Találatok a következő kifejezésre: Csipőszűrésen azt hogy az egyik (3 db)

Csípőszűrés leleten mit jelent az, hogy bal oldalon egy szám feletti redő?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdésedet! Az tuti szimmetrikusnak kell lenni elõl hátul a redõknek, vagyis egyforma hosszúnak! Mennyi idõsek vagytok? Én ficamgyanús voltam ezért kellett figyelnem a babómra!

Nem igazán értem a kérdésedet! Az tuti szimmetrikusnak kell lenni elõl hátul a redõknek, vagyis egyforma hosszúnak! Mennyi idõsek vagytok? Én ficamgyanús voltam ezért kellett figyelnem a babómra!
Szia.Az én fiam 2hónapos, azt mondták a szûrésen, nem egyformák a redõi vigyem el ultrahangra.Elvittem, semmi baja a gyereknek, a redõi is egyformák, az egyik feneke(a párna)lejjebb van mint a másik, kinövi.Sok helyen túloznak.ha az megnyugtat vidd el u.h.ra.
Elsõ válaszoló vagyok! Az én babámnak is az egyik oldalt lejjebb van a feneke, de nekünk se mutatott a röntgen semmi eltérõt! Szerintem jobban használja az egyik ferlét ezért kisebb! vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Csináltak ultrahangot is, azon minden rendben volt. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy 5 hetesek vagyunk!
Semmi baj a legtöbb babának ugymond kötött a csípõje.pontosan nem tudom az okát, de ez nem tragédia. Uh-n megnézik a csontot izületet jól fejlõdött-e. S adnak tanácsot.Azt megmutatták, hogyan kell tornáztatni?
A kérdező hozzászólása: Igen, megmutatták, csak sokszor úgy feszít ellen a Babám, hogy elég nehéz tonáztatni.... de igyekszünk minél gyakrabban megpróbálni!
Az én kisfiamnak mindkét csípõje 80 fokban volt mozgatható. Tornáztattam minden pelenkázásnál, de csak addig, amíg engedte, mert volt, amikor nagyon befeszítette. 2 hónap elteltével mentünk csípõultrahangra, és akkor már tökéletes volt mindkét csípõje. Ne aggódj 2-3 hónap alatt teljesen rendbe fog jönni. Majdnem minden kisbabának kötött a csípõje.
szia.ne aggódj, Az én lányomnak, 50 fokban volt mozgatható.Szóval nem volt könnyû, de mindennap kemény torna volt otthon, és naponta, vagy 5-6 alkalommal.Sokszor már sírtam, mert lízitaníi kellett, meg feszíteni, neki, és biztos hogy fájt neki, is.De sajna meg kellett csinálni.Egy éves korára, 100% lett.Mondta is a doktornõ, hogy jó kitornáztattam.Most 7 éves, és aerobicra jár, spárgákat csinál, és nagyon büszke vagyok rá.Szóval ne aggódj.Az, meg hogy mitõl lehet, ?A legtöbb gyermeknek, van, mivel a magzat nem tudja olyan mértékben mozgatni az izületeit, a térben.Ha pedig megszületik, nagyon tere lesz, és több mozgásra is lesz képes.Semmi gond.Jó tornát.

Csípőszűrésen azt mondta a doki, hogy a jobb lába kicsit kötött a babámnak. Másnál is volt ilyen, hogy csak az egyik oldal kötött?

Az áll a papíron, hogy Mk.csíp? Graf I.A.típusú. Csak az egyik lába kötött, azt mondta, vegyünk terpeszpelenkát, kantárosat. Volt valakinek ilyen, hogy csak az egyik oldal kötött? Akkor is muszáj a terpeszpelus? ( +ugye a sok torna, amit nem nagyon enged:( )Meddig kell ezt általában hordani, mire rendbejön?

Legjobb válasz: Igen, akkor is ajánlatos. A féloldali amúgy is sokkal gyakoribb. Minél elõbb kezdjétek el használni, annál gyorsabban gyógyul. 1 éves kor után már gyakran mûtétre kerül sor.

Igen, akkor is ajánlatos. A féloldali amúgy is sokkal gyakoribb. Minél elõbb kezdjétek el használni, annál gyorsabban gyógyul. 1 éves kor után már gyakran mûtétre kerül sor.
A kérdező hozzászólása: Ja, nem írtam, hogy 5 hetes a kislányom. Gyakoribb? És könnyebben helyre jön, mint a kétoldali? Vagy nincs különbség?
Hát nem olyan jelentõs a különbség, de egy oldal nyilván könnyebben gyógyul mint 2 oldal. 5 hetesen egyébként még nagyon jól tud gyógyulni. Minél korábban kezditek el, annál nagyobb az esélye, hogy maradéktalanul elmúlik ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
kisfiamnak szintén ez volt a problémája csak 2 hónaposan , megvettem az a vacak terpesz pelust és egyszer rá próbáltam többet soha.olyan kemény hogy a csöpp lábát majd h kihorzsolta.anyukám megmutatta anno hogy pelenkázott textil pelussal , meghajtottuk és azt adtam a kicsimre, és rá egy kicsi gatyát h fogja oda .és semmi baja a csípöjének , és nagyon merem ajánlani !minden jót


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!