Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet negatív (783 db)

Nem jött meg már 9 napja, csináltam tesztet negativ, lehetek terhes?

mindig pontosan jött még

Legjobb válasz: Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)

Szia! Persze elõfordulhat, ha egy tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a teszt nem volt jó minõségû. Negatív irányban sokat tévednek a tesztek. Az is elképzelhetõ, hogy ez a hirtelen meleg vagy akár személyes ügybõl adódó stressz miatt késik a menstruációd. Csinálj még egy tesztet, ha lehet 10-es érzékenységût (pl. Qupido) és ha azzal is negatív és pár nap múlva nem jön meg, a helyedben felkeresném a nõgyógyászt a biztonság kedvéért. Nem tudom pozitív vagy negatív tesztért kell drukkolni, úgyhogy csak simán drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek visza dokihoz kiváncsi vagyok mit mond majd.Igy még nem jártam pedig már van egy 11éves lányom. Majd holnap irok mi volt
Szia! Ismét negatív? A pregimax plus a terhességet csak akkor mutatja ki, ha a szervezet HCG koncentrációja 25mmol/l , ez azt jelenti, hogy kb késés után 2-3 nap. Viszont ezt egyéne válogatja. Azt javaslom mostmár menj el egy nõgyógyászhoz, ha még nem jött meg, õ majd megnézi UH-n meg megvizsgálja az endometriumot, ha nem lát semmit, csinál õ is egy HCG tesztet, az biztosabb, mint az otthoni terhességi tesztek. Majd írd meg az eredményed, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam a tesztet és megint negativ lett, (pregimax plusz)ez a teszt amugy jo. Jár igy már valaki? Anyit érzek hogy fájdogál a hasam
Én is drukkolok, írd majd meg mi lett!!
Reggeli elsõ vizeletbõl. Az a legbiztosabb, és mindenképp 10-es érzékenységûvel! Azok tévednek a legritkábban! Drukkolok :)
Szia!Reggeli elsõ vizeletbõl érdemes, akkor a legnagyobb a HCG szint a szervezetben -ha van- :-)
A kérdező hozzászólása: A tesztet a nap melyik szakában érdemes megcsinálni?
Hát igen, ilyenkor elõfordul, hogy még semmit nem lát az ultrahangon. Ha voltál orvosnál akkor semmi baj nem lesz, ha baj lenne õ is gyanakodott volna. Majd írd meg a teszt eredményét :) Még mindig drukkolok :) 1. válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Voltam nögyogyásznál ultrahangon nem látot semit aszt tanácsolta hogy vegyek egy tesztet szerdán kell viszamenem.
Okés várom a válaszodat, nagyon kíváncsi vagyok :)

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

A menzeszem napja késik, hete csináltam tesztet negatív lett, kb hete pici buborékozást érzek az alhas környékén, ma viszont enyhe barnás folyásom volt lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.

Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.

Most csináltam teszte negativ, tegnap is az lett, holnap reggel csinálok még egy utolsót remélem meg fog jönni! Akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D

Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D
Nekem is késett most 1 hetet.Úgyhogy ne aggódj, és én is olvastam, hogy sokunknak késett most, lehet tényleg van valami a holddal:)

A melleimen vérerek jelentek meg 3 napja, a mellbimbóm érzékeny, émelygek, elég erős folyásom van. Ma várom a Piroskát [nem várom]. Csináltam tesztet, negativ. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!

Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!
A kérdezõ terhes!! Gratulálunk!:)
en sem bantani akartalak:D eszembe sem jutott.a bolti tesztek korai fazisban lehetnek negativak akkor is ha terhes az ember, mert teves a teszt vagy mert a hcg koncentracioja 20 vagy 25 mUI hCG/ml tol 600UI hCG/ml-ig mernek.ez az altalanosan elfogadott hatr mindenhol.a terhesseg eljen bar megfogant a magzt de a hCg koncentracioja a vizeletben nem eri el ezt a hatart nem jelezhet pozitivat.vagyis teves eredmenyt adhat.nogyogyaszati vizsgalattal huvelyi uh-val esetleg hasi uh-val bizonyithato, illetve a verben talalhato alacsonybb hcg koncentracio is kimutathato.sok sikert mindenkinek es ha kesobb megprobaljatok a tesztet ami felesleges lenne hiszen ha tudod a terhesseget felesleges, valoszinuleg pozitiv eredmenyt mutat.koszonom hogy "meghallgattatok", szep napot mindenkinek.:) ))
Szia! Azt hiszem egy cipõben járunk. Nekem is negatív lett a teszt, tüneteim hasonlóak, én tegnap voltam orvosnál, és kiderült hogy terhes vagyok! Szorítok érted.
Eszembe sem jutott hogy bántsalak:) Amúgy egy orvos honlapján olvastam a következõt, bemásolom: Dr. Gáspár Levente válaszol: Kedves AlizA terhességi tünetek a fogamzás után néhány nappal már jelentkezhetnek, tehát akár már a vérzés kimaradása elõtt is. Ezek viszont nem törvényszerûek, van akinek semmi ilyen jellegû tünete. Ezért írtam! De tény és való, hogy igazad van abban hogy a többségnél nem így van:) Minden jót!
az elottem szolohoz irok.en irtam a feletted levot, ha figyelmesen olvasod en leirtam hogy altalaban, es nem torveny szeruen.egyebkent lehet hogy neked igazad van en csak egy olaszorszgban elo szuleszno vagyok es kismama gondozo.
Az elõttem szólóhoz írok: Igen, lehet hogy tünetek általában a beágyazódás után hetekkel jelentkeznek. De. Itt vagyok én, egy másik hölgy és most itt van egy kérdezõ, akinél igen korán különös tünetek jelentek meg már 1 hét után. Érdekes. Mindenestre ha kiderül hogy baba van, jelezzetek és én is fogok:)
ha nem jon meg a heten a het vege fele ismeteld meg a tesztet.tuneteid egyebre is utalhatnak, sajna.ha ma kell megjonnie az azt jelenti hogy 1-2 hete lehetett ovulaciod, aztan beagyazodas ha egyaltalan megtermekenyultel.ezek a tunetek egy ket hetes allapotban szinte sosem jellemzoek.kicsit kesobb a nok 98%anak, akinek jelentkeznek ezek a tunetek(mert van aki szinte eszre sem veszi, vagy mar elore haladott terhessegkor tapasztalja)altalaban a beagyazodast koveto 3-4.het korul jonnek.tehat ha terhes vagy kb 2 het mulva kezdodnenek ezen tunetek.persze ez nem jelenti hogy nem lehetsz az mar most, hisz nincs ket egyforma no, ket egyforma terhesseg.ne stresszelj, remelem nem jon meg ha megis az azt jelenti hogy nem volt eleg eros hogy megkosson es a kovetkezo periodusban ujra probakjatok.addig elvezd az egyuttleteket paroddal es eljon a ti idotok is.
Korán csináltad a tesztet! Simán lehetsz terhes a tüneteid alapján, de még várj egy kicsit hagy emelkedjen meg a HCG-d!
Én voltam az elõbb aki gratulált! Azért gratuláltam mert mintha írtad volna, hogy most jöttél dokihoz és terhes vagy! De eltûnt, amit írtál:)

10. 03. -án kellett volna megjönnie, 31 napos ciklusaim vannak, mindig pontos.10. 07. -én csináltam tesztet, negatív. Mikor érdemes köv. Tesztet csinálni? Sűrűn járok wc-re, hányinger, össze vissza eszem. (kov. Uborka vs paradicsomos káposzta+ isler.

Legjobb válasz: A héten ha még mindig semmi akkor érdemes újra tesztelni a hétvégén , és ha az is negatív orvos!!!! Lehet csak késõn volt az ovud és még nem mutatja ki a teszt az is lehetséges!!

A héten ha még mindig semmi akkor érdemes újra tesztelni a hétvégén , és ha az is negatív orvos!!!! Lehet csak késõn volt az ovud és még nem mutatja ki a teszt az is lehetséges!!
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi! Szombaton reggel tesztelek. :)
nekem 4napja késik, tegnap enyhe barnázásom volt ami délutánra elmúlt és azóta fehéres enyhe van.2 negativ tesztem van de egyiket se reggeli pisibõl néztem.én is nagyon reménykedem hogy baba és csak semelem hogy azért nem mutatja a teszt mert késõn volt az ovumw
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam megint 1 tesztet és az is negatív lett, a melleim nõnek és fel vagyok puffadva, hõhullámok, hányinger.. Áh nem értem én ezt.. :( Szorítok neked majd írd meg hogy neked hogy sikerül!
ma délelõtt megint elkezdtem barnázni :(
ma este megjött :((((((
Valszeg semennyi, ha a tesztek negatívak és a doki sem látott semmit. Nyilván valamilyen hormonális bajod van.
Nekem ezt a PCOS okozta. A mensim a magas tesztoszteron miatt volt rendszertelen, a melleim pedig a magas prolaktin szintem miatt fájt. Ha nem lát senki semmit, se te se az orvos, akokr ez nem terhesség. Sajnálom.
Nálam detto.Hormonvizsgálat eredménye szerint nincs nagy baj. Viszont a héten azt mondták olyan 3-4 hetes lehetek.Ha a gyógyszer, amit felírtak meghozza a menszit, akkor nem vagyok terhes, ha nem jön meg, akkor az vagyok.Legalábbis a doki ezt mondta. De miért nem küld el vérvételre? Nem értem. Na és nálad azóta mi a helyzet? Van valami hír?

Miért nem jön meg? Már 1 hete késik. Most csináltam tesztet NEGATÍV! Volt valaki aki így járt és később kiderült, hogy mégis babás?

Legjobb válasz: Én így voltam pár hete. 2 hete késett, tesztem negatív, már szédelegtem is. Aztán megjött sajnos.

Én így voltam pár hete. 2 hete késett, tesztem negatív, már szédelegtem is. Aztán megjött sajnos.
Tesztet ugyan nem csináltam, de életemben már többször elõfordult olyan, hogy késett 5-10 napot.
Nekem is volt ilyen sajnos, persze csalódtam is rendesen. Valószínûleg késõbb volt nekem akkor peteérésem, 40 napra jött meg a menszim, tehát 7-10 napot késett akkor, teszt negatív, a végén pedig megjött..
Nekem is késett kb. 9 napot, a stressz miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tök nyugodt voltam az elmúlt hetekben, nem stresszeltem...nem tudom mitõl késhet!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...
Ha most is negatív a teszted akkor tuti nem vagy terhes, vegyél egyet!
A kérdező hozzászólása: ma reggel csináltam negatív! :-( csak akkor miért nem jön már meg?????? Azt hiszem pár napon belül irány a doki!
Szerintem valószinû hogy hormonzavar.

Már 2 hete kési! Kb.32 napos a ciklusom és 1 hét késés után csináltam tesztet negatív lett az eredmény de még mindig nem jött meg. Honnan tudjam meg, hogy most mi van mert soha nem mértem a hőmet. Elkezdjem mérni a hőmet?

honnan tudjam meg,hogy most mi van mert soha nem mértem a h?met!!

Legjobb válasz: Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív,akkor orvos!

Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív, akkor orvos!
Nem vagy babás szerintem! Nem bántani akarlak, de ez már nagyon belemagyarázós! A teszt is negatív, meg is jött! Van, hogy átáll a mensi rövidebbre. Nekem is átállt. Évek óta 3 napos mensim van! Illetve volt, amíg terhes nem lettem!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Sajnos megjött szep.12-én de most is kb.3 napig fog tartani.Már kezdtem belenyugodni, hogy most sem vagyok terhes de az egyik ismerõsöm megint kételyeket ébresztet bennem.Neki az elsõ terhességénél megvolt 2 hónapig.Most nem tudom mi van!!szerintetek?
Szia! Mi van Veled?
A kérdező hozzászólása: Meg volt rendesen csak valahogy nem 5 napig tartott hanem csak 3 napot!A menzeszemnek aug. 28-án kellet volna megjönnie de én csak a tesztet szep. 7-én csináltam és negatív lett.Ne is reménykedjek, hogy terhes vagyok??ugye??
Szia! Ha geyenge volt a vérzésed mostanában, akkor tényleg dokihoz kéne menned. Nem terhesség gyanújával, mert akkor a teszt pozitív lenne. Viszont oka van annak tényleg, ha gyakran késik, vagy kevés a vérzés. Szerintem ne kezelgesd magad, hanem vizsgáltasd ki, hogy mi okozza a gondot. Más: a Gabriel teszt valóban megbízható, de ha menses várható napján délután csináltad utoljára, az még nem jelent semmit. Lehet, hogy akár aznap reggel, vagy egy-két nappal késõbb reggeli elsõ vizeletbõl már pozitív lett volna. A HCG napról napra nagyobb mennyiségben van jelen, tényleg csinálj még egy tesztet, ne találgass! Viszont akár pozitív, akár negatív, mindenképpen menj dokihoz!
Ha 2 hónapja nem jött meg, akkor honnan számolod az 1 hetes kését???
A kérdező hozzászólása: lehet még egy hülye kérdésem??mi van akkor ha nem is 6 hetes terhes vagyok??júniusba 3 napot volt meg júliusba is augusztusba semmi csak azért kérdem mert átlagosan 5 napig tart és olyan a hasam mintha 16 hétnél tartanék lehet hülye kérdés de ez nekem furcsa
A kérdező hozzászólása: valószínû nem vagyok terhes de a terhességi tünetek meg vannak pl.szag undor, émelygés alhasi fájdalom (inkább szurkoló érzés)mellek fájdalma, puffadtság, a reggeli hõm(hónaljba)36, 3 szájban nem olyan rég mértem 36, 8
Kicsit off: már miért nem jó, ha hónaljban méri?? Én is ott mérem. szerintem mindegy, csak ne váltogassa a helyeket mérésenként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és bocs, hogy egy kicsit érthetetlen vagyok!!
A supradyn nem hiszem, hogy befolyásolja. A Gabriel jó teszt, egy hét késés után meg tök mindegy, mikor csinálja az ember, ki kellene mutatnia. Én elég kicsi esélyt látok, hogy baba miatt késik, de mondom, csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: A negatív tesztet délutáni vizeletbõl csináltam gabriel teszel.szerinted mennyire megbízható??a gyógyszer szedése befolyásolja a teszt eredményét vagy azt, hogy nem jött meg?suprady-n szedek
Akkor sem értelek! Teljesen mindegy, hogy most fáj vagy nem fáj, mitõl késik! Késik és kész! Ezért kell a teszt, ha az nega, akkor dokihoz menni, mert oka van, hogy nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Azért nem egyértelmû mert mikor meg akar jönni mindig görcsölök elõtte de most semmi.vagy csak késik??De akkor miért fájnak a melleim már pár hete és furcsán érzem magam?jó volt olyan amikor egész hónapba nem volt meg de már 6 hónapja minden hónapba megjött.a suprady-n gyógyszert elkezdtem szedni már több mint két hónapja.ez nem zavarhatott be??
Semmi értelme most nekiállni mérni! Hónaljban meg pláne. Eleve vagy hüvelyben, vagy szájban kellene. De mivel nem tudod mennyi az alaphõd, így tényleg semmi értelme. Bár nem értem, hogy miért nem egyszerûbb a teszt, aztán meg a doki!
A kérdező hozzászólása: ha holnap reggeltõl elkezdem mérni a hõmet akkor kiderül belõle valami??én ma reggel igaz a hónaljba mértem a hõmet 36, 3 volt nap közbe meg 36, 8 ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Neked amikor terhes lettél nem is jött meg és elsõ terhességed volt??Nem akarom bemagyarázni magamnak.Anyukám szerint sem vagyok terhes.Akkor tehát 5 napról lecsökkenhet 3 napra és aug.-ba csak úgy egyszerûen késet.De az legalább már jó, hogy kb. fél éve rendesen megjön kivéve aug.ba.

Nem várt mensim volt, enyhe vérzésem akkor csináltam tesztet negativ lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: lehet hogy korán csináltad a tesztet 1hét mulva csinálj még egyet. de szerintem mérd meg a hõdet.

lehet hogy korán csináltad a tesztet 1hét mulva csinálj még egyet. de szerintem mérd meg a hõdet.
A kérdező hozzászólása: hát a hõm 36, 8 volt a legmagasabb
A kérdező hozzászólása: jõvõhét szerdán kéne hogy megjöjjön a mensim, szerintetek mikor teszteljek újra?
várd meg hogy megjöm-e és ha nem utánna egy héttel.a hõd peteérésre utal. de ez a reggeli hõd vagy a délutáni?
A kérdező hozzászólása: délutáni hõm,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!