Találatok a következő kifejezésre: Dániába megyek hétre (1 db)

Dániába megyek két hétre barátomhoz, mennyi pénzt váltsak át, hogy ne higgyék azt, hogy fekete munkás vagyok?

Legjobb válasz: nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.

nem fognak annak nézni, mert unios tagország így akkor mßesz jössz amikor akarsz, és tartozkodhatsz amig akarsz. (max 3 hónap után be kell jelentkezni). de a pénz manapság egyik orszßagba sem számit, mert pl én taxira valót viszek ha esetleg a taxis nem fogad el kártyát. aztán minden kártyával. annyit vigyél amennyit költeni akarsz. ha úgy gondolod a paid meghív mindenre akkor csak max amit haza akarsz vinni, de ha mondjuk flesbe akartok mondjuk mozizni vagy muzeumozni, akkor vigyßel jó sokat.
csatlakozom az elöttem szólóhoz. Kérdezd meg a bankod, hogy mûködik-e kártyád külföldön. Ha igen, akkor felesleges 20-30 euronál több dán koronát vinni. Gyakorlatilag bármikor tudsz kártyával fizetni és pénzt a számládról levenni.
Szia! Én már jártam Dániában, relatíve sok pénzt vittem, napi 100 euró költõpénzt kettõnknek, de nem éreztem magam "gazdagnak" Szerintem Dánia egy olyan drága ország, hogy mindenképpen "magyarnak"fogod érezni magad. Viszont színes érdekes, sokféle kedves ember. De ha autóstoppol 2 átlagos jó kûlsõ megjelenésû fiatal hátizsákos túrista, az autósok "dögölj meg"jelzéssel kedveskednek gyakorta és senki nem nem állna.
Senkit nem erdekel, hogy feketemunkas vagy e, de ket hetre erdemes 1000 koronaval szamolni(ha bulizni is akarsz), ez kb 38 ezer forint.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Voltál, esetleg tervezel Törökországba nyaralni menni? Segítség!

Tudna itt nekem ajánlani korrekt, megfizethető szállást? Ki melyik utazási irodát ajánlaná? Repülővel tervezzük az utat, de hiába keresgélek, nem találok normális utazási irodát ami ne 500 ezerért vinne...... egy hétre. 1-2 hétre szeretnénk menni 2-3-an. (Julius végé Aug. elején szeretnénk menni ) Mindenhol csak májusi indulásokat találok:S Ti mennyiből jöttetek ki? Milyen maga az ország? Melyik részen voltatok? Mindenre kiváncsi vagyok, akinek van kedve, mesélhetne. Köszönöm:)

3

Hogyan lehet neten keresztül repülőjegyet vásárolni? Kanadába szeretnénk utazni, de nem akarnám elrontani.

3

Mennyi az időeltolódás Szaúd -Arábia (Jiddah) és Mo. Között?

Ha itt este 11 van,akkor ott....?

1

Utaztál már úgy idegen országba, hogy nem beszéltél semmilyen idegen nyelvet?

Szeretnénk a barátommal elutazni valahová a nyáron, mert ahogy néztem a ryanair-nél most nagyon olcsóak a jegyek. Viszont nem beszélünk sajnos idegen nyelveket. De hát gondolom azért csak nem mi lennénk az elsők a világon akik így utaznak:) Milyen tapasztalatod van ilyen téren? Így is lehet boldogulni mondjuk egy hétig? Köszi a válaszokat.

4

Kell vízum 1-2 hónapos angliai nyaraláshoz?

4

Hogy történik egy Au Pair fizetésnapja? Készpénzben kapja vagy a számlájára teszik vagy hogy?

Mi a garancia rá, hogy mindig rendesen kifizetnek? Köszönöm előre is a válaszokat! :)

3

Szükségem van orosz vizumra, hogyha csak átszállok Moszkvában a kubai gépre és 13 órát kell a Sheremetyevo reptéren töltenem?

Aeroflottal mennék Havannába moszkvai átszállással (mert 100.000 Ft-al olcsóbb volt, mint a többi társaság kubai gépe), ilyen esetben kell valamilyen orosz vizum?

2

Transavia-val valakinek tapasztalata?

Amszterdamba mennék, eddig mindig KLM-mel utaztam, de most horror áron lenne, a Transavia meg jóval olcsóbb.

0

Izraelbe kell vízum?

10

Utlevelet postan kuldik ki vagy be kell erte menni szemelyesen?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!