Találatok a következő kifejezésre: De miért el előlünk a (3 db)

De miért rejti el előlünk a macskám cicáit amikor nálunk szeret lenni és állandóan a házba volt szoktatva?

Már megvan az elveszett kiscica:) A garázsban találtuk meg. Az anyja rejtette el és semmi baja. :) Ez után jobban fogok rájuk vigyázni.. és ráadásul még a nap is kisütött:) És szerintem olyan nincs, hogy az anya megöli a kicsinyeit max. nem t?rödik vele..de az én macskám okos állat kedves Bea..

Legjobb válasz: Ösztön, ennyi, az van benne, hogy a kicsiket el kell dugni. Ezen nem változtat semmi, Te is lélegzel, ver a szíved...

Ösztön, ennyi, az van benne, hogy a kicsiket el kell dugni. Ezen nem változtat semmi, Te is lélegzel, ver a szíved...
a macskuszok "finnyásak". Elõfordul, hogy nem találják elég biztonságosnak a kis kosárkát, vagy dobozt, amit kikészítettünk nekik, és ilyenkor más helyet keresnek, ahol jobban eldughatja õket illetéktelen szemek elõl. (Ez lehet akár szomszéd kandúr is, vagy a házban lakó egyéb állatok, pl. kutya, nyuszi; vagy a cicussal kevésbé foglalkozó ház ura(apuka, anyuka)). Ami meg a kölykök megölését illeti, a beteg, életképtelen állatot kiteszi az alomból, nem szoptatja, nem foglalkozik vele, és arrébb is teszi, hogy ne legyen az egészséges kicsik közt.

Miért van az, hogy a kutyám éhes (látszik rajta), de túrja el maga elől a kajás tálat?

Orrával tolja el.

Legjobb válasz: Szerintem nem éhes. Ha kajás lenne, nem finnyáskodna. :) A miénk is ilyen. Hiába van teli a tálja, nagy ívben tojik rá, de ha mást adsz neki, arra harap(na).

Szerintem nem éhes. Ha kajás lenne, nem finnyáskodna. :) A miénk is ilyen. Hiába van teli a tálja, nagy ívben tojik rá, de ha mást adsz neki, arra harap(na).
minden másban jó a koordinációjaés láthatóan eltolja a tányért nem pedig nem talál bele? De lehet egyszerûen nem megfelelõ a tálka, tegyél pár szemet a földre ha akkor sem eszi, akkor pakolj el mindent és késõbb bármi mást felaprított virsli, sajt valami add vissza a tálkában.
Játszik vele...én kutyám is tologatja az orrával a tányért sokszor, élvezi hogy zörög és ugatja is..:) Ha éhes lenne igazán, akkor rávetné magát az ételre.
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy van ahogy mondjátok. Amúgy nem, nincs semmilyen koordinációs problémája, tehát beletalálna, ha akarna. Csak ne hogy amiatt ne egyen, mert beteg. :S
Nem tudom mit adsz neki, de ha megeszik már, finomabb kaját, akkor csak egyszerûen válogatós. Tedd le elé, várj 15 percet, ha nem eszi meg akkor vedd el tõle. Következõ etetésnél tedd megint elé. Ha akkor sem eszi meg, megint vedd el tõle. Néhányszor megcsinálja, mert azt várja, hogy akkor jobbat kap, de amikor látja, hogy nem jön be a terve, meg fogja enni, mert nincs más választása.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Miért látszódhat rajtam ennyire, hogy lány létemre a lányok elől sem "zárkózok el"? és én miért csak lányoknak tetszem? (Hosszú, de érdekes)

14 éves korom óta gondolom úgy,hogy a egy lánnyal is el tudnék képzelni párkapcsolatot. Még 14 éves voltam amikor egy volt osztálytársam (lány) meghívott a szülinapjára ahol az új barátn?i is ott voltak.

Legjobb válasz: engem is folyamatosan betalálnak az ilyen leányzók, pedig nekem nincs ilyen hajlamom. szerintem egyszerûen csak mindenkinél próbálkoznak, aki tetszik neki, egyszer csak összejön, vagy nemtudom... én 100% hetero vagyok, de volt aki ezután a kijelentésem után is próbálkozott elég erõszakosan, amire nem túl kedves szavakkal elküldtem egy melegebb éghajlatra.

engem is folyamatosan betalálnak az ilyen leányzók, pedig nekem nincs ilyen hajlamom. szerintem egyszerûen csak mindenkinél próbálkoznak, aki tetszik neki, egyszer csak összejön, vagy nemtudom... én 100% hetero vagyok, de volt aki ezután a kijelentésem után is próbálkozott elég erõszakosan, amire nem túl kedves szavakkal elküldtem egy melegebb éghajlatra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!