Találatok a következő kifejezésre: Debrecenben érdemes fogadni, (3 db)

Debrecenben érdemes szülésznőt fogadni, vagy nem fontos?

Magándokihoz járok, de nem tudom, fogadjak-e szülészn?t.

Legjobb válasz: Én is magándokihoz járok egy másik megyébõl, s ott fogok szülni Debrecenben. Mostmár azt szokták mondani, h inkább szülésznõt fogadjunk, mint dokit, de mi nem tettük, sõt nem ismerünk senkit a dokin kívül. Úgyhogy én is figyelem majd a válaszokat.

Én is magándokihoz járok egy másik megyébõl, s ott fogok szülni Debrecenben. Mostmár azt szokták mondani, h inkább szülésznõt fogadjunk, mint dokit, de mi nem tettük, sõt nem ismerünk senkit a dokin kívül. Úgyhogy én is figyelem majd a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Én is másik megyébõl járok debrecenbe, én sem ismerek senkit, csak a dokimat. De ugy látszik, nem akarnak válaszolni.
Szerintem megyétõl független, hogy érdemes-e, egyébként hasonló kérdések voltak már korábban is, én elolvasnám azokat a válaszokat is. A vélemények egyébként teljesenn megoszlanak, igazából csak azon múlik, hogy mennyire szeretnéd bebiztosiitani magad. (Meegkérdezhetem, hogy miért jártok másik megyébe? A sajátotokban egy jó orvost sem találtatok? :O És ha majd eljön az idõ...utaztok mádfél órát a kórházig?)
Én csak a kórház miatt mentem, nagyobb felszereltség, biztos vannak jó orvosok itt is a mi megyénkben. Amúgy én már megszültem fél óra alatt semmi fájással, nem volt szülésznõm, nem is lett volna dolga így utólag.

Debrecenben ajánlanátok fogadott orvost? Mikor érdemes fogadni? 19 hetes km

Legjobb válasz: Úgy tudom Dr. Aranyosi nem szüleszt, egyébként Õ a körzeti orvosom. Köszönöm a válaszod.

A kérdező hozzászólása: Úgy tudom Dr. Aranyosi nem szüleszt, egyébként Õ a körzeti orvosom. Köszönöm a válaszod.
Én dr Orosz Lászlót tudom ajánlani, nála szültem, fantasztikusan nagy segítség volt!!!! Aranyosi tavaly õsszel jött ki a Klinikáról az Sztk-ba, addig ott vezetett szüléseket, tehát szülész, de visszajár szülést levezetni ha megfogadja valaki!
Dr. Ormos Márk Dr. Aranyosi Dr. Fekete István Dr. Kozma Bence õket ismerem rendesek. Kérdezd meg tõlük hogy vállalnak-e félidõtöl érdemes megfogadni
Én Dr.Bartha Tündénél szültem és nagyon meg voltam/vagyok elégedve!!!Nagyon tündér:) ))!
Én Dr Czifra Imrét ajánlanám.Nagyon rendes, gondoskodó és emberies orvos.Le a kalappal elõtte!Én már 15hetesen megfogadtam, igaz már 5 éve hozzá járok.

Akik Debrecenben a Kenézybe jártak Boros főorvoshoz a véleményeteket kérném. Milyen orvos, érdemes-e nála szülni, hogyan bánik a kismamákkal és mennyi pénzt adjak neki alkalmanként ha őt fogadnám meg orvosomnak?

Legjobb válasz: Szia!Nem nála szültem, de úgy hallottam, hogy jó orvos, csak sok pénzt kér:S Én Demeter Miklósnál szültem, nagyon jó orvos, neki nem sokat adtunk mégis nagyon kedves volt velem és számíthattam rá, pedig a szülés után kapott csak pénzt).

Szia!Nem nála szültem, de úgy hallottam, hogy jó orvos, csak sok pénzt kér:S Én Demeter Miklósnál szültem, nagyon jó orvos, neki nem sokat adtunk mégis nagyon kedves volt velem és számíthattam rá, pedig a szülés után kapott csak pénzt).
Nekem a kolléganõm szülte nála mindhárom gyermekét, õ nagyon dícséri. Állítólag ült az ágya mellett, simogatta, beszélgetett vele. Azt mondja, még máshol nem hallott ilyet (én sem!), h mivel nagy babái születtek, kapott hipermangános méhöblítést is. Ez állítólag segített kimosni az esetlegesen bent maradt placenta darabkákat... Nem volt fájdalmas - azt mondja - egyáltalán, csak amikor a szülésznõ ment ezután és félóránként "átmasszírozta" a méhét a hasán keresztül, az fájt neki. így jobban ürült az a hipermangános cucc. Sokáig és alaposan varr, azt is mesélte. Ennyit tudok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!