Találatok a következő kifejezésre: Délutánra mért fel, (5 db)

Délutánra mért puffadok fel, és ugy érzem mintha repedne szét a hasam lent a babánál?

Nem pihenek eleget vagy mit?l lehet? És mennyire ba ha baj? 21 hetes kismama

Legjobb válasz: Ez a repedés-érzés nem a has keményedése? Mert akkor tényleg fontos a pihenés!!! Azt nem merném megjósolni, mekkora baj lehet, de nem kéne kipróbálni. Szóval pihenés, és ha nem múlik, orvos!

Ez a repedés-érzés nem a has keményedése? Mert akkor tényleg fontos a pihenés!!! Azt nem merném megjósolni, mekkora baj lehet, de nem kéne kipróbálni. Szóval pihenés, és ha nem múlik, orvos!
Ne ébreszd fel!Hidd el ha éhes jelzi igényét!
szerintem se keltsd fel, majd szól, ha éhes! ha valami okból mégis fel kell keltened, akkor próbáld felvenni, puszilgatni, simizni a hátát, szólítgasd a nevén. de tényleg nem érdemes felkelteni õket, sokszor csak órákig sírnak, nyûgösködnek miatta!
ne kelts fel, alvó babát tilos, tudod ;) amíg alszik pihizz, olvasgass, lazíts, ne zajongj :)
A kérdező hozzászólása: viszont õ dél óta nem evett, csak 5óra van már?
Az én lányom is szokta ezt csinálni, tiszta ideg szoktam lenni, hogy miért nem kel fel enni!Ne keltsd fel, mert csak nyügis lesz, hidd el egy párszor már én is próbáltam felkelteni, de mindig nyügis volt meg ráadásul nem is evett!Aztán én megfogadtam, hogy nem keltem fel többször!!!(Amúgy a fejét szoktam simogatni, meg a fülét)úgy szokott felkelni!
Biztosan kozbem mar felebredt a babad de ha legkozelebb is sokat alszik nem ebreszd fel ot. En egyszer ebresztettem fel a 4 hetes fiam 6 ora alvas utan de soha tobbet. :) Olyan hisztit csapott, hogy csak na, utanna zsimbes volt nem lehetett ismet elaltatni. Raadasul alig evett valamit. :) Ezek utan en hagytam aludni es soha nem volt gond belolle. Mar 6 honapos a kis dragam.
A kérdező hozzászólása: nekem már éhes volt, evett és nem is sírt:) ilyenkor se keltsem?mert õ evett akkor csak éhes volt nem?
hacsak nincs nagyon besárgulva, nem kell felkelteni. tudja õ, mikor éhes, nem fog álmában éhen halni! ha fel is kell ébresztened pl mentek valahová, akkor is csak kíméletesen: simogasd, tegyél-vegyél körülötte, vedd a kezedbe, csikizd a talpát... ne úgy riadjon fel szegény. de ha sárga, akkor kell kelteni, mert a sárgaság aluszékonysággal jár, és akkor az éhség sem ébreszti fel!
Biztos nyitva marad valami alkalmazás ami leszivja.
mamám telójával is ez volt, ugyanúgy xperia p volt. neki elõször nagyon hamar lemerült, egyszer csak meg nem kapcsot be.(mondjuk az is közrejátszhatott hogy azelõtt fél évvel beleesett a vécébe a telefon). sok minden lehet igazából a probléma oka. nem tudni


Tegnap délutanra belázasodott a fiam 40 fokra? 5 éves, adtam neki lazcsillapitot, meg hütöfürdö, egész éjszaka nem aludtunk, mert köhög, de csak szarazan. Egyszer szalad fel a laza

ma reggelre elmult a laz de a köhöges megvan semmi laz,mi lehet ez?

Legjobb válasz: Megfázott. Köhögésre robotuszin, lázcsillpító kúpagas láznál hatékonyabb. Lehet még ma is lesz láza!

Megfázott. Köhögésre robotuszin, lázcsillpító kúpagas láznál hatékonyabb. Lehet még ma is lesz láza!
Nagyon úgy tûnik, hogy vírusfertõzés.Az okoz hirtelen magas lázat, utána meg semmi... Esetleg a füle nem fáj?Mert attól is lehet.
A kérdező hozzászólása: nem fáj semmilye sem, ugyan ugy játszik mintha mi sem történt volna. csak szipog meg köhög, szarazan
Akkor biztos, hogy vírusfertõzés... Az enyém is lázas volt este, ma még nem, csak szipog, és rekedt. Mézestea, nagyadagban C-vitamin, sz.sz. lázcsillapítás és orrcsepp. Jobbulást.
Vidd el orvoshoz, ez akár még tüdõgyulladás is lehet! (Nálunk is ez volt, egy banális vírusból indult, nagyon köhögött, a helyettes doki köptetõt írt fel, de nem javult, aztán belázasodott, másnap a saját orvosunk már kezdõdõ tüdõgyulladást állapított meg)
A kérdező hozzászólása: most fejfájasra panaszkodik a fiam, megint jön a z este, es höemelkedése van 37, 5. egesz nap nem volt semmi baja
Aki a robituszint ajánlotta, az kóstolta már? Hihetetlenül rossz íze van.

Fél éves kapcsolatom van, ő volt az első, azonban 1 hete nem szexeltünk, mert nekem megvolt, viszont holnap biztos letámadom... hogy tehetném felejthetetlenné magam és barátom számára ezt a délutánt?

16 éves lány vagyok 1 hete nem szexeltem de már megvagyok hülyülve! Mit tegyek?

Legjobb válasz: A hosszú elõjáték a legjobb. Én volt, hogy bekötöttem a szemét és finomságokkal etettem, vagy finoman megkötöztem és felizgattam, vagy épp olajos masszázst kapott. A lényeg, hogy azt csináljátok, ami felizgat titeket és húzzátok sokáig..

A hosszú elõjáték a legjobb. Én volt, hogy bekötöttem a szemét és finomságokkal etettem, vagy finoman megkötöztem és felizgattam, vagy épp olajos masszázst kapott. A lényeg, hogy azt csináljátok, ami felizgat titeket és húzzátok sokáig..
Elõszõr is mi ugy szoktuk hogy pezsgõzünk elõtte egy kicsit adunk a romantikára a másik meg szépen lassan kezdjétek legyen jo hosszu elõjáték csináld azt amit szeret. Vagy kérdezd meg hogyan szeretné. Probáljatok ki valami uj pozt ami mindketottoknek bejon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!