Találatok a következő kifejezésre: Dániába megyek hétre barátomhoz, mennyi pénzt (1 db)

Dániába megyek két hétre barátomhoz, mennyi pénzt váltsak át, hogy ne higgyék azt, hogy fekete munkás vagyok?

Legjobb válasz: nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.

nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.
csatlakozom az elöttem szólóhoz. Kérdezd meg a bankod, hogy mûködik-e kártyád külföldön. Ha igen, akkor felesleges 20-30 euronál több dán koronát vinni. Gyakorlatilag bármikor tudsz kártyával fizetni és pénzt a számládról levenni.
Szia! Én már jártam Dániában, relatíve sok pénzt vittem, napi 100 euró költõpénzt kettõnknek, de nem éreztem magam "gazdagnak" Szerintem Dánia egy olyan drága ország, hogy mindenképpen "magyarnak"fogod érezni magad. Viszont színes érdekes, sokféle kedves ember. De ha autóstoppol 2 átlagos jó kûlsõ megjelenésû fiatal hátizsákos túrista, az autósok "dögölj meg"jelzéssel kedveskednek gyakorta és senki nem nem állna.
Senkit nem erdekel, hogy feketemunkas vagy e, de ket hetre erdemes 1000 koronaval szamolni(ha bulizni is akarsz), ez kb 38 ezer forint.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

November elején milyen idő van Londonban? Milyen ruhákat vigyek?

3

Ti látjátok ezen a honlapon, hogy mennyi a kézipoggyász max sulya, amit felvihetek repülőgépre?

elvileg itt kéne lennie, de én sehol sem találom..

6

Mit vigyek 4 napra nyaralni Balatonra?

Tudom furi kérdés de nem akarok semmit otthon hagyni egyébként lány vagyok és 14! Létszi segítsetek! :)

10

Ezt így meg lehet tenni?

Sziasztok!

0

Mit szóltok hozzá, hogy a WizzAir augusztusra bevezette azt kísérletileg a London-Katowice járatán hogyha a kézipoggyász nagyobb, mint 42x32x25 és nem fér az ülés alá, akkor fizess 10 eurót és ha beválik a dolog, akkor az összes járatra kiterjesztik?

Ezzel gyakorlatilag ki is zárnák azokat a TESCO-s gurulós b?röndöket, amiket sok ember direkt azért vett meg, mert fel lehet vinni kézipoggyásznak. Képtelenség, hogy az beférjen az el?tted lév? ülés alá.

16

Mit jelent a B25-os pogyasz?

Foglaltam jegyet 2 szemelyre , 1 kezi p. es egy nagy.

0

Hogy lehet Görögországból sms-t írni? Mennyibe jön ki? Mik a tapasztalataitok utazás terén? Hova érdemes menni Görögországban?

8

Hova kell mennem, ha vissza szeretném váltani a megvásárolt repülőjegyeimet? (Wizzair)

Nem szeretnék telefonálgatni, személyesen szeretnék intézkedni. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az eredeti összeget már nem látom viszont maradéktalanul.

14

S. O. S -> RAB szigeten jó szállás, apartman, minél közelebb a parthoz, ha lehet akkor homokos, pici babával?

Szepetember elején mennénk, nem ragaszkodunk annyira ehhez a szigethez, de pici babával nem mennénk nagyon messzebbre. Ha valaki esetleg tud még ajánlani olyan helyet ami ilyenkor még jó és homokos part közel van a házhoz, és Bp.-t?l nincs messzebb 5-600 km-nél, akkor írjon!

1

A ryanair járatán a kézipoggyászba, a lezárt folyadékos tasakba tehetek körömlakkot? Feladandó poggyászom nincs.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!