Találatok a következő kifejezésre: Dél óta a hasam, (6 db)

Ma dél óta nyilallik a hasam alja. Valami baj lehet?

ma dél óta nyilallik a hasam alja,de csak akkor ha felállok. Felfázás lehet vagy valami más?

Legjobb válasz: Honnan tudjuk????? Terhes vagy? Elég fontos információ lehet, hogy ha terhes vagy, akkor mennyi idõs! Azt nem tudhatjuk, hogy felfáztál-e! (Nem nyilallik, hanem nyilall!) Hány éves vagy?

Honnan tudjuk????? Terhes vagy? Elég fontos információ lehet, hogy ha terhes vagy, akkor mennyi idõs! Azt nem tudhatjuk, hogy felfáztál-e! (Nem nyilallik, hanem nyilall!) Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: gondolom ha a terhesség rovathoz írtam a kérdést akkor igen terhes vagyok. 15 hetes
Ne szélcsövezd! Ha anyatejes, akkor akár napokig sem kakilhat. Ez normális. Tápszeres babánál is van hogy 1-2 naponta csak 1x kakil.
sztem ne aggódj lehet hogy csak holnap fog kakálni, vagy holnapután de akkor sincs semmi baj, a kizárólag anyatejes babák van hogy csak 4-5 naponta kakálnak.ez azt jelenti hogy a megevett anyatejet maximálisan feldolgozza a szerevezete. Ne aggódj!! :) Jó babázást! ( 3 gyermekes anyuka)
Szerintem ne piszkáld. Nekünk is van, hogy délben van akik aztán másnap reggelig semmi. Én már csak akkor piszkálom, ha több mint egy napig nincs kaki.
Szerintem is hagyd békén még. Van h 1 napig nem kakilnak. Nem hiszem, h feszíteni fogja, az enyém tápos baba és van h 1 nap kimarad kaki nélkül, a múltkor 2 maradt ki, de nem feszítette a pocakot.
A kérdező hozzászólása: de igy nem fogja fesziteni a hasát?
Anyatejeseknek van, hogy csak heti egyszer, és van, hogy napi 6x van széklete. Ez mind normális. Hagyd, majd megoldódik magától.
az én babám, amióta megszületett, minden másnap kakál csak. A doktornõnk szerint még akkor sincs gond, ha 3napig nincs kaki. Ne stresszeld magad, pláne ne piszkáld a babát szélcsõvel meg mindenfélével...majd kakál holnap, ha akar.
10 napos babat nem ajanlatos szelcsovezni. Semmi problema nincs azzal, ha egy- ket vagy harom napig nem kakal egy anyatejes baba. Ezt a vedono is elmondja ha megkerdezed. Bocsanat az ekezetek miatt:)

Csütörtök dél óta jóslófájásaim vannak. Van hogy 7 percenként, aztán 2 óráig semmi. Van hogy csak a keményedést érzem, van hogy fáj is a derekam, hasam alja. Volt így valaki? Mikor lett belőle baba?

36+1 vagyok ma. Tegnap voltam Nst-n azt mondták szép nagy biztos hogy rendben lesz vele minden, megszülethet, de azért nem lenne baj,ha bent maradna a 37-ig. A magneb6-ot leállították. Tapasztalatok? Vagy bármi segítség? Kicsit aggódom, és az az igazság félek is. Segítsetek ha tudtok!

Legjobb válasz: bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani

bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani
Én pont így voltam. Kereken 7 napon keresztül voltak jósló fájásaim minden éjjel. Este 10-tõl reggel 5-ig. Órát lehetett volna hozzá igazítani:) Általában 8 és 10 percenként jöttek, és napról napra erõsebbek voltak, így egyik nap be is mentem a kórházba, mert azt hittem már szülni fogok, de ismét becsapott:) . 4 napot feküdtem bent a kórházban, mivel már nem engedtek haza a 39. héten, és ez idõ alatt az éjszakai fájásokkal 3 ujjnyit tágultam. Viszont hirtelen megemelkedett vérnyomás miatt azonnal császároztak, így nem tudom mennyi ideig tartott volna még:) .

Dél óta fáj a hasam, az oldalam. Először azt hittem, a hólyagom, de alig tudok pisilni. Vesetájékra szúr bele a fájdalom, ha megmozdulok és átsugárzik a hátamba, derekamba. Miért van fájdalmam?

Legjobb válasz: menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást

menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást
hello én írtam neked az este.hogy vagy?

2 hete volt missed. ab spontán vetélésem. Ma reggel mintha megjött volna, de dél óta nincs semmi a hasam jobboldalon enyhén fájdogál. Mindezt megírtam a dokimnak aki nem reagált semmit. Akkor most mi a helyzet?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy peteérésed van. Járhat amúgy kis vérzéssel. Nem tudom volt-e mûtéted. Mert utána sokan vérezgetnek olykor-olykor. Remélem nem maradt benned semmi. De akkor lázad is lenne, úgyhogy szerintem nincs baj. Én is két hete vetéltem, de én szerencsés vagyok, mert nem volt mûtét, és spontán kiürültem. Azóta próbálkozunk... saját felelõsségre, de nekem nincs semmmi olyan tünetem, tök olyan a ciklusom mint máskor. Remélem összejön. :)

Elképzelhetõ, hogy peteérésed van. Járhat amúgy kis vérzéssel. Nem tudom volt-e mûtéted. Mert utána sokan vérezgetnek olykor-olykor. Remélem nem maradt benned semmi. De akkor lázad is lenne, úgyhogy szerintem nincs baj. Én is két hete vetéltem, de én szerencsés vagyok, mert nem volt mûtét, és spontán kiürültem. Azóta próbálkozunk... saját felelõsségre, de nekem nincs semmmi olyan tünetem, tök olyan a ciklusom mint máskor. Remélem összejön. :)

Ma viszem a babámat a dél pestibe has-koponya-csípő ultrahangra. Van időpontom, de valaki le tudná írni hogy történik? Tisztába tudom ott tenni a babót? Ráadásul kb szoptatási időben leszünk ott. Vigyek neki lefejt tejet cumisüvegben?

Legjobb válasz: Szia nekünk ugyan nem ott csinálták, és sajnos külön idõpontokat kaptam rájuk idõpontot, de nem kell félned, az egész procedúra nem tart 5 perceknél tovább. A hasi ultrahangnál a hasát kell szabadon hagyni, pelenka marad rajta, csak a hátánál kicsit lejjeb húzzák a pelust, mikor a veséket is megnézik, a koponya ultrahangnál a fej lágyrészénél vizsgálják- ezt a babák nem szeretik, általában sírnak, ha nincs cumijuk (nekünk nincs). A csípõ utrahanghoz, pedig lekell venni a pelust, úgyhogy ott tisztába tudod tenni, ha kell. Tejet vihetsz neki, az mindig jól jön, fõleg ha sírna, és kicsit megkell nyugtatni. Textil pelust mindenképp vigyél magaddal, vagy vmit amire lefekteted a kicsit, és valamit, amivel letörlöd a gélt, amivel összekenik.

Szia nekünk ugyan nem ott csinálták, és sajnos külön idõpontokat kaptam rájuk idõpontot, de nem kell félned, az egész procedúra nem tart 5 perceknél tovább. A hasi ultrahangnál a hasát kell szabadon hagyni, pelenka marad rajta, csak a hátánál kicsit lejjeb húzzák a pelust, mikor a veséket is megnézik, a koponya ultrahangnál a fej lágyrészénél vizsgálják- ezt a babák nem szeretik, általában sírnak, ha nincs cumijuk (nekünk nincs). A csípõ utrahanghoz, pedig lekell venni a pelust, úgyhogy ott tisztába tudod tenni, ha kell. Tejet vihetsz neki, az mindig jól jön, fõleg ha sírna, és kicsit megkell nyugtatni. Textil pelust mindenképp vigyél magaddal, vagy vmit amire lefekteted a kicsit, és valamit, amivel letörlöd a gélt, amivel összekenik.
Szia.Igaz hogy mi máshol voltunk de szerintem nagyjából egyformán zajlik a dolog. Nekünk szóltak hogy elõtte 1, 5órával már ne egyen a baba, a hasi uh miatt. Behívnak, levetkõzteted a picit, megvizsgálják, nálunk 10perc volt, és kész. Én utána beültem a kocsiba és megszoptattam mert nekünk is szopiidõben kellett menni.Volt anyuka aki a váróban etette meg, mert nem ért volna ki a kocsihoz, annyira éhes volt a baba.Ha nem akarod szopiztatni mások elõtt akkor fejjél neki üvegbe, csomagold be alufóliába hogy kb egy hõmérsékleten legyen és ne hidegen kelljen neki inni.Ha van termoszod az még jobb.
Szia! Mi a dél-pestiben voltunk. Minden úgy zajlott, ahogy az elõzõekben leírták. max. 5perc az egész. A vizsgálón kívül van egy pelenkázó, ott tudod rendbe tenni a picit, ha szükséges + felöltöztetni a vizsgálat után. Nyugodtan vigyél neki cumit vagy egy kis játékot, amit szeret. Én két doktornõnél voltam; mind a kettõ aranyos volt és nagyon figyelmes a picivel, tehát emiatt sem kell aggódnod. A folyosó elég nyüzsi, de ha téged nem zavar, ott is meg tudod szoptatni a picit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!