Találatok a következő kifejezésre: Cukkinit zsengét kell (2 db)

Cukkinit (zsengét) meg kell hámozni?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy nem kell!

Szia! Én úgy tudom, hogy nem kell!
Ha rántva fogyasztod, akkor nem kell meghámozni, hiszen a héjában van a legtöbb vitamin. Azonban ha salátát készítesz belõle érdemes meghámozni, mert nyersen a héja enyhén kesernyés. (salátanak kockára vágva az igazi, vmilyen öntettel koronázva)
Én rántani szoktam és meghámozom. Ez olyan, mint az uborka, van aki meghámozza, van aki nem...
A gyenge cukkínit, mi nem szoktuk sütés, vagy grillezés elõtt hámozni, sõt a magja is benne marad! Csak alaposan megmossuk, felkarikázzuk, és fûszerezzük.
Zsenge cukinit nem kell meghámozni vagy szeletekre vagy hasáborra vághatod

Cukkinit babámnak hogy lehet adni? Ki kell szedni a magos részét akkor is ha az még zsenge vagy turmixolhatom azzal együtt.

Legjobb válasz: meghámoztam kiszedtem a magházat megföztem édes dolggal összekevertem ugy adtam vagy megpcoltam fóliával teritett tepsire tette be a sütöbe ici oici olaj rá és ennyi magházat kivezsem ha öreg ha nagyon zsenge akkor nem kell

meghámoztam kiszedtem a magházat megföztem édes dolggal összekevertem ugy adtam vagy megpcoltam fóliával teritett tepsire tette be a sütöbe ici oici olaj rá és ennyi magházat kivezsem ha öreg ha nagyon zsenge akkor nem kell
Én nem szedtem ki a magját ezeknek a pici cukkiniknek. Felvágva összefõztem egy krumplival, turmix és kész a fõzelék. Nagyon szerette a babám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!