Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet negatív lett! (545 db)

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

A menzeszem napja késik, hete csináltam tesztet negatív lett, kb hete pici buborékozást érzek az alhas környékén, ma viszont enyhe barnás folyásom volt lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.

Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.

Már 2 hete kési! Kb.32 napos a ciklusom és 1 hét késés után csináltam tesztet negatív lett az eredmény de még mindig nem jött meg. Honnan tudjam meg, hogy most mi van mert soha nem mértem a hőmet. Elkezdjem mérni a hőmet?

honnan tudjam meg,hogy most mi van mert soha nem mértem a h?met!!

Legjobb válasz: Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív,akkor orvos!

Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív, akkor orvos!
Nem vagy babás szerintem! Nem bántani akarlak, de ez már nagyon belemagyarázós! A teszt is negatív, meg is jött! Van, hogy átáll a mensi rövidebbre. Nekem is átállt. Évek óta 3 napos mensim van! Illetve volt, amíg terhes nem lettem!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Sajnos megjött szep.12-én de most is kb.3 napig fog tartani.Már kezdtem belenyugodni, hogy most sem vagyok terhes de az egyik ismerõsöm megint kételyeket ébresztet bennem.Neki az elsõ terhességénél megvolt 2 hónapig.Most nem tudom mi van!!szerintetek?
Szia! Mi van Veled?
A kérdező hozzászólása: Meg volt rendesen csak valahogy nem 5 napig tartott hanem csak 3 napot!A menzeszemnek aug. 28-án kellet volna megjönnie de én csak a tesztet szep. 7-én csináltam és negatív lett.Ne is reménykedjek, hogy terhes vagyok??ugye??
Szia! Ha geyenge volt a vérzésed mostanában, akkor tényleg dokihoz kéne menned. Nem terhesség gyanújával, mert akkor a teszt pozitív lenne. Viszont oka van annak tényleg, ha gyakran késik, vagy kevés a vérzés. Szerintem ne kezelgesd magad, hanem vizsgáltasd ki, hogy mi okozza a gondot. Más: a Gabriel teszt valóban megbízható, de ha menses várható napján délután csináltad utoljára, az még nem jelent semmit. Lehet, hogy akár aznap reggel, vagy egy-két nappal késõbb reggeli elsõ vizeletbõl már pozitív lett volna. A HCG napról napra nagyobb mennyiségben van jelen, tényleg csinálj még egy tesztet, ne találgass! Viszont akár pozitív, akár negatív, mindenképpen menj dokihoz!
Ha 2 hónapja nem jött meg, akkor honnan számolod az 1 hetes kését???
A kérdező hozzászólása: lehet még egy hülye kérdésem??mi van akkor ha nem is 6 hetes terhes vagyok??júniusba 3 napot volt meg júliusba is augusztusba semmi csak azért kérdem mert átlagosan 5 napig tart és olyan a hasam mintha 16 hétnél tartanék lehet hülye kérdés de ez nekem furcsa
A kérdező hozzászólása: valószínû nem vagyok terhes de a terhességi tünetek meg vannak pl.szag undor, émelygés alhasi fájdalom (inkább szurkoló érzés)mellek fájdalma, puffadtság, a reggeli hõm(hónaljba)36, 3 szájban nem olyan rég mértem 36, 8
Kicsit off: már miért nem jó, ha hónaljban méri?? Én is ott mérem. szerintem mindegy, csak ne váltogassa a helyeket mérésenként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és bocs, hogy egy kicsit érthetetlen vagyok!!
A supradyn nem hiszem, hogy befolyásolja. A Gabriel jó teszt, egy hét késés után meg tök mindegy, mikor csinálja az ember, ki kellene mutatnia. Én elég kicsi esélyt látok, hogy baba miatt késik, de mondom, csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: A negatív tesztet délutáni vizeletbõl csináltam gabriel teszel.szerinted mennyire megbízható??a gyógyszer szedése befolyásolja a teszt eredményét vagy azt, hogy nem jött meg?suprady-n szedek
Akkor sem értelek! Teljesen mindegy, hogy most fáj vagy nem fáj, mitõl késik! Késik és kész! Ezért kell a teszt, ha az nega, akkor dokihoz menni, mert oka van, hogy nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Azért nem egyértelmû mert mikor meg akar jönni mindig görcsölök elõtte de most semmi.vagy csak késik??De akkor miért fájnak a melleim már pár hete és furcsán érzem magam?jó volt olyan amikor egész hónapba nem volt meg de már 6 hónapja minden hónapba megjött.a suprady-n gyógyszert elkezdtem szedni már több mint két hónapja.ez nem zavarhatott be??
Semmi értelme most nekiállni mérni! Hónaljban meg pláne. Eleve vagy hüvelyben, vagy szájban kellene. De mivel nem tudod mennyi az alaphõd, így tényleg semmi értelme. Bár nem értem, hogy miért nem egyszerûbb a teszt, aztán meg a doki!
A kérdező hozzászólása: ha holnap reggeltõl elkezdem mérni a hõmet akkor kiderül belõle valami??én ma reggel igaz a hónaljba mértem a hõmet 36, 3 volt nap közbe meg 36, 8 ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Neked amikor terhes lettél nem is jött meg és elsõ terhességed volt??Nem akarom bemagyarázni magamnak.Anyukám szerint sem vagyok terhes.Akkor tehát 5 napról lecsökkenhet 3 napra és aug.-ba csak úgy egyszerûen késet.De az legalább már jó, hogy kb. fél éve rendesen megjön kivéve aug.ba.
igen, lehetsz terhes. idõbe telik ám, még a szervezeted elkezd hcg hormont termelni. kattekop
Ha peteérésed múlt héten volt, akkor a teszt még korai volt. Szerintem várj jövõ hétig akkor már ki kell mutatnia a tesztnek ha babás vagy. Sok sikert!:)
Nem ijesztgetésnek szánom, de szerintem ez így nagyon nincs rendben. Én ugyan nem vagyok orvos, de azt mondják ha a peteérés és a menses között nincs legalább 10 nap, akkor a megtermékenyült petesejt nem tud megtapadni. Mégegyszer mondom, nem ijesztgetni akarlak, de szerintem menj el ezzel dokihoz!
Szia! VAlóban nagyon sok nõ van akinek a peteérése alig egy-két napal van a mensi elõtt. Sõt nagyon sok nõ a mensi alatt esik teherbe. Ha nem jön meg akkor jövõ héten kedden tesztelj, mert a tesztek 12-14 napos megtermékenyítést mutatnak. Mivel a beágyazósás 5-7 nap, ezért kell egy pár nap mire termel annyi hcg-t a szervezeted, hogy a teszt ki tudja mutatni. Sok sikert a + teszthez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem tényleg lesz baba, mert már nagyon szeretnénk! :o)
A peteérés és a menszesz közötti 3 nap nem túl rövid?Hm...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem mindig menstruáció elõtt pár nappal van a pete érésem! Hallottam olyan nõkrõl is akiknek a menstruáció alatt van pete érése!

Nem várt mensim volt, enyhe vérzésem akkor csináltam tesztet negativ lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: lehet hogy korán csináltad a tesztet 1hét mulva csinálj még egyet. de szerintem mérd meg a hõdet.

lehet hogy korán csináltad a tesztet 1hét mulva csinálj még egyet. de szerintem mérd meg a hõdet.
A kérdező hozzászólása: hát a hõm 36, 8 volt a legmagasabb
A kérdező hozzászólása: jõvõhét szerdán kéne hogy megjöjjön a mensim, szerintetek mikor teszteljek újra?
várd meg hogy megjöm-e és ha nem utánna egy héttel.a hõd peteérésre utal. de ez a reggeli hõd vagy a délutáni?
A kérdező hozzászólása: délutáni hõm,

Fáj a hasam, feszülnek a melleim, hányingerem van esténként. Csináltam tesztet, negatív lett. Lehet olyan hogy nem jó a teszt?

Legjobb válasz: A teszten 2 csík jelenik meg, ha pozitív, tehát terhes vagy. Az egyik a hormonváltozást mutatja (ha terhes vagy) a másik egy "ellenõrzõ csík". Ha az ellenõrzõ csík nem jelenik meg, akkor nem jó a teszt!!!! Akkor vegyél újat és csináld meg mégegyszer. Ha csak az ellenõrzõ csík jelent meg, akkor jó a teszt, de ha ennek ellenére nem jön meg a mensid, csinálj új tesztet.

A teszten 2 csík jelenik meg, ha pozitív, tehát terhes vagy. Az egyik a hormonváltozást mutatja (ha terhes vagy) a másik egy "ellenõrzõ csík". Ha az ellenõrzõ csík nem jelenik meg, akkor nem jó a teszt!!!! Akkor vegyél újat és csináld meg mégegyszer. Ha csak az ellenõrzõ csík jelent meg, akkor jó a teszt, de ha ennek ellenére nem jön meg a mensid, csinálj új tesztet.

Kesik a havim, csinaltam tesztet, negativ lett, fennallhat a terhesseg?

A havim utoljara szeptember 10.en jott meg, most kellett volna ujra megjojjon 8.a korul, de meg most sincs semmi. A keses utan csinaltam egy tesztet, negativ lett. Fennallhat a terhesseg ?

Legjobb válasz: KEVÉS az infó! Ha a teszt napjához viszonyítva két hete nem éltél nemi életet, akkor megbízhatsz az eredményben. Ha volt szex két héten belül, akkor elõfordulhat terhesség a negatív teszt ellenére (=ebben az esetben korai volt a teszt).

KEVÉS az infó! Ha a teszt napjához viszonyítva két hete nem éltél nemi életet, akkor megbízhatsz az eredményben. Ha volt szex két héten belül, akkor elõfordulhat terhesség a negatív teszt ellenére (=ebben az esetben korai volt a teszt).
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, a teszt elott eltem enmi eletet. Ezek szerint lehet, hogy terhes vagyok, de attol felek, ha nem mutatta ki a teszt akkor lehet hogy mehen kivuli terhessegrol van szo
Attól ne félj, méhen kívüli terhesség esetén is pozitívat mutat a teszt, hisz akkor is termelõdik a HCG és ugyanolyan ütemben!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszt!
A kérdező hozzászólása: negatív:((
mensikor? úristen -.-
Barnázás után megjött a mensid? Meddig barnáztál?
A kérdező hozzászólása: vérzés nem volt csak barnáztam 4-5 napig
Akkor tesztelj újra, az majd megadja a választ. Ha csak barnáztál, és nem volt rendes menzesz, akkor lehetséges, hogy terhes vagy, de azt a tesztnek már biztosan mutatnia kell.
Akkor más okozza a tüneteid. Ha terhességet már kimutatná.
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy szombaton is volt egy negativ teszt.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )))))
A kérdező hozzászólása: köszi, ma délelõtt megjött!
Menzesz!
Megint én! Sajnálom de ez annak a jele!

Túl hamar csináltam tesztet, negativ lett?

2010.10.06.-án volt az utolsó menstruációm,20.-án peteérésem, a párommal együtt voltunk kétszer is 17.-én,a tegnap 29.-én csináltam tesztet negatív lett túl hamar csináltam?Annyira szomorú vagyok egész nap sírtam annyira szerettem volna.

Legjobb válasz: Bizony, túl korai volt. Még csak 10 nap telt el a peteérésed óta. Nem esélytelen, de nem is túl gyakori, hogy már ilyenkor pozitívat mutat a teszt. Nem voltatok valami sokat együtt, és peteérésed elõtt 3 nappal háát nem túl közeli, de abból még összejöhet baba. Azért próbáljatok meg kicsit sûrûbben összebújni, fõleg a középsõ idõszakban. Tesztet meg ismételd meg pár nap múlva, akkor már biztos eredményt fog adni. Szorítok Neked!

Bizony, túl korai volt. Még csak 10 nap telt el a peteérésed óta. Nem esélytelen, de nem is túl gyakori, hogy már ilyenkor pozitívat mutat a teszt. Nem voltatok valami sokat együtt, és peteérésed elõtt 3 nappal háát nem túl közeli, de abból még összejöhet baba. Azért próbáljatok meg kicsit sûrûbben összebújni, fõleg a középsõ idõszakban. Tesztet meg ismételd meg pár nap múlva, akkor már biztos eredményt fog adni. Szorítok Neked!
szia na csináltál tesztet???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
szerintem koran teszteltel es keves volt a szex is: egy ciklus alatt van kb 3-5 kritikus nap olyankor erdemes minden nap csinalni
A kérdező hozzászólása: Gratulalok neked:)
Az ember ha nagyon szeretne babát, képes midnenféle tünetet érezni, nem csak bebeszélni, hanem komolyan érezni is. Aztán jön a korai tesztelés és a csalódás. Ehelyett érdemes ilyenkor mindig megvárni az elmaradt vérzés, akkor már biztosabb az eredmény. Drukkolok hogy sikerüljön, emlékszem mi is volt hogy összeszólalkoztunk annyira ingerült lettem a negatív teszt miatt anno, de már 3 hónapos a kisfiam :)
A kérdező hozzászólása: Pedig éreztem a tegnap is sõt egész héten, hogy szurkál a hasam alja.
ha most nem jött össze akkor össze jön a kövi hónapban.Mi 2009 januárjában kezdtünk el próbálkozni és a mai napig nincs semmi.fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást nagyon rendesek vagytok:) megírom az eredményt, csak megvárom a következõ menstruációmat, hátha késni fog, vagy meg se jön:) de már úgy elveszett a reményem, még a párommal is összeszollalkoztunk ezek miatt:(
Hamar csináltad, de megértem, hogy negyon várod már, átlagban 14 napot kell azért várni. Ne keseredj el.Próbáld ujra pár nap múlva. Sok sikert. Megirod mi lett?
A kérdező hozzászólása: Beteg lettem ma reggel:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!