Találatok a következő kifejezésre: Csinaltam ket a (179 db)

The sims 2-ben csináltam egy szomszédságot, és csináltam két különböző családot benne. És hogy ez a két család találkozhat egymással?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem, hogy közösségi helyen találkozhatnak (véletlenszerûen) és ott meg tudnak ismerkedni utána meg áthívhatják magukhoz, mint ismerõst.

Én úgy emlékszem, hogy közösségi helyen találkozhatnak (véletlenszerûen) és ott meg tudnak ismerkedni utána meg áthívhatják magukhoz, mint ismerõst.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen talán majd sikerül :)

Csinaltam ket tesztet a mensesem elott 4 nappal ami pozitiv lett, vartam hogy megjojjon de 5 napja kesik csinaltam azota meg 2 tesztet ami szinten pozitiv. Terhes vagyok?

ami aggaszt:nincs hanyingerem csak emelyges...a melleim sem fajnak csak a bimbom erzekenyebb,talan latszanak az erek jobban,iszonyu idegbeteg lettem, januar 21en volt meg utoljara es most feb18an kellett vonlna megjonnie...mennyi idos lehetek? szerintetek ez normalis?ugye minden renben odabent?

Legjobb válasz: Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.

Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.
Ha már öt napja késik akkor 4 hetes és 5 napos terhes vagy! Várj még egy pár napot és menj orvoshoz! Gratlálok!!
A kérdező hozzászólása: hat feb 2-an es 9diken voltunk egyutt...es a hogynm faj a cicim annyira azsem gaz?
A kérdező hozzászólása: most picit bizonytalan lettem kapatam 2valaszt amit KOSZONOK..de az egyikben azt irjak 2hetes vagyok ami lehet, de a masik szerint 4hetes es 5napos..??nem ertem..
Az orvos fogja megmondani kb. hanyadik hetes vagy. Nyugodj meg! Tavaly en is teherbe estem es igazi ideggoc voltam. Azert csinaltam csak tesztet mert a parom megkert ra - teljesen kifordultam onmagambol nem is gondoltam terhes lehetek... Sajnos nem volt eletkepes a magzat...remelem iden sikerul. Sok boldogsagot!
Nyugalom.A naptári heteket mindig a az utolsó megjött mensi elsõ napjától számolják.Ezek csak azért kellenek, h a vizsgálatokat nagyjából jó utemben végezzék el.A baba úgyis akkor fog kibúlyni, amikor õ jónap látja, így azzal nem kell törõdni.Majd ez lesz a nagyjából pontos érték, amit a 36. heti UHn mondanak.aSzóval a hetek miatt ne parázz, és várd nagyon a babát!Az meg hogy nincs tüneted, majd néhány nap/hét múlva rájössz, amikor már lesz, hogy csak áldás.Amúgy az elsõ hányingeremnél már majdnem a hetedik héten jártam.Aztán kaptam belõle rendesen:)
Szia. Írd be a keresõbe, "szüléskalkulátor" és egy csomó helyen ki tudod számolni, hogy hanyadik héten vagy, hány napod van a szülésig, milyen csillagjegyû lesz a babád. Van olyan oldal, ahol még azt is írják, mik az ajánlott teendõk. Ja és nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek.:-)
Ja és abból adódnak a különbözõ vélemények, arról, hogy menni idõs terhes vagy, hogy nem mindegy, gogy hanyadik héten vagy, vagy hány hetes terhes vagy, ugyanis a hanyadik héten vagy az valóban az utolsó menstruáció elsõ napjától van számítva. Szerintem az a biztos mert azt biztosra tudod (azért számolják onnan az orvosok is) de a fogantatás idõpontját csak feltételezni lehet...

1hete késik a menst. Két tesztet csináltam mind a 2 negatív lett, a melleim érzékenyek egy kicsit, lehetek ettől függetlenül terhes? Korán csináltam tesztet?

Legjobb válasz: Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.

Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.
Ha most csináltad a tesztet nem volt korai :( Nekem 1 napos késésnél erõs pozi lett a teszt. Sajnálom, majd legközelebb.
Szerintem meg lehetsz!!!Èn vagyok a bizonyíték! :) Nem tudom, nekem annak idején pontosan mennyit késett, de többet, mint egy hetet!A tesztek semmit nem mutattak, ezért mentem dokihoz:mi bajom van??Ö elsöre megmondta, hogy terhes vagyok, amit akkor még csak a vérteszt igazolt. Ennek két csodás éve! Drukkolok! Ja!Ami a legfontosabb:a melleim iszonyúan kezdtek fájni, pont, mikor dokihoz mentem!
Kedves Utolsó! Nyilván akkor neked késõbb volt ovud.
Nem tudom mennyit adtál azért a zacskó kavicsért, de jól átkúrtak:D
Ennyire rossz babot nem lehet venni szerintem, de 2 napot is fölösleges áztatni.
Nem kemény esetleg a vized? Ha nagyon kemény, akkor bármennyit fõzöd benne a hüvelyeseket, csak keményebb lesz.
Feltehetõleg valaki rád sózta a 2006-os babtermését, amit a padláson talált.. Bár 3 órás fõzési idõbe bele lehet futni tavalyi babnál is, de azért ennyi idõ alatt illene megpuhulnia.

Csináltam két tesztet is mindkét teszten a második csík halvány volt. Az jelenthet terhességet vagy nem? (Gabriel) Az egyiket délután csináltam a másikat pedig reggel. Vagy kell még csinálnom tesztet?

Legjobb válasz: A gábriel tesztet én nem szerettem. Sokszor már jóval idõn túl nekem is volt halvány 2.vonal. DE! Ettõl függetlenül ha nem idõn túl (5perc)vetted észre a 2.vonalat, akkor nagy eséjjel babázhatsz úgy 8 hónap múlva!:)

A gábriel tesztet én nem szerettem. Sokszor már jóval idõn túl nekem is volt halvány 2.vonal. DE! Ettõl függetlenül ha nem idõn túl (5perc)vetted észre a 2.vonalat, akkor nagy eséjjel babázhatsz úgy 8 hónap múlva!:)
Szia nekem is nagyon halvány volt!!!
a 30 hetes kismami vagyok: Akkor szerintem kicsi bébit vársz, aki már növekvésnek indult benned! :) Ha nagyon biztos akarsz lenni benne, akkor csinálj még egyet holnap reggel. De szerintem is kis bébitek lesz! :)
A kérdező hozzászólása: És köszi a válaszokat.nektek is gratula.
A kérdező hozzászólása: 16.-án kellett volna megjönnie, a tesztet pedig tegnap és ma csináltam.tervezett baba lenne.
Hány napja kellett volna megjönnie a menzidnek? Hány nap késés után csináltad a tesztet? Én 4 nap késés után csináltam tesztet szintén Gabriellel. És most 30 hetes kismami vagyok!!!! :) :) :) :)
gratulálok! én 3 nap múlva csináltam újra és akkor erõs lett olyan mint a kontrollcsík 5-6 hetes kismama
Szerintem sok ertelme masikat csinalni nincs en is igy csinaltam az 5 tesztnel lealtam es most 18 hetes km vagyok aki egy pici fiut hord a szive alatt nyugi terhes vagy. Gratula!!
Késik már?
Bizony-bizony:) terhes vagy! Nekem is halvány volt a Gábriel. Csinálj másikat is!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, és remélem hogy így van és késõbb majd látszani fog erõsebben a csík.velem madarat lehetne fogatni.drukkolok mindenkinek!

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Két hete késik a menstruációm (még soha nem késett), csináltam két tesztet is, negatív, mi lehet a gond?

Nincs semmi problémám,nem vagyok beteg,nem érzem,hogy bármi gond lenne velem.

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni de egyik ismerõsömnek ciszta miatt késett a menstruációja.Mindenképpen menj el orvoshoz.

Nem akarlak megijeszteni de egyik ismerõsömnek ciszta miatt késett a menstruációja.Mindenképpen menj el orvoshoz.
stressz?
Stresszes helyzetek igen, befolyásolhatják, esetleg betegség (nem csak olyasmi, amit érzel, sajnos). Hormoneltérések, inzulin probléma. Orvoshoz kellene fordulni vele.
Én is jártam így. Akkor amikor elterveztük, hogy innentõl kezdve nincs védekezés, jöhet a baba. Mindenki azzal zaklatott, hogy mikor akarunk már gyereket. Még a TV-ben is a reklámok azt nyomták, hogy terhesség.., babavárás..stb. A meló is elég stresszes volt abban az idõben. Két egymást követõ hónapban is késett, persze a tesztjeim negatívak lettek. Elmentem dokihoz, elsõ kérdése az volt, hogy nem volt-e stresszes idõszakom, a válasz persze igen. Szervi bajom nincs, megnyugodtam. Azóta persze napra pontosan jön meg.

Két hónapja voltunk együtt a barátommal. Védekeztünk óvszerrel, mindkétszer meg is jött. De nem éreztem jól magam, ezért csináltam két tesztet is. Negatív lett. Nincs terhesség, ugye?

Legjobb válasz: Megjött már kétszer és a teszt negatív... Akkor szerinted??? Kizárt, hogy terhes légy. Mondjuk, a sterssz, hogy esetleg terhes vagy, okozhat tüneteket..

Megjött már kétszer és a teszt negatív... Akkor szerinted??? Kizárt, hogy terhes légy. Mondjuk, a sterssz, hogy esetleg terhes vagy, okozhat tüneteket..
Biztos, hogy nem vagy terhes, nyugi.
Szia! Ha a két tesz negatív lett akkor valószínû nemvagy terhes.. van hogy téved a teszt de szerintem nemvagy terhes
bocsánat ha " rosszkedvet " írtam.
A kérdező hozzászólása: Persze én is tudom hogy valószínûleg nem, csak sok olyat olvastam, hogy csak késõbb mutatja ki, sokaknak csak a 6. héttõl. Szóval csak nem akarok ártani, ha netán igen. :)
Szerintem még korai volt tesztelned. Nekem sosem mutatott ki terhességet ilyen korán terhességet teszt, fõleg nem délutáni vizeletbõl (a reggeli elsõ a legjobb!!). És azért 5-6 napos késés, már jelenthet valamit, ha nem szokott késni....
Bocs... terhességi teszt. Kissé elírtam.....
na szerintem sem vagy.De ha babás lennél mégis akkor sem ártana meg 1-2 pohár pezsgõ.De többet ne igyál

Jól csináltam ezt a két német feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy németes, majd jön valaki és megnézi. Az viszont szemet szúrt, hogy felszólításnál elválik az igekötõ! Pl "Aufhör!" helyett "Hör auf!", és "Anruf!" helyett "Ruf an!"

Nem vagyok nagy németes, majd jön valaki és megnézi. Az viszont szemet szúrt, hogy felszólításnál elválik az igekötõ! Pl "Aufhör!" helyett "Hör auf!", és "Anruf!" helyett "Ruf an!"
Az elsö majdnem jó, csak Petra soll és nem sollen(azt hiszem, 3. volt)
A másodiknál feladatnál, figyelj arra, hogy az Ön alakú felszólításnál MINDIG ki KELL tenni a Sie alakot. (pl. Machen Sie!, Nehmen Sie! Rufen Sie an! stb.) De amúgy jó. És ahogy az elsõ is helyesen mondta, az igekötõ elválik felszólításnál.
Mint a minta is mutatja az aufhören-nél (elválik az igekötõ)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!