne tudni mik a lehet?ségek?

Legjobb válasz: 2 éve májusban szültem.Kérni kell, azért nem kaptál.Én is kérdeztem az orvosokat,hogy milyen lehetõségek vannak.Felsorolt egy párat, volt valamilyen gáz, és az EDA.Az EDA-t kértem,mert arról sokat hallottam.Magadtól kérj!!Adnak amúgy!Ha van bármi kérdésed,írj nyugodtan!:)E.

2 éve májusban szültem.Kérni kell, azért nem kaptál.Én is kérdeztem az orvosokat, hogy milyen lehetõségek vannak.Felsorolt egy párat, volt valamilyen gáz, és az EDA.Az EDA-t kértem, mert arról sokat hallottam.Magadtól kérj!!Adnak amúgy!Ha van bármi kérdésed, írj nyugodtan!:) E.
Én a szülésznõnek mondtam, hogy epidurális érzéstelenítést szeretnék. Kaptam is.
Ja, az lemaradt, hogy az apás szüléses felkészítõ tanfolyamon elmondták, hogy mik a lehetõségek. Van még a gáz is.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen a válaszokat! Én meg megszültem õket minden nélkül nagy bátran, mert azt hittem ha lehet akkor úgy is felajánlják! :S Már mindegy de szerintem most lehet szóba fog jönni valami! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!