Találatok a következő kifejezésre: Cumisüvegen az cumit hány hónapos (2 db)

Cumisüvegen az 1-es cumit hány hónapos korig használjuk?

Lányom 4 hónapos, arra gondoltam ideje lenne lecserélni 2-esre...

Legjobb válasz: hát idejelenne..3 hós korig van. Ha viszont a 2-es neki túl gyors akkor csak gyakoroljátok a váltást és ne erõltesd, ha neki az 1-es a kényelmes.

hát idejelenne..3 hós korig van. Ha viszont a 2-es neki túl gyors akkor csak gyakoroljátok a váltást és ne erõltesd, ha neki az 1-es a kényelmes.
Megpróbálhatod. De kb 6 hónapos korig javasolják. Én kipróbáltam mikor 4 hónapos volt a kisfiam és nagyon ömlött neki belõle. Így még várunk vele.
Az egyest 1 hónapig használtuk, aztán 2 lyukúra cseréltük. Mi most, 3 hónapos korában már a 3 lyukút kezdtük használni, és egy-két etetés után már simán ment neki ezzel is. 2 lyukúval pedig a vizet adom neki.

Hány hónapos kortól kell leváltani a Milupa 1 tápszert 2 re? Azt is felírja a dokibácsi? Jó éjt tápszereket is felírhatja a doki vagy nem? Mikor kell 2luku cumira váltani a cumisüvegen?

Legjobb válasz: az 1-es az 6 hósig jó,de felirja az orvos a 2-est.mi nem 2 lukúra cseréltük,hanem vonalasra,azon 3 féle mód van és ahogy nõ úgy lehet forgatni(avent).mi 3-4 hósan váltottunk,mert teljesen kifáradt mire megitta a tápit.

az 1-es az 6 hósig jó, de felirja az orvos a 2-est.mi nem 2 lukúra cseréltük, hanem vonalasra, azon 3 féle mód van és ahogy nõ úgy lehet forgatni(avent).mi 3-4 hósan váltottunk, mert teljesen kifáradt mire megitta a tápit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!