Találatok a következő kifejezésre: Cukorterhelésnél a vérvétel (3 db)

Cukorterhelésnél a két vérvétel között lehet inni?

Holnap megyek, és már el?re félek, mert elég válogatós a gyomrom, és a cukros lötty nem túl bizalomgerjeszt?.

Legjobb válasz: Igen lehet ,de csak ásványvizet. Annyira nem vészes kilehet birni. Sokkal rosszabra számitottam.

Igen lehet , de csak ásványvizet. Annyira nem vészes kilehet birni. Sokkal rosszabra számitottam.
Csak vizet!
Én a múlt héten voltam Pécsen a Megyeiben. Ott nem lehetett elõtte és a két vérvétel között sem inni semmit. De ne izgulj, én is rosszabbra számítottam és egyátalán nem volt vészes. Itt lehetett citromot vinnem és belenyomni a cukros vízbe. Így könnyebb volt meginni.Boldog babavárást. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mondjuk, ha lehet vizet inni a vérvételek között, akkor ennyi erõvel lehete a 7, 5 dkg cukrot fél liter vízben is feloldani + citromlé, és akkor valódi limonádét innánk:) Kár, hogy nem várnak tõlem ilyen reformokat:)
Max 1 pohár vizet lehet inni vérvétel elõtt. Én így tudom, és a két óra alatt mozogni sem szabad. Én majdnem egy fél liter vizet ittam meg, és magas is lett a terhelt cukrom. De ott kérdezd meg, mikor leveszik az elsõ vért. Az a biztos!!!
Én meg pont leszartam, hogy nem ihatok vizet. Pont a víztõl megy fel a cukor????? Akkor a napi 3l ásv
ányvízzel ártok a babámnak:)

Cukorterhelésnél a reggeli vérvétel után egyből meg kell inni a cukros löttyöt vagy rá 1 órára? Azt követően 1 óra múlva nézik a vércukrot ismét?

Legjobb válasz: Én más miatt voltam terheléses vizsgálaton tavaly.Akkor levették a vért és rögtön meg kellett inni.Itt nem tudom,így mûködik-e.

Én más miatt voltam terheléses vizsgálaton tavaly.Akkor levették a vért és rögtön meg kellett inni.Itt nem tudom, így mûködik-e.
én a mávban voltam.ott levették a vért megittam a lötyit azonnal és 2 óra múlva megint vért vettek
Szia!Én 2 hete voltam a kispesti sztk-ban, ott rögtön a vérvétel után meg kellett inni a fél liter szirupot (benn a rendelõben), aztán kiküldtek 2 órát ülni és utána megint vérvétel. 26+5hetes pocis
Vérvétel, és ha ennek az eredménye jó, akkor cukros víz(ez egy óra mire megvolt az eredmény)aztán 2 órát nem ehettem és utána vérvétel ujra. Nálunk igy ment.

Cukorterhelésnél az első vérvétel ott mennyi a jó eredmény?

Legjobb válasz: Úgy érted az éhgyomorra levett? Azt hiszem normál esetben 5,9 alatt kell lennie.

Úgy érted az éhgyomorra levett? Azt hiszem normál esetben 5, 9 alatt kell lennie.
igen, 5, 9, de vhol 6-ig is elfogadják. terhelés utáni 7, 8ig jó.
A kérdező hozzászólása: Akkor az enyém jó :) 4, 5. Második nem lett csinálva
a 4, 5 tökéletes. :) cukorterhelésre mikor kell menned?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom még. Most kedden volt a vérvétel. Nõgyógyász meg majdnem 2 hét múlva rendel.
Második hogyhogy nem lett csinálva? Akkor nem terheltek. A 4, 5 teljesen tökéletes. nálunk az éhgyomrival5, 8 a határ a terhelés utáni (2 órás) érték meg 7, 8 alatt kell, hogy legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!