Találatok a következő kifejezésre: Dátum lekérés hogyan (1 db)

Dátum lekérés módja hogyan van PHP-ban?

Legjobb válasz: Utolsó módosítás dátuma: $utolsoModositas = strftime("%Y%m%d%H%M",filectime("konyvtar/file.html")); vagy $utolsoModositas = strftime("%Y%m%d%H%M",filemtime("konyvtar/file.html"));

Utolsó módosítás dátuma: $utolsoModositas = strftime("%Y%m%d%H%M", filectime("konyvtar/file.html")); vagy $utolsoModositas = strftime("%Y%m%d%H%M", filemtime("konyvtar/file.html"));
echo date("Y.m.d. H:i", time()); Az aktuális szerveridõt írja ki a köv. formátumban: 2008.03.07 16:19
De elég így is: date("Y.m.d H:i:s"); Y = Évszám: 2008 m = Hónap: 07 d = Nap: 25 H = Óra: 13 i = Perc: 48 s = Másodperc: 25


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Linuxban hogyan lehet megoldani ugyanazt a sort csak egyszer számolja? Többi lent

hogyan érdemes ezt megcsinálni linuxban, a lenti példában ha első számos sorra szűrök és megegyezik akkor a megszámláláskor 1-nek vegye?
1, sor 1234;8978
2, sor 3456;6788
3, sor 1234;9876
összeg csak 2 legyen mert 1 és 3. sor megegyezik.

4

Programozásban ha tizedes számot írunk, akkor a pont vagy a vessző helyes? Miért?

6

Hogy lehet megcsinálni Visual Basic-ben hogy eg Richtextbox ban egy kijelölt szövegnek állíthasd be a fontját és nem az egész szövegnek ami benne van?

Pl van egy richtextbox1 és egy előugrómenü egyik gombjával a szövegben A KIJELÖLT szövegrészlet betűtípúsát beűllíthatod fontdialog-al. Ezt hogy lehet?

0

Mire jó a c++-ban a reference?

c után tanulom a c++-t és nem erőst látom értelmét a pointerek mellett még mi újat tud behozni a referencia.

3

Egy python script futtatása olyan számítógépeken, amikre nincs Python telepítve?

Szívesen írnék olyan python scripteket, amiket azután elküldenék osztálytársaknak, haveroknak. Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen módon tudják -e ők ezeket a scripteket futtatni, a Python installálása nélkül?

4

Joomla modul elrejtése css -sel hogyan?

Az lenne a lényeg, hogy ha mobil eszközről jön valaki a Joomla (3.1) weboldalra, akkor a css elrejtené bizonyos modulokat. Ugyanakkor megjelenítené a mobilosoknak szántakat.

Ezt hogyan lehet megoldani?

9

Hogyan kell Pascalban 2 mátrixot összeszorozni?

4

Hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a (Farming szimulátor) Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni?

3

Hőmérséklet kiszámítások a. ) 10 db véletlenszerű -5 és 10°C közötti hőmérséklet b. ) Írja ki a legkisebbet c. ) Írja ki a legnagyobbat d. ) Melyik nap volt a 10 nap közül a leghidegebb e. ) Rendezzük növekvőbe a mért 10 db hőmérsékletet ?

?

1

14 napig figyeljük a hőmérsékletet ami 10-25°C os hőmérsékletet vehet fel. Az a feladat, hogy hányszor van az, hogy nagyobb az aznapi hőmérséklet, mint az átlag. Ez pascalba kell. Hogyan kell ezt megcsinálni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!