Találatok a következő kifejezésre: Debrecenbe hol mennyiért lehet (30 db)

Debrecenben hol és mennyiért lehet tetra kifogót és pelust venni?

Legjobb válasz: mindenhol .... a tescoban cora-ban olcsó ott 5-ösével 10-esével vannak a pelusok. a kifogó kétezer ötszáz ft. a brendonban a legdrágább... minden bababoltban lehet kapni árat nem tudok vagyis nem mai árakat tudok. talán még a felüljáróról a város felé a szt anna utcán a bababoltban lehet kapni egy db-os kiszerelésben textilpelust van cseh és magyar tetra anyagból.

mindenhol .... a tescoban cora-ban olcsó ott 5-ösével 10-esével vannak a pelusok. a kifogó kétezer ötszáz ft. a brendonban a legdrágább... minden bababoltban lehet kapni árat nem tudok vagyis nem mai árakat tudok. talán még a felüljáróról a város felé a szt anna utcán a bababoltban lehet kapni egy db-os kiszerelésben textilpelust van cseh és magyar tetra anyagból.
Nekük a Nyugati utcai bababolt jött be legjobban eddig választék és ár szempontjából is.
igen.olcsó amit találtál.!!! a magyar tetra csak eldolgozott széllel van a boltokban a cseh meg el van szegve és vastagabb anyagú.
A kérdező hozzászólása: Akkor már innen jóval olcsóbb rendelni, nem? http://www.teszvesz.hu/item1186903432_uj_kezdocsomag_15_kis_..
Sziasztok!A nyugati utcán a bababoltban 195ft a magyar textil pelus, nekünk ilyen van , és nagyon jó minõségü.Amúgy én is szeretem azt a boltot, pont ma jártunk arra:-)

Debrecenbe hol lehet jó boxert venni, és mennyiért?

Legjobb válasz: Spárban, Tescoban lehet, pár száz Ft.

Spárban, Tescoban lehet, pár száz Ft.
Illegális boxert venni !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Akkor jarjon a pasim tangába...?
érdeklödõõõõõõ erre aszocializált [link]
A kérdező hozzászólása: Nekem ez eszembe se volt. Illegális dolgokkal meg nem foglalkozok. A barátomnak szeretnek venni alsónemût.
Mondom, Spar-ban vagy Tesco-ban lehet kapni MST márkájút, elég kényelmes.


Debrecenben hol lehet kapni béléses baseball téli kabátot? És mennyiért?

Legjobb válasz: piac utcán az egyik üzletben láttam. De amugy kimész a zsibire és ott is lehet venni.. tele vannak az üzletek az ilyesmi cuccokkal.

piac utcán az egyik üzletben láttam. De amugy kimész a zsibire és ott is lehet venni.. tele vannak az üzletek az ilyesmi cuccokkal.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Debrecenben hol és mennyiért lehet venni 15méteres internet kábelt?

Legjobb válasz: Multimedia Tower-nél (Szent Anna u. 18.) pl. lehet, 1.725 Ft-ért.

Multimedia Tower-nél (Szent Anna u. 18.) pl. lehet, 1.725 Ft-ért.
kábel boltban tudod google a barátod. http://maps.google.hu/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8..
És ha nem firefoxot használ, akkor mi van, kedves válaszoló?
google nem csak a firefoxal nyithat meg . te kis oktalan nem tudtad hogy a csiga fogtalan?

Debrecenben hol lehet kézi súlyzót venni és mennyiért?

Legjobb válasz: Szia! Rendelj az internetrõl az sokkal könnyebb és nem kell haza cipelned a súlyzókat! Innen tudsz rendelni: http://shop.builder.hu/egykezes-sulyzokeszlet-c408 http://www.insportline.hu/egykezes-szettek

Szia! Rendelj az internetrõl az sokkal könnyebb és nem kell haza cipelned a súlyzókat! Innen tudsz rendelni: http://shop.builder.hu/egykezes-sulyzokeszlet-c408 http://www.insportline.hu/egykezes-szettek

Debrecenbe hol lehet pólóra nyomtatni meg h mennyiért?

Legjobb válasz: A plázában a dum dum shopban 3000ért ha a hátuljára is akarsz akkor 4500ft.

A plázában a dum dum shopban 3000ért ha a hátuljára is akarsz akkor 4500ft.

Hol lehet gravíroztatni Debrecenben? Kb. mennyiért?

1 fém penget?t szeretznék gravíroztatni,de nem tudom hova lehetne elvinni ahol elvállalják.

Legjobb válasz: szia! van egy nagyon jó bolt ahova én folyton járok gravíroztatni, én nagyon meg vagyok velük elégedve.Gyors pontos! a Csonkatemplom mellett mögött( 1 euros üzlet és mész tovább a csonka torony oldalában) ott van!sok sikert!!

szia! van egy nagyon jó bolt ahova én folyton járok gravíroztatni, én nagyon meg vagyok velük elégedve.Gyors pontos! a Csonkatemplom mellett mögött( 1 euros üzlet és mész tovább a csonka torony oldalában) ott van!sok sikert!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!