Találatok a következő kifejezésre: Cumis-üvegre milyen a (4 db)

Hogy sterilizáljátok a cumit, cumis üveget? Milyen módszert használtok?

Legjobb válasz: Mikrós sterilizálóval, Avent Express II-m van. Van itthon Chicco sterilizáló folyadék is, de nem szeretem. Olyan, mintha rajta maradna a sterilizált cuccokon. Vagyis az illata mindenképp. Pedig az elõírtnak megfelelõen használom.

Mikrós sterilizálóval, Avent Express II-m van. Van itthon Chicco sterilizáló folyadék is, de nem szeretem. Olyan, mintha rajta maradna a sterilizált cuccokon. Vagyis az illata mindenképp. Pedig az elõírtnak megfelelõen használom.
Én kifõzöm. Fedõ alatt, 2-3 perc. És teszek bele pár csepp ecetet, így nem lesz vízköves semmi.

Cumis-üvegre milyen cumi a legjobb ujszülöttnek?

Legjobb válasz: Szilikon anyaguak jobbak, bababarátabbak mint a többi.

Szilikon anyaguak jobbak, bababarátabbak mint a többi.
Babája válogatja, van amelyik baba a NOUK féle ciciformára emlékeztetõt, van olyan baba aki a hagyományosat kedveli. Lehet sima vagy szilikon, az utóbbi jobb, mert sokkal tartósabb és nem málik szét a kicsi szájában, ha már régi.
Mindenképpen a legkisebbet vedd meg, a 0-3 hónaposnak valót, attól is függ, hogy mit akarsz adni a cumisüvegbõl, mert van tejes is, meg teás is. A szilikon cumit jobban bírja a strapát, a latex viszont puhább. Bár az én fiamnak a cumisüveghez szilikon van, a játszócumija meg latex, egyszerre vettem õket, de mind a kettõ jól bírja, mind a kettõt szereti.

Milyen markaju cumis uvegeket, illetve cumikat hasznaltok? Koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Cumi: Nuk, Mam Cumisüveg: Tommee Tippee

Cumi: Nuk, Mam Cumisüveg: Tommee Tippee
Avent
Csak MAM.
Eleinte Avent cumisüveg volt, de váltottunk Nuk anti-colic-ra. Cumi pedig Tommee Tippee, Ortodent.
Babynova, Nuk és pár helyi márka (Románia). De amíg itt nem olvastam róla, eszembe sem jutott márkához kötni a cumisüveget és cumit. Azóta sem márka után vásárolok.
Avent mindkettõ
Cumi:Nuk Cumisüveg:Tommy Tippee
Cumisüveg: avent cumi: gyógyszertárban kapható, hagyományos cseresznye (mást nem fogad el)


Milyen gyakran fertőtlenititek a cumiját a babának? és a cumis üveget?

Legjobb válasz: ok,de mivel sterilizálod ki?mibe teszed õket hogyan mososd? nekem még nem született meg

A kérdező hozzászólása: ok, de mivel sterilizálod ki?mibe teszed õket hogyan mososd? nekem még nem született meg
4 hós a lányom, de én minden este össze szedem õket s kisterilizálom.
Nekem van Chicco-s fertõtlenítõ folyadékom. Kb 1-2 naponta cserélem. Ebbe teszem bele a cumit, cumisüveget vagy bármit, ami sterilizálni szeretnék. Azt a következõ használatig, vagy fél óráig hagyom benne, majd bõ vízzel elmosom. Nekem ez vált be. A cumiknak sincs semmi bajuk tõle, nem úgy, mint a forralásnál! Egy üveg folyadék elég sokáig elég! Kb 2 hónapig.
az elso 3 honapban minden hasznalat utan kifoztem a tejesuvegeket es a fejot is, aztán már csak napi 1x, majd kb 1 honap után már ennyire sem. jo forro vízzel mosom el már csak és azzal is oblítem ki. nem használtam sterilizálot, forro vízben foztem át mindent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!