Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben a kell (218 db)

Debrecenben a bérletre mit kell ráírni a diákigazolványról, a vonalkód alatti számot vagy az azonosítót?

Lányomat meg akarták büntetni a múltkor mert a vonalkód alatti szám van ráírva, jelzem már 5-dik éve és még most szólnak, hogy nem jó!

Legjobb válasz: Az OM azonosítót kell ráírni, ami 7-tel kezdõdik. Nem csak Debrecenben hanem mindenhol. Most vezették be. És a diákok érdekét szolgálja, mert ha elhagyja a diákot a helyette kapott igazoláson is szerepel ez az OM azonosító, ha iskolát vált a diákon ugyanaz az OM szám lesz. Tehát nem kell mindig új bérlet. Ellentétben a régi rendszerrel, ahol ahány igazolvány vagy igazolás annyi féle szám.

Az OM azonosítót kell ráírni, ami 7-tel kezdõdik. Nem csak Debrecenben hanem mindenhol. Most vezették be. És a diákok érdekét szolgálja, mert ha elhagyja a diákot a helyette kapott igazoláson is szerepel ez az OM azonosító, ha iskolát vált a diákon ugyanaz az OM szám lesz. Tehát nem kell mindig új bérlet. Ellentétben a régi rendszerrel, ahol ahány igazolvány vagy igazolás annyi féle szám.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Ha itt esküdtetek Debrecenben, akkor nem is kérik!
A kérdező hozzászólása: Vidéken esküdtünk.
igen akkor új kell
nálunk nem kértek ilyesmit .... személyi és kész

A genetikai UH miben más, mint a sima UH? Debrecenben hová kell menni ilyenre?

Legjobb válasz: Semmiben nem különbözik.Az is egy rendes UH, szépen átnézik a babát és lemérik bizonyos paramétereit.Debrecenben a én klinikán voltam,ott 2000 ft egy kép. 29 hkm

Semmiben nem különbözik.Az is egy rendes UH, szépen átnézik a babát és lemérik bizonyos paramétereit.Debrecenben a én klinikán voltam, ott 2000 ft egy kép. 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


Debrecenben a Jerikó utcai tüdőszűrő állomásra kell beutaló? És hány forintba kerül?

A helyi(püspökladányi) tüd?sz?résre kell beutaló, de csak délel?tt tudnak adni, akkor pedig suli van... Diákmunkához kéne.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ha nem akarsz fizetni akkor kell beutaló. De ha fizetsz akkor nem kell. Amugy elég sok mindenkinek küldenek évente ilyen behívót, hogy mikor kell menni tüdõszûrõre. Te nem szoktál ilyet kapni?

Én úgy tudom, hogy ha nem akarsz fizetni akkor kell beutaló. De ha fizetsz akkor nem kell. Amugy elég sok mindenkinek küldenek évente ilyen behívót, hogy mikor kell menni tüdõszûrõre. Te nem szoktál ilyet kapni?
Ha munka miatt kell, akkor 840 a tüdõszûrõ, ha van behívód, akkor ingyenes.
Bocs, azt nem írtam, hogy nem kell beutaló.

Debrecenben hol kell kichippelni Playstation 1-et? Milyen CD-re kell kiírni a PS1 játékokat?

Lécci Írjatok

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy hol kell csak azt,hogy utánna egy sima cd-re kell kiírni.

Azt nem tudom, hogy hol kell csak azt, hogy utánna egy sima cd-re kell kiírni.

Debrecenben a Klinikán apás szüléshez kell vinni steril ruhacsomagot apukának?

Mindenhol más a szokás és nem tudom, hogy vegyünk e vagy adnak ingyen?

Legjobb válasz: Nem kell ott adnak.Elvileg 500 forint de tõlünk nem kérték el.

Nem kell ott adnak.Elvileg 500 forint de tõlünk nem kérték el.
nem kell fizetni, adnak egy olyan zöld papírcipõt és egy köpenyt, az én férjemen ilyen volt, és kezet kellett mosnia .ennyi 6 hónapja történt.
Nem kell.Mindent adnak bent.Nekünk se kellett fizetni.

A debreceni nemibeteggondozóba kell időpontot kérni?

Legjobb válasz: Nem kell. Elég ha odaállítasz. Beutaló sem szükséges. Cím: 4025 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky utca 3-5. Telefonszám: (52) 416-270 Üdv: EE

Nem kell. Elég ha odaállítasz. Beutaló sem szükséges. Cím: 4025 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky utca 3-5. Telefonszám: (52) 416-270 Üdv: EE

A debreceni virágkarneválra kell belépő?

A jegyáraknál olvastam lelátókat, szektorokat, de úgy gondolom mivel utcai ingyenesnek kéne, h legyen. Lécci vki segítsen ebbe.

Legjobb válasz: Nem kell belépõ. (legalábbis én így tudom...)

Nem kell belépõ. (legalábbis én így tudom...)
A stadionba kell belépõ, az utcán természetesen nem.

Debrecenben a Klinikán, be kell jelentkezni uh-ra?

12 hetesre megyek. Id?pontot kell kérni? Telefonszámot tudna valaki adni? Képet kérhetek?

Legjobb válasz: Biztosan be kell jelentkezni idõpont miatt központi telefonszámon kell a szülészeti klinikát hivni és onnan kapcsolnak . http://aok.unideb.hu/hu/szervegyseg/58 kép? dokifüggõ...

Biztosan be kell jelentkezni idõpont miatt központi telefonszámon kell a szülészeti klinikát hivni és onnan kapcsolnak . http://aok.unideb.hu/hu/szervegyseg/58 kép? dokifüggõ...
Szia! Én még sose kértem idõpontot. Van dokid? Mert akkor elõször hozzá menj, feladja a vizsgálatot és már mehetsz is.
A kérdező hozzászólása: Van dokim, de magánra járok. A klinikán nem szokott "kísérgetni". Legalábbis a vérvételeket is magamnak intéztem mindig. Ez engem nem zavar. Bejelentkezek telefonon akkor.
Nem kell bejelentkezni. Érkezési sorrendben van. Elõször be kell jelentkezned az ügyyeletes nõgyógyász asszisztenseihez, majd az uh-nál, és utána majd név szerint be fognak hívni. A párod is bemehet Veled. Minél hamarabb menj (7:30 körül), mert nagyon sokan szoktak lenni.
Azt elfelejtettem írni, hogy lehet képet kérni, de fizetni kell. Már nem emlékszem, hogy 500 vagy 1000 forint volt-e egy kép.
Én is a Klinikára járok. Nem kell idõpontot kérni, hanem elõször a kiskönyvet, papírokat be kell adni a terhes ambulancián az asszisztensnõnek (vagy nem tudom mi a pontos neve) és õ ír ki ultrahangra. A visszakapott papírokat be kell adni az ultrahangos kisablakon és majd név szerint fognak hívni. A 12 hetes UH-n én is akartam fényképet kérni, de azt mondták, hogy ez a gép nem tud adni, mert ez speciális, nagyon fejlett, ekkor nézik nincs -e valami rendellenesség. Apuka is bemehet és nagyon aranyosan mindent megmutogatnak, kivetítették a falra a monitorról a képet, láttok a kicsi ujjacskákat... Nagy élmény volt. Majd a 18 hetes UH-n lehet kérni fotót, 1.000 Ft volt. Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A regisztráción kell bejelentkezni elõször a folyosó végén? A vérvételeknél ott kellett mindig. Nem nagyon vagyok egyébként ismerõs, még csak a laborban jártam.
Tényleg lehet, hogy a 12 hetes UH-hoz elõször még a regisztrációhoz kell menni, nem a terhes ambulanciára. Nem is emlékszem már pontosan, a 18 hetesnél már biztosan a terhes ambulancián kell kezdeni.

Debrecenben a klínikára mit kell vinni szülésre?

Mit kell vinni magamnak és a picinek?

Legjobb válasz: 4 hónapja volt programozott császárom a Klinikán!Magadnak ugyanazt kell vinni,mint az összes többi korházba!Betétet ugyan adnak,de nekem nem vált be!Így Tenát vittem !Házassági kell ,ha nem debiben esküdtetek!Igen a baba elsõ perctõl veled van és neked kell a vizsgálatokra is elvinned a csecsemõsökhöz!Este õk fürdetik ott bent a szobában ahol vagytok!Ha nincs gond és nem kell rohanni a császárnál ,akkor gerincbe érzéstelenítenek!Van beöntés és katéter!Jól teszed ha érdeklõdsz ,mert így nem ér felkészületlenül a dolog!Vannak 2 és több ágyas szobák!És van VIP szoba!Az 10ezer éjszakánként!Én 2 ágyasban voltam,nagyon jó volt!Ott saját zuhanyzó ,wc van ,nem kell kimenni a közösbe!Vasárnap császároztak,csütörtökön jöttünk haza!Aki simán szült az 1 nappal korábban,ha nem volt semmi gáz!Ha van még kérdés írj nyugodtan...Üdv:B

4 hónapja volt programozott császárom a Klinikán!Magadnak ugyanazt kell vinni, mint az összes többi korházba!Betétet ugyan adnak, de nekem nem vált be!Így Tenát vittem !Házassági kell , ha nem debiben esküdtetek!Igen a baba elsõ perctõl veled van és neked kell a vizsgálatokra is elvinned a csecsemõsökhöz!Este õk fürdetik ott bent a szobában ahol vagytok!Ha nincs gond és nem kell rohanni a császárnál , akkor gerincbe érzéstelenítenek!Van beöntés és katéter!Jól teszed ha érdeklõdsz , mert így nem ér felkészületlenül a dolog!Vannak 2 és több ágyas szobák!És van VIP szoba!Az 10ezer éjszakánként!Én 2 ágyasban voltam, nagyon jó volt!Ott saját zuhanyzó , wc van , nem kell kimenni a közösbe!Vasárnap császároztak, csütörtökön jöttünk haza!Aki simán szült az 1 nappal korábban, ha nem volt semmi gáz!Ha van még kérdés írj nyugodtan...Üdv:B
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!