Találatok a következő kifejezésre: Csutortokon ment a (13 db)

Az osztálytársam tesója csütörtök este hányt, és ment a hasa. Pénteken az osztálytársam után ittam és ma ( kedden) ő is hányt és ment a hasa. Mennyi az esély rá hogy elkaptam a vírust, és ha igen akkor kijött volna e már? Nagyon félek, hogy elkaptam!

Legjobb válasz: Nyugi biztos,hogy nem:) lehetõleg minél többször mosd a kezed és most egy pár napig ne legyél a közelükbe.:) Ezek a vírusok általába este meg éjszaka jönnek ki!! Amúgy én is parázok ezektõl a vírusoktól!!!!:)

Nyugi biztos, hogy nem:) lehetõleg minél többször mosd a kezed és most egy pár napig ne legyél a közelükbe.:) Ezek a vírusok általába este meg éjszaka jönnek ki!! Amúgy én is parázok ezektõl a vírusoktól!!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ! :) nem kaptam el...:) akkor nem vagyok egyedül.:) és vajon meddig tart még ez a járvány ? :/
:) azt sajnos nemtudom, szerintem már nem sokáig , mert itt a nyár:) ))

Kedden kezdett el leesni a hőm, és csütörtökön volt a legalacsonyabb. Pénteken már fel is ment ismét. Hasmenés befolyásolhatja a megtermékenyítést?

Az a gondom, hogy pont azon a két napon (csüt, . pént), amikor lehetett a peteérésem, nagyon hasmenésem volt, és valahol olvastam, hogy befolyásolhatja ez a megtermékenyítést. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy befolyásolja. Annál is inkább, mert a peteérés is okozhatta a hasmenést. Nekem is mindig hasmenéssel reagál a szervezetem a megváltozott hormonszintre. Mensikor is mindig ment a hasam. Sok sikert, remélem, összejött a baba, szurkolok!

Nem hinném, hogy befolyásolja. Annál is inkább, mert a peteérés is okozhatta a hasmenést. Nekem is mindig hasmenéssel reagál a szervezetem a megváltozott hormonszintre. Mensikor is mindig ment a hasam. Sok sikert, remélem, összejött a baba, szurkolok!
A hasmenés nem folyásolja be a megtermékenyítést, viszont lehet PÉ elõjele.
van esetleg görbéd, szivesen megnézném, akkor talán többet tudnék mondani :-)
A kérdező hozzászólása: Csaolom a görbémet.Érzékeny a cicim, rózsaszínes folyásom van és fáj a derekam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4a6578ee05851a31cdce45..
Talán. Görbébõl csak késõbb lehet biztosan megmondani, amikor már 4-5 napja fenn van a hõ.


Valaki megtudja mondani hogy csütörtökön debrecentől békéscsabáig mikor mennek a buszok?

Legjobb válasz: Sajnos a GYK valamiért nem engedi linkelni az oldalt (félnek, hogy egy menetrendkeresõ bepereli õket), ezért írd be a böngészõdbe, hogy www.menetrendek.hu és ott válaszd ki a Volán menetrendet. Ott meg tudod nézni Te is.

Sajnos a GYK valamiért nem engedi linkelni az oldalt (félnek, hogy egy menetrendkeresõ bepereli õket), ezért írd be a böngészõdbe, hogy http://www.menetrendek.hu és ott válaszd ki a Volán menetrendet. Ott meg tudod nézni Te is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
http://www.hajduvolan .hu itt beirod a menetrend keresõbe a dolgokat és kiadja
A kérdező hozzászólása: és azt megtudjátok mondani h mennyi a jegy ára oda vissza ?:)
második vagyok: Kilométertõl függ. Ha bemész a debreceni buszállomás várótermében középen van egy tábla, ott vannak kiírva ezek a dolgok, hogy melyik mennyibe kerül. 20 km-re egy teljes árú 370 forint, akkor nem tudom B.csaba mennyi km
A kérdező hozzászólása: 119.7km amugy
Elsõ vagyok. Ezen a linken ezt is megtalálod: http://www.volan.hu/dijszab/jegyar2012.pdf
A kérdező hozzászólása: köszi szépeen :)

Csutortokon ment el a menzim, de azota is neha gorcsol egy picit a hasam, folyton éhes vagyok és a hasam is olyan, mintha a mensimnek kellene megjonnie. A teszt negatív. Elfogadjam a teszt eredményét, vagy reggel csináljak új tesztet?

Tegnap írtam és a tanácsotokra csin. tesztet, de nega lett. Pedig olyan fura érzésem van.Mintha a hasamalja "felpuffadt" volna és folyton pisilni kell. Most mi a teendo ilyenkor. Mintha bármelyik pillanatban megjonne a havim.

Legjobb válasz: Meli vagyok, koszonom mindenkinek a tanácsokat, orulok, h itt ilyen aranyos és segítokesz noktol tudok tanácsot kérni!!!!!! :))

A kérdező hozzászólása: Meli vagyok, koszonom mindenkinek a tanácsokat, orulok, h itt ilyen aranyos és segítokesz noktol tudok tanácsot kérni!!!!!! :) )
szia! attól függ milyen tesztet vettél, én olyan tesztet csináltam amit a nap minden szakában lehetett használni. Ha meg furcsa érzésed van és másodszorra is neg. lett a teszt azért menj el orvoshoz az többet tud mondani! 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A gyogyszertárban csak 2 fajta volt:RapiClear classic-ezt csináltam és a GS Mamatest Comfort.Mind a 2-ot lehet barmikor használni, de én reggel csináltam.Megcsináljam a másikat holnap?
Szia Meli! Na végre!!!Már nagyon vártalak!Sajnálom, hogy nega lett, de ez lehet rossz eredmény is!Egy nõ hallgasson a megérzéseire, de ne holnap tesztelj, hanem csütörtökön.A hcg másfél naponta duplázódik a szervezetedben!szurkolok, és irj mindenképp!puszika
A kérdező hozzászólása: Csak bírjam ki csutortokig. Abban bízok, h a teszt volt rossz... Bocsi, h így megvárattalak!! :)
Drága Meli!Nagyon izgulok érted!Ne idegeskedj, holnap már csütörtök.Én a Clear Blue terhességi tesztet ajánlom!Az legmegbízhatóbb.puszika
A kérdező hozzászólása: sziasztok. Csináltam tesztet, sajna negatív. :( De megfogadtam, h nem szomorkodom, hisz ebben a honapban sikerulhet. A ciklus. hu szerint febr. 4-én lesz peteérésem, de biztos ami biztos a párommal 2 naponta egyutt vagyunk, és megprobálunk nem a babára gondolni, hanem az élvezetre oszpontosítunk. Majd meglátjuk...
Szia Meli!Nagyon sajnálom, de fel a fejjel!Hidd el egyszer sikerülni fog, csak próbálj ne gondolni rá!! Puszillak

Kb 12 percenként megkeményedik a hasam viszont nem fáj, nem is ment el még a nyákdugó. Csütörtökön még teljesen zárt volt a méhszáj. Kb mennyi lehet még hátra? 38. héten járunk

Legjobb válasz: Szia! Ezt nehéz megmondani. Nekem szülés elõtt 8 héttel ilyen sûrûn keményedett a hasam, amikor hideg front jött. A külsõ méhszájam már 18 hetesen kinyílt. A belsõ pedig a 35. hét táján, amibõl semmit nem vettem észre. Én gyógyszert is szedtem a keményedések miatt. a dokim végig koraszüléssel ijesztegetett... Na, erre fel, 40+4re szültem. Amikor elértem a 40.hetet, befektetett, és a kórházban mindenféle "praktikával" próbálták elõcsalogatni a manót! Az, hogy csütörtökön még zárt volt a méhszáj, nem jelent semmit! A szülésem alatt sem voltak fájásaim, NST semmit nem mutatott. Csak lent éreztem, hogy ekõ akar bújni:) Szóval, sose lehet tudni, hogy mikor indul be a szülés! És fõleg azt nem, hogy hogyan:) Kitartás, már nincs sok hátra! Drukkolok Neked:)

Szia! Ezt nehéz megmondani. Nekem szülés elõtt 8 héttel ilyen sûrûn keményedett a hasam, amikor hideg front jött. A külsõ méhszájam már 18 hetesen kinyílt. A belsõ pedig a 35. hét táján, amibõl semmit nem vettem észre. Én gyógyszert is szedtem a keményedések miatt. a dokim végig koraszüléssel ijesztegetett... Na, erre fel, 40+4re szültem. Amikor elértem a 40.hetet, befektetett, és a kórházban mindenféle "praktikával" próbálták elõcsalogatni a manót! Az, hogy csütörtökön még zárt volt a méhszáj, nem jelent semmit! A szülésem alatt sem voltak fájásaim, NST semmit nem mutatott. Csak lent éreztem, hogy ekõ akar bújni:) Szóval, sose lehet tudni, hogy mikor indul be a szülés! És fõleg azt nem, hogy hogyan:) Kitartás, már nincs sok hátra! Drukkolok Neked:)
Ja, és nekem a nyákdugóm sem ment el! Magzatviz sem szivárgott! Semmi extra elõjele nem volt a szülésnek. Csupán annyi, hogy egyre sûrûbben éreztem lent azt a furcsa feszítést... ekkor volt 3 ujjnyi a méhszáj, majd a doki burkot repesztett, kaptam egy szurit is akkor, hogy még gyorsabb legyen a szülés és fél órán belül már felsírt a manó:) Elsõ válaszoló voltam
Ha rendszeres az érzés, menj orvoshoz! Van, aki úgy vajúdik, hogy észre sem veszi:-)
Mensi után 1 nappal szinte lehetetlen terherbe esni.
Ha nem is zárható ki a terhesség, ebben az esetben annyira minimális az esélye, hogy annyira peches nem lehetsz!! Szerintem nyugodj meg, mert az idegeskedés csak bekavar a ciklusodba.

Volt-e már valakinek bartolini tályog kitisztítása, a dokim csütörtökön csinálja érzéstelenítéssel mert még szoptatok, A duzzanat és a csomó már kisebb és lejeb ment tapasztaltatok ilyet? Ez nagy baj? (eddig a nagy ajkon volt)

Legjobb válasz: Ha lejjebb is ment a duzzanat,és a csomó,akkor is érdemesebb feltárni,mert jobb kitakarítani,nehogy újra begyúlladjon.Teljesen egyszerû eljárás,bemetszik,és kimossák.Ha kiürült a váladék,és kitisztult akkor kb 2 hét alatt rendbejön.Csak majd sûrûn cserélgetni kell a kötést mert rossz helyen van. Ne aggódj nem lesz semmi gond.

Ha lejjebb is ment a duzzanat, és a csomó, akkor is érdemesebb feltárni, mert jobb kitakarítani, nehogy újra begyúlladjon.Teljesen egyszerû eljárás, bemetszik, és kimossák.Ha kiürült a váladék, és kitisztult akkor kb 2 hét alatt rendbejön.Csak majd sûrûn cserélgetni kell a kötést mert rossz helyen van. Ne aggódj nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ, picit nyugodtabb vagyok, nincs mit tenni túl kell lenni rajta:(
Nekünk csak aznap volt 38 fokos lázunk, utána semmi.
Ne ijesztgess! Mi szerdán voltunk oltáson, akkor éjjel volt láza 38, de azóta semmi.
3napig lehet az oltástól.
A prevenar oltástól csak aznap megy fel a kicsi láza másnap már nem és fõleg nem 4 nappal utána!Szerintem valami bakteriális fertõzésrõl lesz szó.Nálunk is volt ilyen.Csillapítsd a lázát és nem lesz semmi gond.Ha hétfõig nem javul mindenképp vidd el orvoshoz. Jobbulást kívánok nektek Egy 19 hós kispasi anyukája
MINDEN VÉDÕOLTÁSNAK 3NAPIG LEHETNEK MELLÉKHATÁSAI.KAPTAM PAPIRT AZ ORVOSTÓL.Te nem, utolsó válaszoló?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!