Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet még korai, (46 db)

3napja késik, sűrű vizelési inger, mell érzékenység, szurkál az alhasam, a mellem eresebb lett, szédülök reggelente, de a nem várt napján csináltam tesztet ami negatív. Szerintetek lehet még baba? Korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy korai volt tesztelni, szerintem csinálj mégegyet úgy 4-5 nap késés után, ha addig sem jön meg. A nemvárt napján én tesztet ugyan nem csináltam, de semmi tünetem sem volt, viszont 5 nap késés után csináltam meg, akkor már gyönyörûen látszott a második csík is.

Lehet, hogy korai volt tesztelni, szerintem csinálj mégegyet úgy 4-5 nap késés után, ha addig sem jön meg. A nemvárt napján én tesztet ugyan nem csináltam, de semmi tünetem sem volt, viszont 5 nap késés után csináltam meg, akkor már gyönyörûen látszott a második csík is.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

Ma kellett volna megjönnie, csináltam tesztet és negatív lett. Van még esély, vagy korai volt még megcsinálni a tesztet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))

Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))
Hát...Ha még mindig nem jön meg.csinálj egy pár nap múlva.Reggeli elsõ vizeletbõl.Sokan mondják hogy nem muszáj a reggelibõl, de az orvosok is azt tanácsolják, mivel akkor mutatja ki legjobban a HCG hormont.Sok sikert!
Szia! Én azt mondom egy hetet nyugodtan várhatsz, és tesztelj utána, hogy boztosan jó legyen.Ne idegeskedj ezen, csak nyugodtan.Bár mondani könnyû.Szorítok!


Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D

26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.

Legjobb válasz: korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.

korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.
Persze, szerintem korán teszteltél.Várd meg a nemvárt napját minimum, és akkor tesztelj!Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!:)
A kérdező hozzászólása: Bocs nem jól olvastalak.Szóval nekem még nem jött meg.
Huh jó hír! Szerintem reggelibõl csináld meg, az már tutira kimutatja! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát lehet megvárom a jövõhét közepét, ha addig nem jön meg.Neked meg azért még szorítok hátha fent marad a hõd és mégiscsak sikerült.
Szia mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Szia!Még mindig nem jött meg, de még nem merek tesztet csinálni csak majd hétvége felé.A melleim ma reggel eléggé fájtak és olyan érzés mintha gyúladt lenne.A hasam még nem fáj, úgyhogy nem tudom mit gondoljak.Leesett vissza a hõd?Vagy fent maradt?Írd meg, hogy mi a helyzet oké?
Szia! nehogy azt mond h nem teszteltél még:) Velem semmi, ill. a szokásos: nem vagyok babás, szerintem nem is leszek:( Irj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma reggel megint negatívat teszteltem.:(Viszont még mindig nincs folyásom és a melleim is fájnak még.Tegnap és tegnapelõtt mintha lett volna egy kicsi barnás valami, úgyhogy lehet, hogy majd megjön.:((((
Még nincs veszve semmi, lehet késõbb volt peteérésed, és most ágyazódott be, fel a fejjel, van még remény, én nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Meg fog jönni:(Valószínûleg holnap.:(Aztán elkezdem inni a caickafarkot, hátha beállítja a dolgokat.Új hónap új remény.Szorítok neked, majd írj!
Szia! Mi van veled? Én lassan a 12.napomhoz érek, most lesz pém, remélem összejön most a baba:) nem teszteltél még mindig? Már 11 napja késik... Nem birnám ki. Irj, szia!
A kérdező hozzászólása: Szia!4.-én megjött.Most elkezdemtem inni a cickafarkot, úgyhogy majd meglátom mi lesz.Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön neked.Nekem kb 19.-tõl lesz pém.Írd majd meg, hogy mi a helyzet.Várom és drukkolok.!
A kérdező hozzászólása: Szia!Még nem jött meg nekem se, de elhamarkodtam és csináltam délelõtt tesztet, negatív lett.Remélem csak korán csináltam.Drukkolok neked.Írd meg ha van valami fejlemény.
Szia! Na mi újság veled? Képzeld tegnap lezuhant a hõm, gondoltam ma megjön, meg is jött :(, de a reggeli hõm viszont visszament magasra... Nem értem! Ki is irtam az elõbb, h nézzék meg a görbémet mert nem értem. Neked megjött?
Szerintem korán teszteltél, majd csinálj újat ha késik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor még reménykedek.
Utolsó válaszólónak, te honnan tudod, hogy ezt csak beképzeli? És ha tényleg érzi? Miért kell a másikat leszólni! Nem mindenki egyforma!
Én is 26-ra várom! Megmutatnád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos görbét nem tudok mutatni, mert nem vezetem.Viszont eléggé fáj a hasam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak megfog jönni.:(Neked tünetek?
Nekem pé után 7 nappal hirtelen lezuhant a hõm 4 tizedet, majd másnapra felment magasra, és még fent van. Bizom benne h beágyazódás lehetett. Megjósolták, h ebben a hónapban terhes leszek, pénteken kiderül:) 4-5 napja folyamatosan én is érzek enyhe görcsöket, ami egyáltalán nem jellemzõ rám, mensis tüneteim nincsenek, de a mellem iszonyú nagy lett:) majd ird meg mi lett veled légyszi!
A kérdező hozzászólása: Ok!Ha nem jön meg gondoltam jövõ hét közepe felé veszek tesztet.Te mikorra gondolod a tesztelést?
Én megvárom vele a pénteket. Ti mióta próbálkoztok? Mi 14 hónapja...
A kérdező hozzászólása: Nekünk még csak ez az elsõ hónap.Egyébként õ már a 3. gyerkõc lenne.Van egy 7 és egy 5 éves lányom.Nektek elsõ baba?A lányok egyébként nem voltak tervezettek, vagyis inkább a nagyobb.:) Akkor még valahogy nem is figyeltem annyira a jeleket, és fiatalabb is voltam, most meg már ugye 30 felett vagyok.Azért remélem sikerül és most összejön.Gondolom ti is nagyon várjátok!?
Hát én már 36 vagyok, és van egy 16 éves lányom:) Jó lenne ha minél elõbb jönne a baba, mert ugye nem sok idõm van várakozni...Egészségesek vagyunk mind a ketten, mégsem sikerül. Még 3-4 hónapot adok magamnak, és ha nem jön össze, akkor nem vállalok még egy gyereket. 14 hónapja próbálkozunk, igaz nem ittam semmiféle teát, nem szedtem semmi szert, mert gyönyörû görbéim vannak, és mint irtam egészségesek vagyunk. Egyre nehezebben viselem minden hónapban a kudarcot, de én nem irhatom sokáig azt, h majd a jövö hónapban. Remélem nektek nagyon hamar viszi a gólya, ird ám meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én sem iszom teákat, meg hasonló csodaszereket.Szerintem ne ad fel a reményt.!Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!Jövõhétre + kívánok magunknak.Te is írd meg azért ha tudsz valamit!
Huh jó sok késéssel jött meg neked... Nekem tegnap volt pém, azt hiszem mindent megtettünk érte:) hát majd két hét mulva kiderül. Nagyon stresszes életet éltem mostanság, gondolom ez sem tett jót, de tegnap felmondtam a munkahelyemen, mert máshova megyek, és azóta úgy érzem magam, mintha drogot nyeltem volna, nagyon nyugodt és boldog vagyok, remélem ez most segit. Szia!

Ha holnapra nem várom, de ma csináltam tesztet ami persze -lett! Változhat még? Korai voltam?

Legjobb válasz: Várj 2 napot s vegyél egy Gabriel tesztet, azok elég érzékenyek!

Várj 2 napot s vegyél egy Gabriel tesztet, azok elég érzékenyek!
Én is holnapra nem várom, de én még nem merek tesztelni, várok 29-ig. De a jóstesztem 3 napja pozitiv volt, utánna neg. lett. :( Drukkolok, majd írd meg, h mi lett. És várj még egy kicsit a teszteléssel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Oké, majd írok!És nagyon szorítok!Írj te is ha van valami addig!!!+tesztet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és sajna -lett:(

Nekem 01/23 volt peteérésem majd kb 9-e körül kéne megjönnie. Tegnap csináltam tesztet de azt mutata nem vok terhes, de a melleim fájnak meg a bimbo részem nagyon érzékeny émelygek meg szédülök. Mennyi a valoszinüsége, hogy sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Szerintem ez még nagyon korai, még ilyenkor minden kétesélyes sajnos: fájhat a közelgõ menszi miatt, mert dolgoznak a hormonjaid, de az is lehet, hogy baba lesz a dologban. Végül is ha 10 napja volt Pé-d, akkor beágyazódás környékén tarthatsz.

Szerintem ez még nagyon korai, még ilyenkor minden kétesélyes sajnos: fájhat a közelgõ menszi miatt, mert dolgoznak a hormonjaid, de az is lehet, hogy baba lesz a dologban. Végül is ha 10 napja volt Pé-d, akkor beágyazódás környékén tarthatsz.
A beágyazódástól mutathat a teszt pozitívat és tüneteid is innentõl kezdve lehetnek. Ez kb 8-12 nap, azaz mostanában lehet-ha baba van. Nem csoda, hogy a teszt még semmit nem mutat. A hcg szint a beágyazódás után másfél naponta duplázódik, pár napot várjál még a teszteléssel. A melleid fájdalma biztató jel... Én 8-ra nem várom, semmilyen tünetem nem van, a melleim is csak a pé után fájtak pár napot, szokásos ovulációs tünet volt. Hajrá nekünk!
Második vagyok: émelygés nálam is van- de sajnos minden hónapban tapasztalom mensi elõtt pár nappal.:(
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Nagyon korai még ilyenkor tesztelni, a nem várt elõtt 1-2 nappal sem pozitív mindenkinek a tesztje. A babára nyilván esélyed, de ennek valószínûségét számszerûsíteni nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor még van reményem.
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

A 28 napomon délután csináltam tesztet, de negatív lett. A ciklusaim 32-34 naposak. Lehetek még babás? Korán teszteltem?

Legjobb válasz: Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)

Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)
Szerintem korán teszteltél. Bár ettõl még lehet, hogy igazat mutatott a teszt. Szerintem várd meg legalább a 34. napot.
Ráadásul délután csináltad! Várd meg a 34. napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor nagyobb a hcg koncentrációja. De még lehet, hogy akkor sem fogja mutatni, csak az elmaradt mensi után pár nappal.

Ma vagyok ciklusom 26-ik napján. Clostyt szedtem 2-öt 5 napon kersztül. A hőm 3 napja 37. Csinálta tesztet de negaiv. Szerintetek még korai még? Nagyon szeretnék már teherbe esni.

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod egyébként? Õszintén! Ha 28 napos és középidõben volt pé-d, akkor szerintem már halvány csíknak lenni kell, viszont, lehet,hogy késõbb volt pé-d! Még ne add fel!

Hány napos a ciklusod egyébként? Õszintén! Ha 28 napos és középidõben volt pé-d, akkor szerintem már halvány csíknak lenni kell, viszont, lehet, hogy késõbb volt pé-d! Még ne add fel!
A kérdező hozzászólása: A ciklusom rendszertelen 30-34 napos. Két hete volt peteérésem
Szerintem se add még fel, a 35. nap táján már biztosabb eredményre számíthatsz. Egyébként a closty-t szedõk jellemzõen a szedést követõ hónapban (köv. ciklusban) szoktak teherbe esni - én is szedtem, késõbb ezt kitárgyaltuk egy fórumban a sorstársakkal :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Ma reggel csináltam tesztet negativ lett.31-ik napnál járok.A höm még mindig 37, 1 Lehet hogy a teszt téved?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!