Találatok a következő kifejezésre: Csongrád megyében, környékén hol (4 db)

Holt tudok olcsón csivavát venni? (Csongrád megye környékén)

Kb olyan 10-30 ezer forint között (és lécci ne írjátok hogy ennyiért nem találsz és bunkó válaszokat se írjatok)

Legjobb válasz: Ha a baratnodnek lesz,akkor szolj,hogy gyujtson meg ra.Ahogy elottem is irtak,egy fajtatiszta,TK-s,szurt kutyanak 80 e folott kezdodik az ara,es nem azert ennyi,mert luxuskutya,hanem mert egyszeruen ennyibe kerul egy egeszseges,oroklott betegsegektol mentes,fajtajellegu kolyokkutya "letrejotte".Ha ennyit nem szansz ra,akkor fogadj orokbe menhelyrol gyak. ingyen,az ottani kutyakkal nincs semmi baj.De legyszi,semmikeppen se tamogasd a szaporitokat.

Ha a baratnodnek lesz, akkor szolj, hogy gyujtson meg ra.Ahogy elottem is irtak, egy fajtatiszta, TK-s, szurt kutyanak 80 e folott kezdodik az ara, es nem azert ennyi, mert luxuskutya, hanem mert egyszeruen ennyibe kerul egy egeszseges, oroklott betegsegektol mentes, fajtajellegu kolyokkutya "letrejotte".Ha ennyit nem szansz ra, akkor fogadj orokbe menhelyrol gyak. ingyen, az ottani kutyakkal nincs semmi baj.De legyszi, semmikeppen se tamogasd a szaporitokat.
Szaporítótól vehetsz beteg, szûretlen szülõktõl való kutyát, ami nagy eséllyel idegrendszeri és egészségügyi problémákkal lesz megáldva, és még a szaporítót támogatod...ja és még valószínûleg nem is fajtatiszta, mert aminek nincs törzskönyve az nem minõsül fajtatisztának, csak fajtajellegû keveréknek. Akár tetszik, akár nem, ez így van. http://olcsokutya.uw.hu
Tenyesztõ nem hirdet expresszen...saját tárhelye van. Ha nincs törzskönyv akkor pedig egyérgelmü h nem az.merg akkor ugye ki valthatna a tk-t
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó Köszi a választ Az expresszen ezek szaporítok?
huhh ugysem fogod felfogni de hátha: nem azért drága tenyésztõtõl mert menõ, hanem mert sokba került az h a tenyészpárt és a kicsiket is minõségi táppal etessék, meglegyen az orvosi felügyelet, szûrések stb. ez nem jön ki 10000ftból. már az oltás chip féreghajtás is többe kerül mint ez..
Hova lett a válaszom? O.o Nem tudom mi volt vele a probléma..
A kérdező hozzászólása: Rászánom a pénzt és nem kell pattognod-.-""""""-.-"""""" és fajtisztát szeretnék mert képzeld nem nekem lesz hanem a arátnõmnek.... nekem van csivavám-.-""""""-.-"""""" És amugy is a mai világban sok 20-30 ezer forint egy kutyára de én szánok rá....-.-"""""-.-"""""
Itt van néhány csivava keverék, szerintem nagyon arik :) http://www.allatok.info/search.php?species=kutya&breed=csiva.. Azt nem néztem, melyik hol van, de ha mondjuk Bp-ig kellene érte utaznod még akkor is olcsóbb mintha vennél, és legalább segítesz egy gazdikeresõ kutyuson :) Vagy mondjuk egy rövid városnézéssel egybekötheted az utat és mielõtt indulsz haza bemész a kutyusért :)
A kérdező hozzászólása: -.-""-.-""" Nyilván nem beteg kutyát akarok venni -.-""-.-"""
Éljen, támogassuk csak a szaporítókat! GRATULÁLOK MINDKETTÕTÖKNEK!!

Van Csongrád megyében vagy környékén olyan hely, ahol állítólag kísértetek járnak? Ha igen, jártatok már ott, vagy ilyen helyen? Ha nem tudtok Csongrád megyében és környékén, akkor hol tudtok az országban?

Legjobb válasz: Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)

Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)
éjjel a temetõ...nah ott sokvan ezt látatlanban is tudom:)
2010-05-25 17:51 ki kell hg ábrándítsalak! Ez a keresztezõdés Amerikában egészen pontosan texasi San Antonio vasúti átjárónál van ez.


Csongrád megyében, vagy környékén hol csinálnak 4D-s UH-ot?

Olyan hely érdekelne, ahol már akár a 13. héten is megcsinálják. Nem lényeg a videó felvétel, igazából csak jobban akarom látni a picit. Magánorvosi rendel? is érdekel.

Legjobb válasz: Szia Szegeden a Nõi Klinikán csinálnak,de hogy hány hetes kortól azt nem tudom! Itt a telefonszám,ahol idõpontot lehet kérni: 06-20-222-0000 Kérdezd meg,hogy mehetsz-e ilyen hamar. Nekem itt adtak egy képet, dvd-t cd-t, és 12.000 Ft-ba került. Sok sikert a bébihez:)

Szia Szegeden a Nõi Klinikán csinálnak, de hogy hány hetes kortól azt nem tudom! Itt a telefonszám, ahol idõpontot lehet kérni: 06-20-222-0000 Kérdezd meg, hogy mehetsz-e ilyen hamar. Nekem itt adtak egy képet, dvd-t cd-t, és 12.000 Ft-ba került. Sok sikert a bébihez:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már beszéltem is velük!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!