Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztett, egyik (8 db)

szerintem nem ártott volna már orvossal konzultálnod!így nem lehet biztosat mondani.menj dokihoz, õ többet lát.
csinálj egy harmadikat.
Milyen erõs volt a mensid? Lehet, hogy baba, tesztelj mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: nem volt olyan erõs mint szokott. de azért köszi szépen
Mondjuk most azonnal és írd meg az eredményt. Én tegnap csináltam és szép pozitív. 29-nem vártam
Gratulálok!!!!!! 1. és 3. voltam
gratulálok!!!!!! :-)
Gratulálok!!!! :) Mondtam én hogy ott a baba. :) 5. válaszoló voltam. :) 14 hkm. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolok! Megcsináltam a tesztet! POZITIV!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolok! Holnap reggel megcsinálok egy tesztet... és írok is... reméljük a legjobbakat, hogy pozitív lesz..
Kedves Kérdezõ! Én is így voltam vele, hogy félek hátha a másik teszt negatív lesz. De nem... 4et teszteltem mind pozitív!:) ))) Ha már ott a 2. csík akkor nem tûnik el!
Mikor én teherbe estem, Március 22.-én kellett volna megjönnie, akkor csináltam egy tesztet. Olyan halvány lett a 2. csík hogy alig lehetett látni. Szinte nem is lehetett. De mégis ott volt, és baba van. Most csinálj tesztet és írd is meg az eredményt! Nagyon szorítok érted, de ha már kijött 1x a második csík akkor szerintem nem kérdéses a baba. :)
a halvány pozitív is pozitív!!! :-) csinálj most egyet, kimutatja! :-)
Na akkor hallgass a belsõdre.Nem kell félni. Te legalább érzed h valami készül. Képzeld el már van egynéhány tesztem és még mindig nem érzek semmit. És most nem a fizikai dolgokról beszélek mert az semmi nincs hanem az érzelmi részérõl.Valószínûleg csak akkor fog tudatosulni bennem ha el jutok dokihoz és látom az UH. Ne félj csináld meg.
A kérdező hozzászólása: Azaz igazság félek egy kicsit megcsinálni mert lehet negatív lenne... de belül azt súgja valami hogy sikerült a baba projekt...
Gratula! 6. voltam!:) 10hkm

CSinaltam ma reggel egy terhesegi tesztett elsonek kijott 2 csik de ossze volt mosodva nem latszott tisztan de ki lehetett venni, hogy 2 csik van . Ra egy par orara meg 1 csikot mutatott, lehetseges, hogy nem volt jo a teszt?

Legjobb válasz: Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)

Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)
Holnap reggel mindenképp csinálj új tesztet. És 5 perc után nézd meg...Órák múltán már nem szabad nézegetni.

9. én voltunk együtt párommal most a napokba kéne megjöni. De nem jött meg tegnap csináltam egy tesztett de negativ lett. Ha terhes lennék már ki kellet volna mutatnia elvileg ugye?

az is befolyásolhatja hogy nem jön meg hogy volt hüvelygombás fertőzésem...múlthéten múlott el..attól is késhet?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes:)

Nem vagy terhes:)
Már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: és az gond hogy nem reggeli pisibõl csináltam hanem délután?
9-én együtt vagytok, az kb 11-re termékenyül meg, innen számítva 7-8 nap, mire beágyazódik, nem feltétlen kell még mutatnia.
ha terhes vagy (bocs a megszolitasert) kislany, akkor annak mar komoly jelei vannak, reggeli rosszullet, faj a melled, stb stb, huzzon sapit a parod az a biztos, ne jatszatok a tuzzel mert csunya sebek keletkeznek mindkettotokben ha nem mas akkor lelki ;)
Természetesen erõsödhet.Tudsz mutatni képet róla?
töltsd fel a tesztet, és megnézzük mi is :) Elvileg lehet. Nekem is kimutatta már a nem várt elõtt :)
A kérdező hozzászólása: köszi. nm tudok képet felrakni.

Mar 9 napja kesik de csinaltam harom terhesegi tesztett es egyik se mutattot terheseget vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: 1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

1. 9 nap után nem bizti h kimutatja 2. bármi más oka is lehet pl. hormonzavar 3. menj el nõdokihoz

Most mit csináljak? Május 26. -án volt meg utoljára. A ciklusom 46. napján csináltam egy nagyon halvány pozitiv tesztett. De ma elkezdtem vérezni. Mit csináljak?

Éppen az orvoshoz készültem, mára volt id? pontom. Mikor el?ször barnázni kezdtem, majd vérezni. Nem mondthatnám, hogy nagyon vérzek, de nem is csak pár csepp. S a hasam is görcsöl. Néha jobban néha kevésbbé. Volt másnak is ilyen, s mi lett bel?lle? Egy kicsit meg vagyok ilyedve.

Legjobb válasz: Irány a doki, de nagyon gyorsan, de nem mentél el? Ha már volt idõpontod, ezt nem értem. Adni fog gyógyszert, hogy megmaradjon a baba, mert így lehet, hogy baj lesz, ha tõlünk kérdezed, és telik az idõ.

Irány a doki, de nagyon gyorsan, de nem mentél el? Ha már volt idõpontod, ezt nem értem. Adni fog gyógyszert, hogy megmaradjon a baba, mert így lehet, hogy baj lesz, ha tõlünk kérdezed, és telik az idõ.
Szerimtem is doki, uh.on biztos megnéz és kapsz gyogyszert ha van terhesség!Szorítok..
Ez az jelenti 7 hetes terhes vagy mert halvány csík is pozitív! Menj orvoshoz én 6 hetes vagyok barnázgattam és véreztem is sõt még most is de a babával minden rendben, kaptam hüvelykúpot.
Azonnal doki, mert ebbõl vetélés is lehet!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Spontán vetélésem volt. Mire a korházba értem már nem volt terhesség, a doki szerint nem bírt megtapadni.
Nagyon sajnálom, ami veled történt!! :-( tudom min nész keresztül. mert júni elején nekem is volt..fel a fejjel!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Így másodjára még rosszabb de nem adjuk fel. Én is sajnálom.

Az első pozítiv tesz szokot tévedni? 6 napja késik, alhasi szurka van, de még csak ma reggel csináltam egy pozítiv tesztett. Lehet, hogy téved, vagy rossz volt a tesz?

HCG tesztet használtam.

Legjobb válasz: Ha 6 napja késik, akkor annak az eredménynek már biztosnak kell lennie. Ilyenkor az a jó megoldás, hogy csinálsz másikat is. Az majd megnyugtat.

Ha 6 napja késik, akkor annak az eredménynek már biztosnak kell lennie. Ilyenkor az a jó megoldás, hogy csinálsz másikat is. Az majd megnyugtat.
Szerintem nem teved a teszt, raadasul szurkal a hasad is. En Gratulalok!
A kérdező hozzászólása: Hívta a dokim, és õ is azt mondta, hogy felesleges csinálnom, mert ha megyek jövõhéten és a teszt pozítiv akkor õ már látni fogja. Csak anyumnak is elmondtam, és õ peddig belémültette a parát, hogy ez még nem biztos, és , hogy ne éljem bele magam.
Szerintem nyugodtan örülhetsz. Gratula!
Gratulálok, ez bizony babynek néz ki!
anyudra ne halgass! ez baba lesz.
Hallgass a dokidra, ritkán tévednek a tesztek manapság, mármint a pozitív tesztek. Anyud egyébként örülne az unokának? tudom, mire gondol, amikor ezt mondja, de szerintem kár parázni emiatt, ritka eset az ilyesmi. Ha vigyázol magadra, nem hinném, hogy probléma lehet. Menj el jõvõ héten a dokihoz! És ha megnyugtat vegyél egy másmilyen tesztet, csináld meg, a csíkok majd megnyugtatnak! Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Anyum nagyon örülne, csak még friss a dolog, nekem meg az elsõ babám lenne 31 évesen, tehát már úgy érezték, hogy épp itt az ideje. A férjem is csak pislog nagy szemekkel, mert nem tervezett baba, ettõl függetlenül félelemmel, de szülõk leszünk:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!