Találatok a következő kifejezésre: Délután 5 lehet néhány (3 db)

Délután 5 körül lehet néhány kanál gyümölcsöt-zöldségpürét adni a babának? (5és fél hónapos) du. Nem nagyon akar enni, mivel ebédre teleeszi magát.

Legjobb válasz: szia Anyatejezik még, mert akkor neki az még elég. Ha nem akkor a tápszer. Pótolni lehet, de, ha nem igényli, akkor nem kell túletetni. Akkor adj, neki, ha éhes...ha, nem kell neki, akkor ne erõltesd, minek...csak kihányja..

szia Anyatejezik még, mert akkor neki az még elég. Ha nem akkor a tápszer. Pótolni lehet, de, ha nem igényli, akkor nem kell túletetni. Akkor adj, neki, ha éhes...ha, nem kell neki, akkor ne erõltesd, minek...csak kihányja..
Nyugodtan elkezdheted hozzászoktatni a másfajta ízekhez. Ha nem nagyon éhes, akkor tényleg csak ízlelgesse még egy kicsit, ne ezzel lakjon jól, ha viszont éhes, akkor egy idõ után pótlásnak is tökéletes.
Én is délután gyümölccsel kezdtem a hozzátáplálást, akkor már kevesebb volt a tejcsi, mint reggel. De ha nem kívánja, nem kell erõltetni, mi a déli evés után van, hogy csak 6 körül "uzsonnázunk", addig nem éhes.

Az orromból rózsaszín vízszerű váladék csöpög. Délután óta 5 percenként néhány csöpp. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Enyhe "orr vérzés" Hogy mitõl? Pl. stressz, ja és nem ritka jelenség.

Enyhe "orr vérzés" Hogy mitõl? Pl. stressz, ja és nem ritka jelenség.

Kedden lesz a kisfiam 3 hetes. Néhány napja reggel 8-9-től délután 5-6-ig egyfolytában fent van, mi lehet a baj?

Nem hiszem, hogy éhes, tápszerrel táplálom hozzá, kakil-pukizik rendesen, infacolt is kap a pocójára. Ha nem sír érdekl?dik, nézel?dik, kíváncsi, de szerintem nem szabadna ennyit ébren lennie. Nem iszom kávét, nem eszem már csokit sem. Ez normális, és én dramatizálom túl, vagy tényleg gyanakodnom kell valamire?

Legjobb válasz: Ha nem sír, nem nyugtalan, akkor ne aggódj. Kis kíváncsi, érdeklõdõ ez a lényeg. Nõ a súlya rendesen, eszik rendesen, akkor ne aggódj.

Ha nem sír, nem nyugtalan, akkor ne aggódj. Kis kíváncsi, érdeklõdõ ez a lényeg. Nõ a súlya rendesen, eszik rendesen, akkor ne aggódj.
Én babám sem aludt olyan sokat újszülöttnek. Nem sírt, nem volt semmi baja, csak nézelõdött. Szerencsére éjjel mindig aludt. Egy idõ után szépen beállt a napi nappali 3 fix alvás, majd napi 2 alvás, majd napi 1 alvás. Mi az, hogy nem szabadna ennyit ébren lennie??? Lehet, a te babád nem olvasta azt a szakirodalmat, amiben azt írják, hogy az újszülöttek napi 20 órát alszanak :) :) Ne aggódj, nincs semmi baja :)
az én lányom már két hetesen nem aludt nappal max fél órát...utána nem is erõltettem...elvan magának..most 6 hetes most sem alszik nappal..de legalább már éjjel úgy ahogy.nincs semmi baja sztem..nekem azt mondta a védõnõ hogy minden gyerek más már ilyenkor látszik milyen temperamentuma lesz..és mivel nálunk van a családban hiperaktív õ ezt örökölte.
Szia! Éjszaka alszik rendesen? Lehet kevés az alvás igénye a babádnak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!