Találatok a következő kifejezésre: Cumisüvegen az cumit hány (4 db)

Cumisüvegen az 1-es cumit hány hónapos korig használjuk?

Lányom 4 hónapos, arra gondoltam ideje lenne lecserélni 2-esre...

Legjobb válasz: hát idejelenne..3 hós korig van. Ha viszont a 2-es neki túl gyors akkor csak gyakoroljátok a váltást és ne erõltesd, ha neki az 1-es a kényelmes.

hát idejelenne..3 hós korig van. Ha viszont a 2-es neki túl gyors akkor csak gyakoroljátok a váltást és ne erõltesd, ha neki az 1-es a kényelmes.
Megpróbálhatod. De kb 6 hónapos korig javasolják. Én kipróbáltam mikor 4 hónapos volt a kisfiam és nagyon ömlött neki belõle. Így még várunk vele.
Az egyest 1 hónapig használtuk, aztán 2 lyukúra cseréltük. Mi most, 3 hónapos korában már a 3 lyukút kezdtük használni, és egy-két etetés után már simán ment neki ezzel is. 2 lyukúval pedig a vizet adom neki.

Melyik cumi kompatibilis más cumisüvegekkel is? A cumisüvegek közül melyik a legszélesebb és az hány cm átmérőjű, hogy olyan cumisüveg-melegítőt vegyek amibe belefér.

Leginkább a hasfájásgátlós cuclikat részesíteném el?nyben (Avent,Mam, Nuk, TommeeTippee, ismertek még másikat?)

Legjobb válasz: Olyan a szelepe, hogy a baba ne nyeljen vele levegõt. Más kérdés, hogy ettõl fáj a legritkábban a pocak, de ez már biztos üzleti titok.. :D Miért kell cumisüveg? Ami márkát felsoroltál, azok általában nem kompatibilisek egymással - különben megint csak nem lenne üzlet. :) Én anno Aventet vettem, annak relatíve széles az üvege és pl. a cumisüveg-tartónkba bele sem fért. Más kérdés, hogy egyik sem kellett szinte soha. :) Szerintem külön nem érdemes melegítõt venni, hacsak nem tudod elõre biztosan, hogy nem fogsz szoptatni. Vagy ha mindenképp, akkor inkább többfunkciós készüléket, az talán jobban megéri az árát. Nekem 4 funkciós olasz gépem volt és nem is drágán, azt már legalább ki tudtam használni, bár az üvegmelegítõ így sem kellett.

Olyan a szelepe, hogy a baba ne nyeljen vele levegõt. Más kérdés, hogy ettõl fáj a legritkábban a pocak, de ez már biztos üzleti titok.. :D Miért kell cumisüveg? Ami márkát felsoroltál, azok általában nem kompatibilisek egymással - különben megint csak nem lenne üzlet. :) Én anno Aventet vettem, annak relatíve széles az üvege és pl. a cumisüveg-tartónkba bele sem fért. Más kérdés, hogy egyik sem kellett szinte soha. :) Szerintem külön nem érdemes melegítõt venni, hacsak nem tudod elõre biztosan, hogy nem fogsz szoptatni. Vagy ha mindenképp, akkor inkább többfunkciós készüléket, az talán jobban megéri az árát. Nekem 4 funkciós olasz gépem volt és nem is drágán, azt már legalább ki tudtam használni, bár az üvegmelegítõ így sem kellett.
Ha szoptatni szeretnél, ameddig csak lehet, akkor a pótlást ne üvegbõl add, mert esetleg leszokhat a babád az anyamellrõl! Mivel kezdõ anyuka vagy, melegen ajánlom, hogy a szoptatásnak is olvass utána! A sok fölösen beszerzett/beszerzendõ ketyere helyett inkább erre "gyûjts" elõre - én is sok gondtól kíméltem volna meg magam, ha hamarabb kapcsolok. :)
Hasfájásgátló??mégis mitõl? :D ja értem, ez is egy üzleti fogás.. :) )
Én egyik cumit sem tudtam rárakni másik márka üvegére, erre nagyon jól ügyelnek, hogy ne legyenek kompatibilisek! :( Nekem az avent-es cumisüvegek és tejtárolók váltak be, elég széles a szájuk, az én nagy kezem is belefér. Cumisüveg melegítõt sosem használtam, bár sokat kellett üvegbõl etetnem, de azok a kis mennyiségek amiket a baba evett simán megmelegedett 1-2 perc alatt még a meleg csapvízben is.
Bizonyára tudod, hogy jó a szelep, hisz azért vetted, nem? :) ) Nem írom le a tapasztalatomat, van egy érzésem h felesleges. A hatalmas nyereményedhez azonban szeretnék gratulálni :D nagy királyság:) )

Aki cumisüvegben adta a sinlacot, az hogy tudta megcsinálni úgy hogy átférjen a cumin? (mennyi vízhez hány kiskanál sinlacot tett, és hanyas cumit használt? .

Legjobb válasz: 1-es cumisüvegünk van, a legkisebb. Nem akartam újat venni, így ollóval kicsit megnagyítottam a lyukat. Amúgy ugyanúgy adagolom, mintha tápszer lenne.

1-es cumisüvegünk van, a legkisebb. Nem akartam újat venni, így ollóval kicsit megnagyítottam a lyukat. Amúgy ugyanúgy adagolom, mintha tápszer lenne.
A kérdező hozzászólása: koszonom :-)


Hány hónapos kortól kell leváltani a Milupa 1 tápszert 2 re? Azt is felírja a dokibácsi? Jó éjt tápszereket is felírhatja a doki vagy nem? Mikor kell 2luku cumira váltani a cumisüvegen?

Legjobb válasz: az 1-es az 6 hósig jó,de felirja az orvos a 2-est.mi nem 2 lukúra cseréltük,hanem vonalasra,azon 3 féle mód van és ahogy nõ úgy lehet forgatni(avent).mi 3-4 hósan váltottunk,mert teljesen kifáradt mire megitta a tápit.

az 1-es az 6 hósig jó, de felirja az orvos a 2-est.mi nem 2 lukúra cseréltük, hanem vonalasra, azon 3 féle mód van és ahogy nõ úgy lehet forgatni(avent).mi 3-4 hósan váltottunk, mert teljesen kifáradt mire megitta a tápit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!