Találatok a következő kifejezésre: Dániába megyek hétre barátomhoz, mennyi pénzt (1 db)

Dániába megyek két hétre barátomhoz, mennyi pénzt váltsak át, hogy ne higgyék azt, hogy fekete munkás vagyok?

Legjobb válasz: nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.

nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.
csatlakozom az elöttem szólóhoz. Kérdezd meg a bankod, hogy mûködik-e kártyád külföldön. Ha igen, akkor felesleges 20-30 euronál több dán koronát vinni. Gyakorlatilag bármikor tudsz kártyával fizetni és pénzt a számládról levenni.
Szia! Én már jártam Dániában, relatíve sok pénzt vittem, napi 100 euró költõpénzt kettõnknek, de nem éreztem magam "gazdagnak" Szerintem Dánia egy olyan drága ország, hogy mindenképpen "magyarnak"fogod érezni magad. Viszont színes érdekes, sokféle kedves ember. De ha autóstoppol 2 átlagos jó kûlsõ megjelenésû fiatal hátizsákos túrista, az autósok "dögölj meg"jelzéssel kedveskednek gyakorta és senki nem nem állna.
Senkit nem erdekel, hogy feketemunkas vagy e, de ket hetre erdemes 1000 koronaval szamolni(ha bulizni is akarsz), ez kb 38 ezer forint.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten hol lehet THB-t váltani?

3

Wizz Airnél egyáltalán nem vihetek folyadékot?

Egy üveg aszút vinnék ajándékba. Tudom, hogy a kézipoggyászban tilos, de Wizz Airrel utazom, és azt írják, hogy a feladott poggyászban se szállíthatok folyadékot. Másoktól meg hallottam, hogy a feladott poggyászban vitték. Most akkor lehet vinni vagy nem?

8

Kézipoggyászba mehet tea vagy felejtsem el?

tudom, hogy ételt, italt mindig elkoboznak...

7

Ki éjszakázott már reptéren?

eggel 8kor indul a gépem és én már éjfélkor a reptéren leszek...

15

Mi ez? --> 1 x Web Check in?

yanair-nél nézegettem a jegyeket, és minden jegyre rájön még 6 euro web check in...

5

Ha foglalok helyet a Wizzair-en, interneten, akkor az ár, amit kiírnak, az a teljes ár, vagy még jönnek rá ilyen-olyan további díjak ( pl. poggyászdíj, nem túlsúlypótlék, hanem simán a poggyászdíj, és egyéb díjak)?

Mert ha rámegyek a honlapra, és beírom, hogy pl London-Luton, akkor kiad egy árat(pl 10000 ft). És ez már a teljes ár, vagy még erre jönnek a további díjak?

4

Más országban nincs olyan sikló, mint ami Magyarországon van, Pesten?

11

Mennyiből jönne ki a M. vásárhely-Bp. (Wizzairrel) út?

Azt hallottam, hogy sok plusszköltséggel járna az internetes jegyáron felül. Ki mit mond?

6

Mikortól van külföldön utószezon?

Gondolom mindenhol más, csak úgy átlagban...

8

Az Easyjet csak Ferihegy 1-ről indul és csak oda érkezik?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!